- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.242
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni unuttun muN nese03
A Asibela
M merakliminnos
N NewbieMommy
Caglisko
Nerdesiniz, evlilikler nasıl gidiyor, ben olmasam yazan yok yani :)
Nickleri unuttum. Hepsini yazamadım aynı anda, nasılsın gelin hanım? :)Beni unuttun mu
İyiyim herşey yolunda pandemi gelinleriyiz inşallah düzelir artık şu dunyanin haliNickleri unuttum. Hepsini yazamadım aynı anda, nasılsın gelin hanım? :)
Aynı, ev almayı düşünüyoruz ama bir türlü karar veremiyoruz.İyiyim herşey yolunda pandemi gelinleriyiz inşallah düzelir artık şu dunyanin hali
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor
Ooo valla herkes evlendi gitti :) 3. Aya geliyorum ben de şaka maka. Güzel gidiyor çok şükür bir sıkıntımız yok, inşallah herkesin keyfi yerindedir kızlar hayatımda ilk kez mutfakla haşır neşir olmaya başladım da ben, pek giremedim o nedenle son zamanlardaN nese03
A Asibela
M merakliminnos
N NewbieMommy
Caglisko
Mutfak deme bana, akşama kadar mutfaktayım, bıktım artık :)Ooo valla herkes evlendi gitti :) 3. Aya geliyorum ben de şaka maka. Güzel gidiyor çok şükür bir sıkıntımız yok, inşallah herkesin keyfi yerindedir kızlar hayatımda ilk kez mutfakla haşır neşir olmaya başladım da ben, pek giremedim o nedenle son zamanlarda
Ben daha bekliyorum evlenemedik bilanlımın annesi evini satılıga cıkardı antalyadan ev alıp oraya tasıncaz o yüzden bekliyoruz evraklarımız hazır ama bikah günü alamadık çünkü annem corona oldu hep aksilikN nese03
A Asibela
M merakliminnos
N NewbieMommy
Caglisko
Sizler nasılsınız kızlar biliyorsunuz dert ortwgıyız su virüs bitain görüşmek bile isterim inın cok zor zamanlar geciyoruz benim için dua edinN nese03
A Asibela
M merakliminnos
N NewbieMommy
Caglisko
Her zaman beklerim, görüşelim tabii ki, geçmiş olsun anneciğine Allah şifalar versin.Sizler nasılsınız kızlar biliyorsunuz dert ortwgıyız su virüs bitain görüşmek bile isterim inın cok zor zamanlar geciyoruz benim için dua edin
Napalim dunya telasi iste saka maka 7 ay olmuş ne gunlerden gecmistik oysaki bugunumuze şükürN nese03
A Asibela
M merakliminnos
N NewbieMommy
Caglisko
Gercektenmi e yine yasaklar geldi annen icin üzüldüm cok geçmiş olsun bekledikce hep bi aksilik çıkıyor inan sknti stres üzüntü hic bitmiyor durunlarini çok hatirlamiyorum oyuzden bisey demek istemiyorum ama nikahtan cktima hic pisman olmadim sende yuvanın basina gecseydin biran önce zor zamanlar kendimden biliyorum neyse vardır bir hayır mutlaka hersey gonlunce olur inşallah ama birazda kendin birseyler yapmalısınBen daha bekliyorum evlenemedik bilanlımın annesi evini satılıga cıkardı antalyadan ev alıp oraya tasıncaz o yüzden bekliyoruz evraklarımız hazır ama bikah günü alamadık çünkü annem corona oldu hep aksilik
Kedi sever kadını değiştirip kedi ve köpüş sever kadın yapma zamanı gelmişEvlilik oldu sıra köpüş sahiplenmekte
her türlü hayvanı sever yapmalıyım aslındaKedi sever kadını değiştirip kedi ve köpüş sever kadın yapma zamanı gelmiş
Ben de hala evden çalıştığımız için bi tık daha ilgilenebiliyorum da, beklediğim kadar çirkin bir şey değilmiş. He bi süre sonra bayıyo tabi ama şimdilik idare ediyorum diyelimMutfak deme bana, akşama kadar mutfaktayım, bıktım artık :)
Baymak Harika bir tabir.Ben de hala evden çalıştığımız için bi tık daha ilgilenebiliyorum da, beklediğim kadar çirkin bir şey değilmiş. He bi süre sonra bayıyo tabi ama şimdilik idare ediyorum diyelim
N nese03
A Asibela
M merakliminnos
N NewbieMommy
Caglisko