- 8 Aralık 2019
- 2.682
- 3.021
- 133
- 33
Evlenince gözüm döndü herhalde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlenince gözüm döndü herhalde
yazıcam demiştim, sözümü tutarım.Evlenince gözüm döndü herhaldeHelal olsun nikahın ardından hemen bize yazmıştın seni ayakta alkışlıyorum
![]()
Yok henüz bebek istemiyoruz zar zor kavuştuk zaten şimdi sadece kendimize zaman ayıralım bacımyazıcam demiştim, sözümü tutarım.napıyosun bebiş falan hazırlığı var mı evlilik nası? :)
Yok henüz bebek istemiyoruz zar zor kavuştuk zaten şimdi sadece kendimize zaman ayıralım bacımSenin nasıl gidiyor bakalım sen benden daha rütbelisin
![]()
Denemelere başladınız mı :) vallahi bende 29um ama ruhum 22 falan herhaldeBiz bebek istiyoruz, yaşım 30 oldu malum![]()
2020 Gelinlerinin ilk annesi kim olacak bakalım?Denemelere başladınız mı :) vallahi bende 29um ama ruhum 22 falan herhalde![]()
Şuan hamile kaç 2020 gelini var acabaaaaaa2020 Gelinlerinin ilk annesi kim olacak bakalım?![]()
Inşallah
Tebrikleer. Darısı başımıza artık. Kaç haftalıkIlk evlenen olaraktan ben h3rhal![]()
Amin insallah kizlar.Tebrikleer. Darısı başımıza artık. Kaç haftalık![]()
Yakında bunun içinde topik açmamız gerekir2020 Gelinlerinin ilk annesi kim olacak bakalım?![]()
2020 Gelinleri ile 2021 Bebekleri TopiğiYakında bunun içinde topik açmamız gerekir![]()
İlk evlenen diyo aramızda bir gün var, ama bir gün bir gündür, hakli mı, hakli.Ilk evlenen olaraktan ben h3rhal![]()
İlk evlenen diyo aramızda bir gün var, ama bir gün bir gündür, hakli mı, hakli.![]()
Sen hamilemisinİlk evlenen diyo aramızda bir gün var, ama bir gün bir gündür, hakli mı, hakli.![]()
Masumlar Apartmanı izleken güldürdün beni, kendimi suçlu hissettim.Sen hamilemisin![]()