Heh aynen düğününü santorinide yapan bir manken dalga geçmişti düğünü bu sene iptal olanlarla meselaKimseye anlatamıyoruz bunları, çünkü bunu yaşamayan, düğününü prensesler gibi yapan insanlar, anlayamazlar. Gereksiz bulurlar. Yaş grubu büyük olanlar, '' evlenmeye çok mu meraklısın'' yaftası yapıştırırlar. Bu çok daha farklı birşey.
O yüzden burda dertleşiyoruz, birbirimizi anlıyoruz.
Rüya olsa dimi, bi kalkmışım, hepsi rüyaymış, ay ne kötü bir kabustu nerden aklıma geldiyse deyip yüzümü yıkıyorum. ah keşke.Valla ben cok heves ettim cok hayaller kurdum şöyle hıçkıra hıçkıra çaresizliğime aglayasım var sonrada şakamı deyip bu birtek benim başıma gelirdi die de kahkaha atasım var garip duygular içinde cebelleşmekteyim
Ben bir ağlayıp bir gülüyorum bakalım sonumuz nolacakValla ben cok heves ettim cok hayaller kurdum şöyle hıçkıra hıçkıra çaresizliğime aglayasım var sonrada şakamı deyip bu birtek benim başıma gelirdi die de kahkaha atasım var garip duygular içinde cebelleşmekteyim
Ulaştığı şeyin kıymetini bilmez insanoğluEvet yani yapmışsın olay bitmiş ben de yaşamak istiyorum sanki kendileri yaparken hiç hevesli değillerdi
Halimize güler olduk vallahi millete zaten bahane lazımdı demek istemiyorum ama şu da bir gercek ben hep diyordum hayy benim çeneme diyeceğim ama olmayacak ben hep 2020 de evlenenler cok şansız diyordum senenin daha basında altın fiyatları cıkınca demekki dememem lazımmış alllah kalbimimi sınadı diyorumda hepimizinmi sınadı yağnnnniiiiÇenem düştü biliyorum ama muhabbet etmek iyi geldi, dur bakalım hazirana daha var ya. Hep Allah tan sessiz sakin bir düğün istemiştim. Şimdi corona geçse bile çoğu kişi gelmez, 250-300 kişilik yemekli hafif müzikli bir kır düğünü yaparım.
halay çekmesinler düğünümde, sessiz kaliteli olsun.olursa tabi.
Ağlanacak halimize gülüyoruz yineBenimkininde olumlu düşünmesi beni rahatsız ediyoryoksa sen umursamıyor musun demeye başladım ona off of bizim beyinler dha çok yanacak bu gidişle
Bak hepimizin başında canım ben de aklıma geldikçe ağlıyorum ama elden de bir şey gelmiyorValla ben cok heves ettim cok hayaller kurdum şöyle hıçkıra hıçkıra çaresizliğime aglayasım var sonrada şakamı deyip bu birtek benim başıma gelirdi die de kahkaha atasım var garip duygular içinde cebelleşmekteyim
Ertelemek de mesele değil, hakkaten değil ama, insan bir tarihe kendini aylarca hazırlayıp, her hayalini o gün üzerine kurunca, bir gün bile ertelense morali bozuluyor. Kldı ki bizimki belli de değil valla.Heh aynen düğününü santorinide yapan bir manken dalga geçmişti düğünü bu sene iptal olanlarla mesela
KeşkkeeeeeeRüya olsa dimi, bi kalkmışım, hepsi rüyaymış, ay ne kötü bir kabustu nerden aklıma geldiyse deyip yüzümü yıkıyorum. ah keşke.
sözlükçülerin diline düşelim demi he heeeKızlar olmadı toplanıp basın filan çağıralım tvye çıkalım biz evlenmek istiyoruz düğün istiyoruz bizede bi çare bulunsun diye
Aynen öyle canım çok zor ama mart nisan gelinleri içinde DHA çok zormuş ben bile onları yeni yeni anlamaya başladımErtelemek de mesele değil, hakkaten değil ama, insan bir tarihe kendini aylarca hazırlayıp, her hayalini o gün üzerine kurunca, bir gün bile ertelense morali bozuluyor. Kldı ki bizimki belli de değil valla.
HahahhahhahahahKızlar olmadı toplanıp basın filan çağıralım tvye çıkalım biz evlenmek istiyoruz düğün istiyoruz bizede bi çare bulunsun diye
1 mayıs da olur, 1 haziran daKeşkkeeeeeeben 1 nisandan ümitliydim ama
Hahahaha buna çok güldüm yaKızlar olmadı toplanıp basın filan çağıralım tvye çıkalım biz evlenmek istiyoruz düğün istiyoruz bizede bi çare bulunsun diye
Flaş tvde röportajdan sonra bide bi halay çekerdik ahahahahaHahahaha buna çok güldüm yaçok tatlısın esra erola çıkalım mağduruz diye. Yalçın abi olsaydı ona çıkardık ama
Linç ederler bizi koca derdinde misiniz diyeKızlar valla ben ciddiyim yakında cumhurbaşkanına aile bakanlığına filan seslenicem bizide duyun çok mağduruz derdimize bi çare bulun
Kesinlikle zaten ben hisbiseyimi elalem icin.allp yapmadim gerekte yok sade bir nikah ve yemekÇenem düştü biliyorum ama muhabbet etmek iyi geldi, dur bakalım hazirana daha var ya. Hep Allah tan sessiz sakin bir düğün istemiştim. Şimdi corona geçse bile çoğu kişi gelmez, 250-300 kişilik yemekli hafif müzikli bir kır düğünü yaparım.
halay çekmesinler düğünümde, sessiz kaliteli olsun.olursa tabi.
Cevap çok net EVETLinç ederler bizi koca derdinde misiniz diye