- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar folik asit ne zaman kullanmaya başladınız neden doktorum bana vermiyor. Hamile değilim . Ben sordum ama sen hamile değilsin hamile olduktan sonra onlara bakarız dedi
Merhaba arkadaşlar benim iki saattir adet olacakmış gibi karnımda ağrı var hafif sizdede varmi yardım edin
Ayy çoksevndm hadi bakalm canmmKeseyi alttan muayeneyle gördü doktor
Ayy canm benm bende öyleym bence aklna gelen herşeyi sorBenim sol trafim biraz daha şişik gibi doktora sorayim mi sizce.herseyden evhamlanir oldum yeminle ya
Inşallah canım allah razı olsunkanama yoksa düşünmemeye çalış , yerleşme ağrısıdır inşallah uyumayı dene
Ya bi de doktor cerrahpaşa tıp fakülte mezunu . 45 50 yaşlarında tecrübesi vardır diye düşünüyoruz ama böyle diyince çok tuhaf karşıladım . Bende öyle biliyorum sordum böyle dediplanlı hamilelik ise hamile kalmayı düşündüğünden 3 ay önce , habersiz hamileliklerde hamile olduğunu öğrenir öğrenmez başlanıyor genelde . Doktorunu değiştir bence
Adı ne doktorununYa bi de doktor cerrahpaşa tıp fakülte mezunu . 45 50 yaşlarında tecrübesi vardır diye düşünüyoruz ama böyle diyince çok tuhaf karşıladım . Bende öyle biliyorum sordum böyle dedi
Özandaçsoyadı
Doktoruna danış hamileler icin kusma önleyici hap verecektir oğluma hamileyken 16. Haftaya kadar bende herşeyi kustum 58 kilodan 54e dustum şuan ki gebeligimçok sakin geçiyor maşallah.Evet fazla usümek ben de var canim allah yardimcimiz olsun tecrubeli arkadaslar yazin lutfen hep bulanti duyardim.gebelerden ama yasamadan anlasilmiyo cok fena cok
2. Hamileligim inşallah sağlica kucagimiza alırız.Selamlar benim gibi 2. Hamileliği olan var mi
Teşekkürler
Cok tesekkur ederim tavsiyelerini dikkate alicamDoktoruna danış hamileler icin kusma önleyici hap verecektir oğluma hamileyken 16. Haftaya kadar bende herşeyi kustum 58 kilodan 54e dustum şuan ki gebeligimçok sakin geçiyor maşallah.
Yataktan çat diye kalkma uyanınca biraz dinlen tuzlu kraker bi nebze olsun ise yarıyor.Ev yemeğini eğer çok zorlanıyorsan yapma komsun annen yahut kayinvaliden den yardım iste daha fazla kusmani sağlayacak herşeyden uzak dur bir de yürümek iyi geliyordu bana evde yemek yapılırken durmuyordum evde.. Allah yardımcınız olsun zor zamanlar ama sonrası çok güzel.. tez zamanda geçer inşallah
Nasil olacak ben de bilemiyorum ins rahatca büyürler severler birbirlerini tabi rabbim önce sağlık versin2. Hamileligim inşallah sağlica kucagimiza alırız.
Oğlum 3 yaşında aşırı hareketli bazen yanındayken ayakta uyuyasim geliyor
siz keseyi gördünüz mü başka konuda görmüştüm sizi2. Hamileligim inşallah sağlica kucagimiza alırız.
Oğlum 3 yaşında aşırı hareketli bazen yanındayken ayakta uyuyasim geliyor