Düğün 2020 Gelinleri

Kızlar gece gece ne güzel konuşmuşsunuz böyle valla bu süreçte insanı başkalarının anlaması çok zor bizi bizden iyi kimse anlamaz
Kesinlikle öyle burası artık dertleşme yeri napalım derdimiz tasamız telaşımız herseyimiz neredeyse aynı annemiz babamız bile bizim bizi anladığı kadar anlayamaz

Hahahah sırf evlenmek için 3 çocuk sözü bile verebilirim
Ay ben bi de düğünüm yaklaştı diye doğum kontrol hapına başladım pat düğün gitti
Bak o kötü olmuş, ben bir ara adet düzensizliğim için kullanmıştım, beni psikopat yaptı o hap ya, yolda gidiyorum, aa ağaca bak diyorum birden bire ağlamaya başlıyorum. Allah duygusallığın da hayırlısını versin

Hahah güldürdün beni çok şükür yan etkisini görmedim henüz (zaten sulu gözüm daha da duygusallaştıramaz ) ama boştan yere daha uzun süre hormon almış olcam hayırlısı bakalım

Hahah güldürdün beni çok şükür yan etkisini görmedim henüz (zaten sulu gözüm daha da duygusallaştıramaz ) ama boştan yere daha uzun süre hormon almış olcam hayırlısı bakalım
Ben bi de akrep burcuyum, kolay kolay ağlamam, kendime yabancılaştım. Ben şimdi niye ağlıyorum diyorum kendi kendime, verecek cevabım da yok. ilk kez kullandım diye mi, çarptı beni

Kızlar vaka tablosunu 4-5 gün daha bu şekilde koruyabilirsek inişe geçeriz demiş bilim kurulu ben hala ümitliyim kısa sürede düzelebilme ihtimalinden

Umarim evlenince poh vardida evlendik demeyiz

Yani olenlerin yerine tovbe tovbe ya sasirtk kizlar haketen yatin hele yav millet ne derainde biz ne dersindeyizbi aydinmanma geldi sanirim☺
Ben kesin derim.
Saat 8 de şu muhabbeti yapsanız olmuyodu demi, illa gecenin birince toplaştınız şuraya, uykumu kaçırdınız. ben de sizinkini kaçırdım, ödeştik.

Ben bi de akrep burcuyum, kolay kolay ağlamam, kendime yabancılaştım. Ben şimdi niye ağlıyorum diyorum kendi kendime, verecek cevabım da yok. ilk kez kullandım diye mi, çarptı beni
Benim de ilk kullanışım ama yengeç burcuyum hap da bunu daha ne kadar ağlatcam dedi heralde

Hahahah sırf evlenmek için 3 çocuk sözü bile verebilirim
Ay ben bi de düğünüm yaklaştı diye doğum kontrol hapına başladım pat düğün gitti
Kızlar konu değişmiş olalımbende düğüne 1 ay kala başlamayı düşünüyordum tabi olursaama çevremde doğum kontrol haplarını kullanma zararlı diyenler var

Kızlar konu değişmiş olalımbende düğüne 1 ay kala başlamayı düşünüyordum tabi olursaama çevremde doğum kontrol haplarını kullanma zararlı diyenler var
Benim göğsümde de basit zararsız kistler var, onlara zararı olur mu diye pek kullanmayı düşünmüyorum ya, bilginiz var mı o konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…