Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl ya ciddi misinbenim arkadaşımın otelde düğünü. Şu şekilde olacak kızlar önce yemek verilecek restoran gibi yemekler bittikten sonra düğün başlayacak. Müzik vs de olacakmış. Otel düğünlerinde çok bir şey değiştirmiyorlar
evet öyle dedilernasıl ya ciddi misin
bizim günahımız salonda yapmak mı yani orda corona olmuyor mu resmen çifte standartevet öyle dediler
evet haklısınız her yer aynı olmalıbizim günahımız salonda yapmak mı yani orda corona olmuyor mu resmen çifte standart
sizinki de mi nikaha döndü?Yok ya sanmıyorum. Bizde kır salonu tutmuştuk. Hem kına hem düğün için. Açık alan salon otel kısıtlaması yok ki. Tümden yasaklandı
Otel acaba izinsiz gizli falan mı yapacak. Başka organizasyon adı altında. Hayır erteleyecegiz. Kına iptal yapmayacağım. Evden gelin çıkarma gibi birşey yapicaz. Tabii kimseyi davet etmeden. Maksat anı kalsın. Düğünde ne zman açılırsa o zaman yaparız. O süre içerisinde evimizde kalacağız. Böyle saçma bir şey oldu işte bilmiyorum ya.sizinki de mi nikaha döndü?
Dediğim gibi arkadaşımın otelden aldığı bilgi bu şekilde ama değişirse falan bilmiyoruz biz de bekliyorz
sanırım evet düğün adı altında değilde sadece yemek gibi gösteriyorlar başlangıcı sonra yemek bitince düğün başlatıyorlarmışOtel acaba izinsiz gizli falan mı yapacak. Başka organizasyon adı altında. Hayır erteleyecegiz. Kına iptal yapmayacağım. Evden gelin çıkarma gibi birşey yapicaz. Tabii kimseyi davet etmeden. Maksat anı kalsın. Düğünde ne zman açılırsa o zaman yaparız. O süre içerisinde evimizde kalacağız. Böyle saçma bir şey oldu işte bilmiyorum ya.
Mevcut şartlar içerisinde gönlünce dilediğin gibi olur inşallah salonlar süreyi ufak tefek esnetebiliriz dediler bize ikram sadece su , bakalım inşallah sorunsuz atlatırsınızBenim düğün pazar günü olacak ancak 1 saat sürecek kınayı iptal ettim zaten. Bakalım nasıl bir düğün olacak
Benimde ikram sadece su olacak yemek iptal canlı müzik iptal ne bileyim akışı bile anlamadım bakalım inşallah hepimizin düğünleri güzel geçerMevcut şartlar içerisinde gönlünce dilediğin gibi olur inşallah salonlar süreyi ufak tefek esnetebiliriz dediler bize ikram sadece su , bakalım inşallah sorunsuz atlatırsınız
aynen öyle bir arkadasim story atmış düğünler kınalar dipdibe ya insanlar ben bu videoyu nereye şikayet edebilirim? Kızlar bunu şikayet etmemiz lazım. Hakkımızı yediler ya bu nasıl adalet..Antep’te kimsenin yasak falan dinlediği yok, kına dugunler eskisi gibi devam ediyor.
Benimde akrabam, evet şikayet etmek lazım. Sinirlerim zıpladı onların dugunleri yüzünden bizim gibi kurallara uyan insanların dugunu iptal oldu. Onlar iptale rağmen yapıyorlar umurlarında bile değilaynen öyle bir arkadasim story atmış düğünler kınalar dipdibe ya insanlar ben bu videoyu nereye şikayet edebilirim? Kızlar bunu şikayet etmemiz lazım. Hakkımızı yediler ya bu nasıl adalet..
Benim bu akşam, bizde de tüm akış değişti ama düğün yeri süreyi esneticem ben siz muhatap bile olmayacaksınız dedi. Şu an tek giden ben bando ile hareketli bir giriş yapacaktım; onu verirsek resmen başladığını ilan ederiz dedikleri için giriş kısmımız gitti. Trio’ya döndürdük karşılamayı. Saate takılmıyorum açıkçası artık saldım gitti zaten. Bakalım nasıl bir şey olacak heyecandan uyuyamadım iyi dileklerinizi bekliyorumBenim düğün pazar günü olacak ancak 1 saat sürecek kınayı iptal ettim zaten. Bakalım nasıl bir düğün olacak
İnşallah çok güzel gecicek ikimizkide inanıyorum ben kalpten. Sonuçları yaz banadaa benimde yarın heycanliyimBenim bu akşam, bizde de tüm akış değişti ama düğün yeri süreyi esneticem ben siz muhatap bile olmayacaksınız dedi. Şu an tek giden ben bando ile hareketli bir giriş yapacaktım; onu verirsek resmen başladığını ilan ederiz dedikleri için giriş kısmımız gitti. Trio’ya döndürdük karşılamayı. Saate takılmıyorum açıkçası artık saldım gitti zaten. Bakalım nasıl bir şey olacak heyecandan uyuyamadım iyi dileklerinizi bekliyorum
Nasıl geçti , umarım gönlünüzce olmuşturBenim bu akşam, bizde de tüm akış değişti ama düğün yeri süreyi esneticem ben siz muhatap bile olmayacaksınız dedi. Şu an tek giden ben bando ile hareketli bir giriş yapacaktım; onu verirsek resmen başladığını ilan ederiz dedikleri için giriş kısmımız gitti. Trio’ya döndürdük karşılamayı. Saate takılmıyorum açıkçası artık saldım gitti zaten. Bakalım nasıl bir şey olacak heyecandan uyuyamadım iyi dileklerinizi bekliyorum