- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.242
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha bende düşünmedim degil nerseyse arayacaktimKızlar valla ben ciddiyim yakında cumhurbaşkanına aile bakanlığına filan seslenicem bizide duyun çok mağduruz derdimize bi çare bulun
Başlıkları şimdiden görür gibiyim;Linç ederler bizi koca derdinde misiniz diye
Yalancilar kandirikcilar beni uyutup dedikodu edeysunuz
Uyuyodur inşallah, uyumuyosa sıkıntıKızlar farkında mısınız bizim müstakbel kocalar mışıl mışıl uyurken biz burda
Ben bunu demistim hatta kudurmuslarmi die knamistim basima geldi...Başlıkları şimdiden görür gibiyim;
'' Sizi gidi koca meraklıları sizii, Aman düğün yapamamışlar, çok büyük dert sanki, Biz yaptık da ne oldu, Hep boşa masraf, Kasap et derdinde koyun can derdinde, Bekleseniz ölür müsünüz ''
Uykusuzluktan sende emojiler de gitti, düğünü atladın çocuğa geçtin hahahahaYalancilar kandirikcilar beni uyutup dedikodu edeysunuz
He valla bende sasirttim iyceUykusuzluktan sende emojiler de gitti, düğünü atladın çocuğa geçtin hahahaha
Yani karşı taraf bir şey demedi ama kendi annem yapacak bir şey yok nikahtan gidersin ilk bulduğumuz ara tatilde düğünü yaparız dedi. Benim nişanlım ve ailesi o konuda sıkıntı asla yapmaz özellikle kayınvalidem asla izin vermez düğün yapılmamasına :) Ama şu konuda haklısın nikah olup aynı eve girdikten sonra olacak olan düğün o heyecanı o tadı vermez. Ama benimde 1 sene daha beklemeye takatim yok. Kendi evim kendi düzenim olsun istiyorum istediğim eşyayı istediğim yere koyayım kimse karışmasın istiyorum zira son zamanlarda annemle atışıyoruz bu sebepten Birde düşüncem hemen çocuk yapmak niyetinde olmadığım için (tabii Allah bilir onu) ama nişanlım ve ben 3 sene çocuk istemiyoruz. Farklı şehirlerde olduğumuzdan üniv bitince çok fazla birlikte vakit geçiremedik çok ayrı kaldık biraz gezip görelim hayatı yaşayalım istiyoruz. Tabi hal böyle olunca yaş da yerinde durmuyor ilerliyor maalesef hani Allah korusunda olur ya sağlık sorunu vs çocuk da ha deyince olmaz ve yaş daha da ilerlerse çok geç yaşta anne de olmak istemiyorum velhasıl kelam 1 sene daha bekleyemem ben arkadaşDün evi tuttuk, bugün yardımcı bir hanım gelip temizledi, cumartesi beyaz eşyalar gelecek, velhasıl bir aceledir gidiyor, anlamı yok bu acelenin anlamıyorum, hızlıca herşeyi ayarlayıp nikah kıymayı mı düşümüyorlar, kafam çok karıştı.
Düğünü ileride yaparız lafı bana sahici gelmiyor.Nikah olup aynı eve girdikten sonra, ne gerek var şu bu, derken yatacak bizim düğün işi gibi geliyor.
Sen de niye öyle diyosun kız, yazık değil mi Senin yüzünden o zaman herşey, senin yüzünden başımıza geldi. Gelip tek tek hepimizin nikah şahidi olcan :))))))))Ben bunu demistim hatta kudurmuslarmi die knamistim basima geldi...
Benimki uykucu şirinhatta bazen soruyorum ben mi uyku mu diye..kusura bakma ama uyku diyor(watsaptanda son görülme takibi yapıyorum tabi)Uyuyodur inşallah, uyumuyosa sıkıntı
Hahhahaha valla ya benimki uyuyalı cok oluyo onlar bizim kadar dert etmiyolar sanki yada banamı öyle geliyor anlamıyorum yalnız burda konusmaya dahil olmayıp dılardan şu düğün yapcaklar ne alemde diyip okuyup bize gülende cok vardır he onlarıda düşünmüyo değilim o bile moralimi bozuyoKızlar farkında mısınız bizim müstakbel kocalar mışıl mışıl uyurken biz burda
Sen üniversite okuduğuna göre gençsin, ben üç üniversite bitirdim, yaşım ne kadar alıp yürümüş sen düşün artıkYani karşı taraf bir şey demedi ama kendi annem yapacak bir şey yok nikahtan gidersin ilk bulduğumuz ara tatilde düğünü yaparız dedi. Benim nişanlım ve ailesi o konuda sıkıntı asla yapmaz özellikle kayınvalidem asla izin vermez düğün yapılmamasına :) Ama şu konuda haklısın nikah olup aynı eve girdikten sonra olacak olan düğün o heyecanı o tadı vermez. Ama benimde 1 sene daha beklemeye takatim yok. Kendi evim kendi düzenim olsun istiyorum istediğim eşyayı istediğim yere koyayım kimse karışmasın istiyorum zira son zamanlarda annemle atışıyoruz bu sebepten Birde düşüncem hemen çocuk yapmak niyetinde olmadığım için (tabii Allah bilir onu) ama nişanlım ve ben 3 sene çocuk istemiyoruz. Farklı şehirlerde olduğumuzdan üniv bitince çok fazla birlikte vakit geçiremedik çok ayrı kaldık biraz gezip görelim hayatı yaşayalım istiyoruz. Tabi hal böyle olunca yaş da yerinde durmuyor ilerliyor maalesef hani Allah korusunda olur ya sağlık sorunu vs çocuk da ha deyince olmaz ve yaş daha da ilerlerse çok geç yaşta anne de olmak istemiyorum velhasıl kelam 1 sene daha bekleyemem ben arkadaş
Neyse arkadaslar hayirli geceler yeri helsi agladik yeri gulduk falan filan eyi gecelr bwn kacmisamSen de niye öyle diyosun kız, yazık değil mi Senin yüzünden o zaman herşey, senin yüzünden başımıza geldi. Gelip tek tek hepimizin nikah şahidi olcan :))))))))
Valla uyku nedir pek bilmez de, ilgi alakaya çok düşkün. Bir de evin tek oğlu ya, hep o haklı. Bir konuda anlaşmazlık yaşıyorsak, bana diyo ki mantıklı bir sebep getir, senin dediğin olsun. üç saat açıklıyorum, hiçbirşey mantıklı gelmiyor adama. Bazen de diyorum ben bu adamla niye evleniyorum.Benimki uykucu şirinhatta bazen soruyorum ben mi uyku mu diye..kusura bakma ama uyku diyor(watsaptanda son görülme takibi yapıyorum tabi)
Ya evlenekte caniniz saolsun bence belediyeye müracat edio toplu nikah kiydiralim sasirmam ha kesin olur boyle seyler,Sen de niye öyle diyosun kız, yazık değil mi Senin yüzünden o zaman herşey, senin yüzünden başımıza geldi. Gelip tek tek hepimizin nikah şahidi olcan :))))))))
Valla uyku nedir pek bilmez de, ilgi alakaya çok düşkün. Bir de evin tek oğlu ya, hep o haklı. Bir konuda anlaşmazlık yaşıyorsak, bana diyo ki mantıklı bir sebep getir, senin dediğin olsun. üç saat açıklıyorum, hiçbirşey mantıklı gelmiyor adama. Bazen de diyorum ben bu adamla niye evleniyorum.