Düğün 2020 Gelinleri

Devletimizde şu an zor durumda tabiki herşeyin başı sağlık..ve bu illetin sonunu kimse göremiyor ama umarım şu düğün meselesinede bir çözüm bulurlar..salonların açılış tarihinin belirlenmesi salona girişte ateşin ölçülmesi davetli sayısının dha az olması gibi çözümler..çaresizlikten şu an saçmalıyor da olabilirim😂😂🤦🏼‍♀️

Yukarıda yazdım işte, evim hazır, eşyalarım geliyor, aklına gelebilecek herşey hazır. İki ay kala herşeyi bitirip sadece düğünü bekleriz, son dakikaya sıkıştırmayız demiştik, ve öyle de yapmıştık ama iki ay kala, durum bu. Ev orda, nişanlım başka bir şehirde, ben burda. Baştan aşağı belirsizlik, hem de herşey bitmişken.

Haziran düğünleri ertelense bile umarım an fazla 1 ay olur😔

Haziran düğünleri ertelense bile umarım an fazla 1 ay olur😔
Kimseye anlatamıyoruz bunları, çünkü bunu yaşamayan, düğününü prensesler gibi yapan insanlar, anlayamazlar. Gereksiz bulurlar. Yaş grubu büyük olanlar, '' evlenmeye çok mu meraklısın'' yaftası yapıştırırlar. Bu çok daha farklı birşey.
O yüzden burda dertleşiyoruz, birbirimizi anlıyoruz.

Ya kızlar ben öyle bi umutsuzluğa kapıldım ki sanki düğünüm seneye kalacak diye düşünmeye başladım biri beni kendime getirsin☹️(Nişanlım sürekli olumsuz düşünmeme çok kızıyor kendisi olumlu düşünüp benide teselli etmeye çalışıyor)ama olamıyorum😅🤦🏼‍♀️

Ya kızlar ben öyle bi umutsuzluğa kapıldım ki sanki düğünüm seneye kalacak diye düşünmeye başladım biri beni kendime getirsin☹(Nişanlım sürekli olumsuz düşünmeme çok kızıyor kendisi olumlu düşünüp benide teselli etmeye çalışıyor)ama olamıyorum😅🤦🏼‍♀️
Seninki teselli edip olumlu düşünüyo, benim adam olsun nikah kıyar evimize geçeriz, düğün şart mı boşver diyo :KK70: :KK70:

Kimseye anlatamıyoruz bunları, çünkü bunu yaşamayan, düğününü prensesler gibi yapan insanlar, anlayamazlar. Gereksiz bulurlar. Yaş grubu büyük olanlar, '' evlenmeye çok mu meraklısın'' yaftası yapıştırırlar. Bu çok daha farklı birşey.
O yüzden burda dertleşiyoruz, birbirimizi anlıyoruz.

Bırak anlamayı kimsenin bizi düşündüğü acıdığı bile yok biz can derdeyiz siz düğün derdinde muamelesi bile görüyoruz😂(sinirden gülüyorum artık)

Ya kızlar ben öyle bi umutsuzluğa kapıldım ki sanki düğünüm seneye kalacak diye düşünmeye başladım biri beni kendime getirsin☹(Nişanlım sürekli olumsuz düşünmeme çok kızıyor kendisi olumlu düşünüp benide teselli etmeye çalışıyor)ama olamıyorum😅🤦🏼‍♀️
Nişanlınız yine iyiymiş siz ona inanının inşallah onun dediği gibi olsun :) biz ikimiz de güzel şeyler konuşup konuşup en son ikimiz de sanki o günler hiç gelmicek gibi diyip ağlayarak günü bitiriyoruz 😂

Seninki teselli edip olumlu düşünüyo, benim adam olsun nikah kıyar evimize geçeriz, düğün şart mı boşver diyo :KK70: :KK70:

İkimizde tek çocuğuz ve doğuda düğünler meşhurdur bilirsiniz ailelerimiz de düğünsüz kabul etmezler..Rabbim hiçbirimizi birşeylere mecbur bırakmasın..bide bir hadis vardı onu hatırlayıp rahatlayalım

Bırak anlamayı kimsenin bizi düşündüğü acıdığı bile yok biz can derdeyiz siz düğün derdinde muamelesi bile görüyoruz😂(sinirden gülüyorum artık)
O hepimizde var, sinirden gülüyorum şimdilik. Daha da üstüme gelirlerse o sinirle saçlarını yolcam.
N nese03 ben de bilmiyorum ki, acaba yöneticiler mi yapıyor onu sadece?

Valla yuvasını kuranlar yada kafası rahat olanlar bizi anlamaz kızlar her kim olursa olsun bizi bir tek biz anlarız bunu bilelim✊✊
'' Amaan biz yaptık da ne oldu '' kafası. Yapmışsın işte, sen yapmışsın. Anlamazlar.

Nişanlınız yine iyiymiş siz ona inanının inşallah onun dediği gibi olsun :) biz ikimiz de güzel şeyler konuşup konuşup en son ikimiz de sanki o günler hiç gelmicek gibi diyip ağlayarak günü bitiriyoruz 😂

Benimkininde olumlu düşünmesi beni rahatsız ediyor😂yoksa sen umursamıyor musun demeye başladım ona😂off of bizim beyinler dha çok yanacak bu gidişle😂

Allah nasip etmeyeceği hiçbir şeyi hayal ettirmezmiş🤲🏻
Çenem düştü biliyorum ama muhabbet etmek iyi geldi, dur bakalım hazirana daha var ya. Hep Allah tan sessiz sakin bir düğün istemiştim. Şimdi corona geçse bile çoğu kişi gelmez, 250-300 kişilik yemekli hafif müzikli bir kır düğünü yaparım.
halay çekmesinler düğünümde, sessiz kaliteli olsun.olursa tabi. :KK70: :KK70: :KK70:

Evet yani yapmışsın olay bitmiş ben de yaşamak istiyorum sanki kendileri yaparken hiç hevesli değillerdi 😒
Valla ben cok heves ettim cok hayaller kurdum şöyle hıçkıra hıçkıra çaresizliğime aglayasım var sonrada şakamı deyip bu birtek benim başıma gelirdi die de kahkaha atasım var garip duygular içinde cebelleşmekteyim😓😓😓

X