Düğün 2020 Gelinleri

Heh aynen düğününü santorinide yapan bir manken dalga geçmişti düğünü bu sene iptal olanlarla mesela

Rüya olsa dimi, bi kalkmışım, hepsi rüyaymış, ay ne kötü bir kabustu nerden aklıma geldiyse deyip yüzümü yıkıyorum. ah keşke.

Ben bir ağlayıp bir gülüyorum bakalım sonumuz nolacak

Halimize güler olduk vallahi millete zaten bahane lazımdı demek istemiyorum ama şu da bir gercek ben hep diyordum hayy benim çeneme diyeceğim ama olmayacak ben hep 2020 de evlenenler cok şansız diyordum senenin daha basında altın fiyatları cıkınca demekki dememem lazımmış alllah kalbimimi sınadı diyorumda hepimizinmi sınadı yağnnnniiii

Benimkininde olumlu düşünmesi beni rahatsız ediyoryoksa sen umursamıyor musun demeye başladım onaoff of bizim beyinler dha çok yanacak bu gidişle
Ağlanacak halimize gülüyoruz yine
Bak hepimizin başında canım ben de aklıma geldikçe ağlıyorum ama elden de bir şey gelmiyor

Heh aynen düğününü santorinide yapan bir manken dalga geçmişti düğünü bu sene iptal olanlarla mesela
Ertelemek de mesele değil, hakkaten değil ama, insan bir tarihe kendini aylarca hazırlayıp, her hayalini o gün üzerine kurunca, bir gün bile ertelense morali bozuluyor. Kldı ki bizimki belli de değil valla.

Ertelemek de mesele değil, hakkaten değil ama, insan bir tarihe kendini aylarca hazırlayıp, her hayalini o gün üzerine kurunca, bir gün bile ertelense morali bozuluyor. Kldı ki bizimki belli de değil valla.
Aynen öyle canım çok zor ama mart nisan gelinleri içinde DHA çok zormuş ben bile onları yeni yeni anlamaya başladım

Kızlar olmadı toplanıp basın filan çağıralım tvye çıkalım biz evlenmek istiyoruz düğün istiyoruz bizede bi çare bulunsun diye
Hahahaha buna çok güldüm ya çok tatlısın esra erola çıkalım mağduruz diye. Yalçın abi olsaydı ona çıkardık ama

Dün gece rüyamda yeni düğün tarihi belirlemeye çalışıyordum salon şu tarihlerde boş mu falan diye

Kızlar valla ben ciddiyim yakında cumhurbaşkanına aile bakanlığına filan seslenicem bizide duyun çok mağduruz derdimize bi çare bulun

Kesinlikle zaten ben hisbiseyimi elalem icin.allp yapmadim gerekte yok sade bir nikah ve yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…