Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı durumdayız canım ama olumlu düşünmeye çalışalım kötü düşünmek bize bişey kazandırmicak zarar vericekTuttugumuz düğün salonundan bi telefon gelmedi olurda ertelenirse düğün ve kına salonunu aynı tariha nasıl ayarlicaz bunu düşünüyrum ve cok kafaya takıyrum ben zaten 2 yıldır nişanlıyım 1 yıl daha ertelensin istemiyrum
Amin inşallah yaBenim biraz eli ayağı uzun olan bir arkadaşım bu işlerin nisan ortasında düzelmesi beklediğini çıtlattı. Ay hadi inşallah ha
Aynen öyle evde resmen bunalıma soktum kendimi bicok stresimiz vardı zaten bide bu eklenince tamda cabası olduAynı durumdayız canım ama olumlu düşünmeye çalışalım kötü düşünmek bize bişey kazandırmicak zarar vericek
Merhaba banada yardımcı olun lutfen dugunum nisanda ama virus nedeniyle iptal olcak sizce napmaliyim nikah kiyilip gidiyimmi yoksa bekliyimmi siz de olsa naparsiniz neolacagida belli degil beklesen 3 ay 5 ay 1 sene birde hastalık olunca insan korkuyorMERHABA ARKADAŞLAR BURDA BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLURUZ SORULARIMIZ OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM ?:)
bende evim esyalarim hersey hazir ama napqcqgimi bilmiyorum nisanlim.tarafi nikah yapalim.diyorlar ailem.olmaz diyor nolacakda bellide degil sizde ertelendi degilmi?Kızlarr ne güzel dertleşmişsiniz gece inşallah içinizi dökünce biraz rahatlamışsınızdır :)
İnanın ben de çok kısmetsizim hatta şu aralar yakın çevrem beni gördükçe doğduğundan beri kaderin yokmuş diyorlar..
Benim bütün hazırlıklarım tamam, hatta fazlasıyla tamam kıyafetlerimin çoğunu kendi evime götürmüştüm havalar ısınmaya başladı geri ince kıyafetler getircem ordan bu bile acı veriyor arada nişanlımla evimize gidip çay kahve içiyoruz çok özlüyorum evimi
Ve son olarak bugün kına günümdü gece boyu ağladım yarın düğün günüm iki gecem daha gözyaşıyla geçer sanırım
Benimde 2. Haftasiydi naptiniz? Bizmkilerde nikah istemiyor neolacagi belli degil.Bizimde nisanın ilk haftasıydı. Şimdi mayıs sonu yada haziran sonuna erteleyelim diyoruz ama erken mi. Bi yandanda evimiz bile hazır ne kadar beklerceğiz. Belirsizlik çok kötü gerçekten. Bi yandan nişanlım nikah kıyalım bitsin gitsin diyor kafam çok karışık. Sizler ne yapacaksınız.
Aynı durumdayizbende evim esyalarim hersey hazir ama napqcqgimi bilmiyorum nisanlim.tarafi nikah yapalim.diyorlar ailem.olmaz diyor nolacakda bellide degil sizde ertelendi degilmi?
Merhaba, bence bekleyin. Emin olun bu uzun sürmeyecek. Bir çok insan bilim adamları da dahil olmak üzere, Mayısta biteceğini ön görüyor. Nikahınızı kıyın ve düğününüzü haziran ayına ya da temmuza erteleyin derim ben. Benim Mayısta nişanım var biz ertelemedik. O zamana Allah büyük dedik geçer diye bekliyoruz ki geçecek. Sakın morelinizi bozmayın. Bu günler gelip geçici, sabredin. Her şey güzel olacak. Siz bence haziran ayına erteleyin derim ben. Allah mutlu mesut etsin. SevgilerMerhaba banada yardımcı olun lutfen dugunum nisanda ama virus nedeniyle iptal olcak sizce napmaliyim nikah kiyilip gidiyimmi yoksa bekliyimmi siz de olsa naparsiniz neolacagida belli degil beklesen 3 ay 5 ay 1 sene birde hastalık olunca insan korkuyor
Benimde 2. Haftasiydi naptiniz? Bizmkilerde nikah istemiyor neolacagi belli degil.
