2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Kızlar folik asit ne zaman kullanmaya başladınız neden doktorum bana vermiyor. Hamile değilim . Ben sordum ama sen hamile değilsin hamile olduktan sonra onlara bakarız dedi

planlı hamilelik ise hamile kalmayı düşündüğünden 3 ay önce , habersiz hamileliklerde hamile olduğunu öğrenir öğrenmez başlanıyor genelde . Doktorunu değiştir bence

planlı hamilelik ise hamile kalmayı düşündüğünden 3 ay önce , habersiz hamileliklerde hamile olduğunu öğrenir öğrenmez başlanıyor genelde . Doktorunu değiştir bence
Ya bi de doktor cerrahpaşa tıp fakülte mezunu . 45 50 yaşlarında tecrübesi vardır diye düşünüyoruz ama böyle diyince çok tuhaf karşıladım . Bende öyle biliyorum sordum böyle dedi

sordum doktora. keseye bakar bakmaz ağrın oluyor mu dedi.çok fazla dedim.olur normal dedi. yine de bakar bakmaz deyince korktum bebek başka yere filan mı tutundu diye.

Evet fazla usümek ben de var canim allah yardimcimiz olsun tecrubeli arkadaslar yazin lutfen hep bulanti duyardim.gebelerden ama yasamadan anlasilmiyo cok fena cok
Doktoruna danış hamileler icin kusma önleyici hap verecektir oğluma hamileyken 16. Haftaya kadar bende herşeyi kustum 58 kilodan 54e dustum şuan ki gebeligimçok sakin geçiyor maşallah.
Yataktan çat diye kalkma uyanınca biraz dinlen tuzlu kraker bi nebze olsun ise yarıyor.Ev yemeğini eğer çok zorlanıyorsan yapma komsun annen yahut kayinvaliden den yardım iste daha fazla kusmani sağlayacak herşeyden uzak dur bir de yürümek iyi geliyordu bana evde yemek yapılırken durmuyordum evde.. Allah yardımcınız olsun zor zamanlar ama sonrası çok güzel.. tez zamanda geçer inşallah

Doktoruna danış hamileler icin kusma önleyici hap verecektir oğluma hamileyken 16. Haftaya kadar bende herşeyi kustum 58 kilodan 54e dustum şuan ki gebeligimçok sakin geçiyor maşallah.
Yataktan çat diye kalkma uyanınca biraz dinlen tuzlu kraker bi nebze olsun ise yarıyor.Ev yemeğini eğer çok zorlanıyorsan yapma komsun annen yahut kayinvaliden den yardım iste daha fazla kusmani sağlayacak herşeyden uzak dur bir de yürümek iyi geliyordu bana evde yemek yapılırken durmuyordum evde.. Allah yardımcınız olsun zor zamanlar ama sonrası çok güzel.. tez zamanda geçer inşallah
Cok tesekkur ederim tavsiyelerini dikkate alicam

2. Hamileligim inşallah sağlica kucagimiza alırız.
Oğlum 3 yaşında aşırı hareketli bazen yanındayken ayakta uyuyasim geliyor
Nasil olacak ben de bilemiyorum ins rahatca büyürler severler birbirlerini tabi rabbim önce sağlık versin

X