- 27 Temmuz 2020
- 1.412
- 1.264
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür atlattık, gayet güzel geçti bizi oynattılar da 1 saat sınırı da yapmadılar. Gayet rahattık herkes çok memnun ayrıldı. Ama ben çok rahat edemedim foto çekilirken maskelerini çıkarttı konuklar doğal olarak, biz hadi neyse ama yaşlı konuklar da vardı biraz endişe ettim açıkçası. Çok uzatmadım ben o nedenle yoksa daha çalacaklardı en yakın arkadaşlarımla biraz oynadım da, ilk dansı da yaptırdılar pasta kesimi de yaptırdılar zabıta vardı bu arada düğünde, kimse karışmadı, gelin ve damat olarak biz maske hiç takmadık. Gayet güzel oldu kızlar yüreğinizi ferah tutun, beklediğimden de fazla kişi gelmişti. Şükür o sinir stres kısmı bitti acayip hafifledimNasıl geçti , umarım gönlünüzce olmuştur
Ne güzel kurtulmuşsunuz darısı bana. Benimde cumartesi günü. Bakalım benimki nasıl olacak? Biz sakin slow müzikler seçtik piyano çellolu falan hiç oyun olmayacak ilk dans olacak sadece. Valla ben biraz bitse de gitsek havasındayımÇok şükür atlattık, gayet güzel geçti bizi oynattılar da 1 saat sınırı da yapmadılar. Gayet rahattık herkes çok memnun ayrıldı. Ama ben çok rahat edemedim foto çekilirken maskelerini çıkarttı konuklar doğal olarak, biz hadi neyse ama yaşlı konuklar da vardı biraz endişe ettim açıkçası. Çok uzatmadım ben o nedenle yoksa daha çalacaklardı en yakın arkadaşlarımla biraz oynadım da, ilk dansı da yaptırdılar pasta kesimi de yaptırdılar zabıta vardı bu arada düğünde, kimse karışmadı, gelin ve damat olarak biz maske hiç takmadık. Gayet güzel oldu kızlar yüreğinizi ferah tutun, beklediğimden de fazla kişi gelmişti. Şükür o sinir stres kısmı bitti acayip hafifledim
Darısı başınıza o kadar iyi anlıyorum ki şu an sizi, geçen haftaki ben Bizimki de öyle başladı, trio vardı, gayet sakin planladık. Adamlar ısrar etti çalalım hadi çalalım oynayın diye biz de patlattık azıcık. Onlar devam edecekti de dediğim gibi ben korktum ister istemez anneanne babaanne filan vardı çünkü. O yüzden kısa kestirdim ben.Ne güzel kurtulmuşsunuz darısı bana. Benimde cumartesi günü. Bakalım benimki nasıl olacak? Biz sakin slow müzikler seçtik piyano çellolu falan hiç oyun olmayacak ilk dans olacak sadece. Valla ben biraz bitse de gitsek havasındayım
Ah ah aman evlenenler rahata erdi gitti ne kaoslu gecelerdiEvlenen gitti, evlenen gitti. Nerede o online kına gecesi yaptığımız zamanlar.
Nasıl aksiyonlu günler geçirdik ama?Ah ah aman evlenenler rahata erdi gitti ne kaoslu gecelerdi
Ya sorma ne aksiuon ne aksiyonNasıl aksiyonlu günler geçirdik ama?
Sen napıyosun, nasılsın? Koptun gittin yav. :))) Nasıl gidiyo evlilikYa sorma ne aksiuon ne aksiyon
Iyi guzel elhamdülillah sen neyapiyorsun nasıl gidiyor ozele gel bariSen napıyosun, nasılsın? Koptun gittin yav. :))) Nasıl gidiyo evlilik
Hatta şuan gebelik testi yapsam mı yapmasam mı onu düşünüyorumBenimde 43 gün oldu evleneli