Düğün 2020 Gelinleri

Hiçte kendimi üzemem, beklesin birkaç gün, kullanınca adet düzenini de etkiliyo, olumsuz tarafları da var. Ölmez ya, sabretsin azcık koca adam.

ya beni düşündüren o iş değilde. Adet günüme rast gelebilir de gelmeyebilir de düğün günüm( tabi halihazırdaki günüm olursa) o şekilde gelinlik giymek endişelendiriyor beni. Oynamak falan .
bu arada kızlar gelinliklerinizi belirledi iseniz resim olarak atsanız mı ? Ben henüz almadım ama üzerime denediğimde olursa almak istediğimi belirledim.

Beğendiğim gelinliğim de gitti, kına kıyafetim de Bir de o gün sağlıkla bir gelsin de, gerisi çok mühim değil, elbet bakılır bir çaresine.
Kuzenimin günü olmadığı halde, düğün günü, stresten regl olmuştu :))))

nasıl gitti almış mıydın?

Bana da nikâh işlemleri esnasında kimse böyle bir şey sormadı. Sanırım beni de küçük gördüler, anlatsak da anlamaz diye düşündüler. Minyon görünmenin zararları
1.77 boyum var, kayın validemin boyu neredeyse omzumun bayağı altına geliyor, o da çok minyon.
Fakat Allah da beni böyle yaratmış napiyim.

Beğenmiştim, anlaşmıştım, karar değiştirme olmazdı muhtemelen, yani bir tek son birkaç prova amaçlı gidecektim işte, malum hazirana çok var. o da olmadı.

hmm anladım canım da senin haziranın sonunda ya bence bu kadar umutsuz olma. Şahsen ben bayramdaki düğünüme bile bu kadar umutsuz değilim şuan .

Yaa sanırım benimde düğünüme denk gelicek tabii olursa ama kullanmaya korkuyorum çünkü düzenli bi adet döngüm var bu zamana kadar hiç şaşmadı ama herkes zararı olur adetin düzensizleşir diyor
Ya kizlar tek derdimiz o olsun bekleriz böyle aylarca düğünsnüz beklemektense

Eğer bu haber doğruysa ve ilaç istedikleri etkiyi veriyorsa kısa süre içinde toparlanacağımızı düşünüyorum kızlar bkz:Covid19

Hayırlı geceler bazen sizede acaba hayırlı değilde ondan mi sorusu geliyormu?

Evet bana geliyor sonra düşünüyorum herkes için mi öyle sonuçta dünyada bir ben değilim ki ! Ama derin düşününce evet herkes için de hayırlı olmayabilir diyorum bilemiyorum nasip zaten . Gelin ata binmiş ya nasip demiş

Bunu saçma buluyorum çünkü bu durumdan etkilenen sadece 1 ülke değil tüm dünya etkilendi ve bunu sadece 2020 de evlenecek gelinler olarak da düşünme bunun yeni iş kuranı var, bebek sahibi olanı-olmaya çalışanı var, yeni bir şehire/eve taşınanı var, yeni bir işe başlayanı var, yeni arkadaşlıklar/flörtler kuranı var o zaman tüm dünya için zincirleme bir şekilde hayırsız yani düşünün bundan bütün dünya etkileniyor. İnsanlar anlamıyor, zaten yeterince moraller bozuk daha da üstelenmesini anlayamıyorum bu insanların bizlere değer verip sevdiklerinden emin miyiz kızlar? Çünkü değer görseydik her koşulda destekte görürdük. Böyle söyleyenlere şey demek gerek bence ''evet her işte hayır vardır mesela seni daha iyi tanımama sebep oldu'' gibi.
KENDİNİZİ LÜTFEN ÜZ-ME-YİN.
A Asibela Ceyl_an

Ay çok sinirlendim

Ayy kızlar geç gördüm mesajları.. Siz nasıl takip ediyorsunuz mesajları bı uygulama fılan mı var? Buluşmayı konustuğunuzu görünce çok sevindim o kadar isterimkiii.. Ayrıca içinizi ferah tutun herşeyin hayırlısını ısteyıp çekilelim kenara inşallah hallolur Benımde mayıs son haftası ama bakalım geçmezse bu illet hazıran sonuna almayı dusunuyoruz Ayrıca hayırlı değil mi ? sorusuna bende katılmıyorum Sadece bizlik bir olay değilki bu. O yuzden nolur öyle düşünüp moralini bozma A Asibela . Kızlar istanbulda olanlar kimler ?? Bu virüs bitince hep beraber bı bulusup konusalım ayy cok eğlenceli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…