- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.242
Aslında haklı olduğumdan o kadar eminim ki kavgaya başlarken.O hepsinde var canım ben hiçbir zmn haklı olamıyorumbi şekilde napıp nedip beni haksız çıkarmanın bi yolunu buluyor ve sonunda bi bakmışım ben özür diliyorum ahahhaha
Bisey deyimmi Allah milletimizi.bu coronadan bidr evlenemeyenlerden korusun ey corona hangsi daha tehlikeli☺
Kesinlikle öyle burası artık dertleşme yeri napalım derdimiz tasamız telaşımız herseyimiz neredeyse aynı annemiz babamız bile bizim bizi anladığı kadar anlayamazKızlar gece gece ne güzel konuşmuşsunuz böyle valla bu süreçte insanı başkalarının anlaması çok zor bizi bizden iyi kimse anlamaz
Bak o kötü olmuş, ben bir ara adet düzensizliğim için kullanmıştım, beni psikopat yaptı o hap ya, yolda gidiyorum, aa ağaca bak diyorum birden bire ağlamaya başlıyorum. Allah duygusallığın da hayırlısını versinHahahah sırf evlenmek için 3 çocuk sözü bile verebilirim
Ay ben bi de düğünüm yaklaştı diye doğum kontrol hapına başladım pat düğün gitti
Bisey deyimmi Allah milletimizi.bu coronadan bidr evlenemeyenlerden korusun ey corona hangsi daha tehlikeli☺
Aslında etmemeleri lazım devletimizin 3 çocuk politikası var. Devlete katkıda bulunmak istiyoruz sonuçtaLinç ederler bizi koca derdinde misiniz diye
Hahah güldürdün beniBak o kötü olmuş, ben bir ara adet düzensizliğim için kullanmıştım, beni psikopat yaptı o hap ya, yolda gidiyorum, aa ağaca bak diyorum birden bire ağlamaya başlıyorum. Allah duygusallığın da hayırlısını versin
Ben bi de akrep burcuyum, kolay kolay ağlamam, kendime yabancılaştım. Ben şimdi niye ağlıyorum diyorum kendi kendime, verecek cevabım da yok. ilk kez kullandım diye mi, çarptı beniHahah güldürdün beniçok şükür yan etkisini görmedim henüz (zaten sulu gözüm daha da duygusallaştıramaz ) ama boştan yere daha uzun süre hormon almış olcam hayırlısı bakalım
Umarim evlenince poh vardida evlendik demeyizYakarsa bu dünyayı, bekarlar yakar.
Yani olenlerin yerine tovbe tovbe ya sasirtk kizlar haketen yatin hele yav millet ne derainde biz ne dersindeyizAslında etmemeleri lazım devletimizin 3 çocuk politikası var. Devlete katkıda bulunmak istiyoruz sonuçta
Biz vakadan hastalıktan çıktık, şuan muhabbet çok farklı bir boyutta.Kızlar vaka tablosunu 4-5 gün daha bu şekilde koruyabilirsek inişe geçeriz demiş bilim kurulu ben hala ümitliyim kısa sürede düzelebilme ihtimalinden
Ben kesin derim.
Umarim evlenince poh vardida evlendik demeyiz
Yani olenlerin yerine tovbe tovbe ya sasirtk kizlar haketen yatin hele yav millet ne derainde biz ne dersindeyizbi aydinmanma geldi sanirim☺
Benim de ilk kullanışım ama yengeç burcuyum hap da bunu daha ne kadar ağlatcam dedi heraldeBen bi de akrep burcuyum, kolay kolay ağlamam, kendime yabancılaştım. Ben şimdi niye ağlıyorum diyorum kendi kendime, verecek cevabım da yok. ilk kez kullandım diye mi, çarptı beni
İnşallahhKızlar vaka tablosunu 4-5 gün daha bu şekilde koruyabilirsek inişe geçeriz demiş bilim kurulu ben hala ümitliyim kısa sürede düzelebilme ihtimalinden
Kızlar konu değişmiş olalımHahahah sırf evlenmek için 3 çocuk sözü bile verebilirim
Ay ben bi de düğünüm yaklaştı diye doğum kontrol hapına başladım pat düğün gitti
Benim göğsümde de basit zararsız kistler var, onlara zararı olur mu diye pek kullanmayı düşünmüyorum ya, bilginiz var mı o konuda.Kızlar konu değişmiş olalımbende düğüne 1 ay kala başlamayı düşünüyordum tabi olursa ama çevremde doğum kontrol haplarını kullanma zararlı diyenler var