Tesekkur ederim inan nefes alamiyorum virusten degil skntdan hasta olcam 1 haftadir esyalarim gitti evim kurulduMerhaba, bence bekleyin. Emin olun bu uzun sürmeyecek. Bir çok insan bilim adamları da dahil olmak üzere, Mayısta biteceğini ön görüyor. Nikahınızı kıyın ve düğününüzü haziran ayına ya da temmuza erteleyin derim ben. Benim Mayısta nişanım var biz ertelemedik. O zamana Allah büyük dedik geçer diye bekliyoruz ki geçecek. Sakın morelinizi bozmayın. Bu günler gelip geçici, sabredin. Her şey güzel olacak. Siz bence haziran ayına erteleyin derim ben. Allah mutlu mesut etsin. Sevgiler
Bu senin kararın sen nasıl olsa pişman olmazsın önce onu düşün benim düğünümde haziranda bende tereddütteyim iptal olcakmı olmayacakmı bütün hazırlıklarım yarım kaldı ama ben 2 yıl bekledim gerekirse 5 ay daha erteleyip beklerim duruma göre nikah kıyarım sonradan pişman olmakta var kendimi biliyorum içimde kalır şimdi nikahta kıysanız mutlulugunuza kmse sait olamiycak mutluluk paylaşınca güzel sevdiklerinle beraber güzel canım kendin düşün karar ver kmse umrunda olmasınMerhaba banada yardımcı olun lutfen dugunum nisanda ama virus nedeniyle iptal olcak sizce napmaliyim nikah kiyilip gidiyimmi yoksa bekliyimmi siz de olsa naparsiniz neolacagida belli degil beklesen 3 ay 5 ay 1 sene birde hastalık olunca insan korkuyor
AYNEN ya buzamana kadar evlilik dusunmedim.herkez ailemde basimin etini yedi sonunda evleniyorum duruma bak ailem hep bekletti nisanlimla simdide ben evlenmel istoyorum lafam rahat olsun istiyorum ama bisefer icimde kalcak aileminde tek kiziyim ve ilm cocuk birde hastalik olunca insan korkuyor ya birimize birsey olirsa muradimiza eremesssek soylede bi durum var siz iki sene nasil beklediniz biz bide gorus3miyoruz yasak ailem tutucu daha zorBu senin kararın sen nasıl olsa pişman olmazsın önce onu düşün benim düğünümde haziranda bende tereddütteyim iptal olcakmı olmayacakmı bütün hazırlıklarım yarım kaldı ama ben 2 yıl bekledim gerekirse 5 ay daha erteleyip beklerim duruma göre nikah kıyarım sonradan pişman olmakta var kendimi biliyorum içimde kalır şimdi nikahta kıysanız mutlulugunuza kmse sait olamiycak mutluluk paylaşınca güzel sevdiklerinle beraber güzel canım kendin düşün karar ver kmse umrunda olmasın
Canım merhaba biz şimdilik ramazan bayramına erteledik düğünümüzü o zamana ne olur bilemiyorum. Nikahım da düğünde olacaktı şimdilik onu da erteledik. Aslında olayı ilk duyduğumuzda nişanlımla ben nikah yapıp düğünü tamamen iptal edelim dedik ama düğünle ilgili bütün hazırlıklar bitmiş olduğu için ailelerimiz izin vermedi. Şimdi dua edip bekliyoruz.bende evim esyalarim hersey hazir ama napqcqgimi bilmiyorum nisanlim.tarafi nikah yapalim.diyorlar ailem.olmaz diyor nolacakda bellide degil sizde ertelendi degilmi?
Allah hepimizin yardimcisi olsun bende öyle düşünüyorum dunden beri ama haberleri duydukca umudum kalmiyor her halükarda pisman olcam gibime geliyor keske nikah kıysaydım yada bekleyip dugun yapsaydımCanım merhaba biz şimdilik ramazan bayramına erteledik düğünümüzü o zamana ne olur bilemiyorum. Nikahım da düğünde olacaktı şimdilik onu da erteledik. Aslında olayı ilk duyduğumuzda nişanlımla ben nikah yapıp düğünü tamamen iptal edelim dedik ama düğünle ilgili bütün hazırlıklar bitmiş olduğu için ailelerimiz izin vermedi. Şimdi dua edip bekliyoruz.
