- 8 Aralık 2019
- 2.525
- 2.898
- 32
Evlenince gözüm döndü herhalde Helal olsun nikahın ardından hemen bize yazmıştın seni ayakta alkışlıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evlenince gözüm döndü herhalde Helal olsun nikahın ardından hemen bize yazmıştın seni ayakta alkışlıyorum
yazıcam demiştim, sözümü tutarım. napıyosun bebiş falan hazırlığı var mı evlilik nası? :)Evlenince gözüm döndü herhalde Helal olsun nikahın ardından hemen bize yazmıştın seni ayakta alkışlıyorum
Yok henüz bebek istemiyoruz zar zor kavuştuk zaten şimdi sadece kendimize zaman ayıralım bacım Senin nasıl gidiyor bakalım sen benden daha rütbelisinyazıcam demiştim, sözümü tutarım. napıyosun bebiş falan hazırlığı var mı evlilik nası? :)
Yok henüz bebek istemiyoruz zar zor kavuştuk zaten şimdi sadece kendimize zaman ayıralım bacım Senin nasıl gidiyor bakalım sen benden daha rütbelisin
Denemelere başladınız mı :) vallahi bende 29um ama ruhum 22 falan herhaldeBiz bebek istiyoruz, yaşım 30 oldu malum
2020 Gelinlerinin ilk annesi kim olacak bakalım?Denemelere başladınız mı :) vallahi bende 29um ama ruhum 22 falan herhalde
Şuan hamile kaç 2020 gelini var acabaaaaaa2020 Gelinlerinin ilk annesi kim olacak bakalım?
Şuan hamile kaç 2020 gelini var acabaaaaaa
InşallahMiss Bride ayyyy geliyor geliyorr 2021 bebekleriiiiii
Tebrikleer. Darısı başımıza artık. Kaç haftalıkIlk evlenen olaraktan ben h3rhal
Amin insallah kizlar.3 aylik bucuk diyebiliriz 13 haftalikTebrikleer. Darısı başımıza artık. Kaç haftalık
Yakında bunun içinde topik açmamız gerekir2020 Gelinlerinin ilk annesi kim olacak bakalım?
2020 Gelinleri ile 2021 Bebekleri TopiğiYakında bunun içinde topik açmamız gerekir
İlk evlenen diyo aramızda bir gün var, ama bir gün bir gündür, hakli mı, hakli.Ilk evlenen olaraktan ben h3rhal
İlk evlenen diyo aramızda bir gün var, ama bir gün bir gündür, hakli mı, hakli.
Sen hamilemisinİlk evlenen diyo aramızda bir gün var, ama bir gün bir gündür, hakli mı, hakli.
Masumlar Apartmanı izleken güldürdün beni, kendimi suçlu hissettim.Sen hamilemisin