Çok teşekkür ederiz. Hayatın ne getireceğini bilemiyoruz. Her şerde bir hayr vardır diyerek dua edip bekliyoruz. Size de hayırlı olsun mutluluklar dlerim siz de kendinize iyi bakınArkadaşlar benim de düğünüm darbe gününe denk gelmişti. Tek şansım 17 gün öncesinde gelinliğimle nikah kıyılmasını isteyip ardından hemen dış çekime gitmiş olmamız. Bayramdan sonra ki hafta da düğün olur düşüncesindeydik. Bilmiyorduk böyle bişey olabileceğini. Nikahı yapmıştık ordan fotolarım vardı gelinlikle, dış çekimde bitmişti. Ertesi gün de ceyiz dizdik bayrama kadar yetişmişti herşey. Sonuç olarak 15 temmuz akşamı; ertesi gün olacak kınam için hazırlık yaparken darbe haberlerini izlerken buldum kendimi... Başka şehire gelin gidiyordum ve davetiyeler davetliler yapılacak yer herşey belliydi yarındı... Çok ağladım. Ertelesek ertelenmez, ertelemesem nasıl olacak derken. Yeri iptal etmek zorunda kaldık. Yarın oldu... ortalık biraz durulmuştu diye kuaföre gidildi, gelinliğimi giydim. Evimizin bahçesinde düğün yaptık, gece de kına elbisemi giydim kınam da oldu. Davetlilerin çoğu gelemedi uzaktan, dışarı çıkma yasağı olursa geri dönemezler diye. O gün oğlan tarafı bazı davetliler döndü. Diğer kısım gece otelde kaldılar sabah da gelip gelin çıkardılar. Tek tutunduğum nikahım da gelinlik giymiştim dış çekimi aynı gün yapacağımız için. Eğer onu düğün günü gelinlikle çekeriz deseydim bir albümüm bile olmayacaktı. Şimdi size diyeceğim şu;
-Her düğün olacağı gün bazı aksilikler çıkabilirmiş. Bekleyin, inşallah geçecek hepsi. Ertelemek istemiyorsanız bulunuyor bi çaresi. Ertelemek isteyene de saygı duyarım. Canınızı hiçbirşeye sıkmayın. Ben o gün haberleri izlediğimde 1 gün de bi kaç kilo verdim ağlamaktan, 2 hafta önce tam olan üzerime dikilmiş gelinliğim bile tam oturmadı.
Bazen keşke ertelese miydim diye de çok ağladım. Ama kadermiş. Kendinizi harâb etmeyin, herşey olacağına varır. O günler geçti gitti, bu zor günler de geçer elbet. Size moral olsun diye yazmak istedim. Kendinize iyi bakın güzel gelinler
Cok zor zamanlardan gectik inanki hep ertelendi 1 bucuk yılda sevgili dönemimiz oldu yoplamda 3 bucuk yıldır bu zamanların hayalini kurduk ama bakalım sabrediyruz o kadar bekledim bazı seyler içimde kalmasın ben nasıl mutlu olcaksam onu yapmak istiyrum sende bunu yap gece yattıgında yastıgına basını rahat koymak istiyorsan eger böyle olmak lazım en basında sadece nikah olcak die onun üstüne hayal kursaydım bu kadar yıpranmazdım ama salonu tutmusuz giriş dans müziğime kadar hayaller kurmuşum şnsan etkileniyor gercekten ama ben güzel günler görüp burda birbirimizle yeniden mutlulugumuzu paylaşacagımıza inanıyorum kızlar sakın üzülmeyin ümidinizide yitrmeyinAYNEN ya buzamana kadar evlilik dusunmedim.herkez ailemde basimin etini yedi sonunda evleniyorum duruma bak ailem hep bekletti nisanlimla simdide ben evlenmel istoyorum lafam rahat olsun istiyorum ama bisefer icimde kalcak aileminde tek kiziyim ve ilm cocuk birde hastalik olunca insan korkuyor ya birimize birsey olirsa muradimiza eremesssek soylede bi durum var siz iki sene nasil beklediniz biz bide gorus3miyoruz yasak ailem tutucu daha zor
Bende aynı durumdayım şimdiden uykularım kaçıyor bana destek olan tek kişi nişanlım o hep ertlenmeyecek güzel düşün diyorAynen öyle evde resmen bunalıma soktum kendimi bicok stresimiz vardı zaten bide bu eklenince tamda cabası oldu
Hoşgeldin, biz virüs mağduresi gelinler klubünü kurduk burda :)))Herkese merhaba. Foruma yeni katıldım. 2020 gelini olarak.. umarım hepimiz için en hayırlısı olur. Çok stresli bir dönem.. mayıs 25'te nişanım var ne olacak bilemiyorum.. Eylül 6'da düğün inşallah bir önceki mesajlardan da bir arkadaşın dediği gibi mayıs başında biter herşey. Öngörülerinizi beklerim. Herkese sağlıklı huzurlu günler..