Düğün 2020 Gelinleri

Aynen bugün 13.00 ten sonra dediler. Valiliğin de internet sitesini kontrol edin, genelge yayımlandığında koyuyorlar. Şu an sadece Cumartesi günü yapılan basın açıklaması var. Genelge henüz yok.
genelge de valilik sitesinde mi yayınlanıyor? Benimde çok yakın arkadaşımın var düğünü haftasonu bizde bulamıyoruz net bilgi salondan da net bir cevap gelmedi. Açık alan olacak ama yemek açık alanda da mı yasak? dans gelin damat içinde mi yasak bu soruların cevabını arıyoruz. Arkadaşımın da morali çok bozuk :KK43:

Delirecegim ya şimdi denk geldim YouTube da bir kına gecesine böyle gerizekalilar yüzünden bizimkiler iptal oldu. Halaylar çekilmiş kimsede maske yok. Bu kadar beyinsiz ve bencil nasıl olabiliyorlar anlamıyorum

Temiz bir nikah yap arkadaşım

Burası 2020 gelinleri topiği olduğu için düğünlerden bahsettim hanımefendi. Yoksa konulması gereken pek çok yasak var elbette ama onlarda alınması gereken önlemleri ancak devlet alabilir bizim vatandaş olarak elimizden bir şey gelmez. Ama düğün konusunda duyarlı olmak bizim elimizde olduğu için düğün üzerinden konuştum. Zira bizlerin sevdikleri ve akrabaları bizim umurumuzda devletin değil. Ön görülebilir bir olayı İnatla görmek istememek bana mantıksız geliyor sadece. İstenilen önlem alınsın öyle bir kalabalıkta enfekte bir kişinin bir saniye maskesini indirmesine bakar virüsün yayılımı. Tabi bile bile düğün isteyenlere daha fazla da bir şey denemez
Bile isteye dugun yapanlar, akraba,dost,arkadaş düşünmeyen. Ama siz bravo herkesi bir siz düşünüyorsunuz 👏👏
Ne desem bos.
İyi günler dilerim.

Bile isteye dugun yapanlar, akraba,dost,arkadaş düşünmeyen. Ama siz bravo herkesi bir siz düşünüyorsunuz 👏👏
Ne desem bos.
İyi günler dilerim.
Ben "Bir tek ben düşünüyorum." diye bir cümle kurmadım. Benden çok daha duyarlı hassas vatandaşlarımız da var neyseki. Bu garip ve alıngan tavrınızı evlilik stresine veriyorum. Gayet normal. Teşekkürler iyi günler :KK52:

Cevap bulabilen var mı arkadaşlar?
Biz aldık haber, aynı yerde nikaha dönecek. Dans oyun gelin damata da yasakmış. Yarısını geri verecekler paramızın nikaha döndürüyoruz mecbur bu şartlarda. Allah belasını versin bu kararda rolü oynayan herkesin. Başka da diyecek sözüm yok.

Biz aldık haber, aynı yerde nikaha dönecek. Dans oyun gelin damata da yasakmış. Yarısını geri verecekler paramızın nikaha döndürüyoruz mecbur bu şartlarda. Allah belasını versin bu kararda rolü oynayan herkesin. Başka da diyecek sözüm yok.
açık alan mıydı sizin ki de

Eylül'ün 10 unda mi düğünün? Bende bekliyorum canım çok sıkılıyor su duruma. Birde akrabalar ailemi arıyor gelemiyoruz diyo bide acıyarak konuşuyor çoğu vah vah keşke böyle olmasaydi vs bu da canımı daha da sıkıyor. Tamam gelmesinler ama bizzat beni arayıp tebrik edip mutluluklar dileriz diyebilirlerdi. Sırf bu yüzden düğünden sonra hiçbiri ile görüşmeyi düşünmüyorum. Tamamen hayatımdan çıkarmak bile istiyorum ama bu sanırım çok olgunca bir hareket olmaz. Bilmem kafam çok karışık...

Eylül'ün 10 unda mi düğünün? Bende bekliyorum canım çok sıkılıyor su duruma. Birde akrabalar ailemi arıyor gelemiyoruz diyo bide acıyarak konuşuyor çoğu vah vah keşke böyle olmasaydi vs bu da canımı daha da sıkıyor. Tamam gelmesinler ama bizzat beni arayıp tebrik edip mutluluklar dileriz diyebilirlerdi. Sırf bu yüzden düğünden sonra hiçbiri ile görüşmeyi düşünmüyorum. Tamamen hayatımdan çıkarmak bile istiyorum ama bu sanırım çok olgunca bir hareket olmaz. Bilmem kafam çok karışık...
ayyy o vah vah tüh tühleri duymaktan gına geldi , bide ee nolcak şimdi ,amaaan nikah kıy otur , neden ya neden !!! internette konser videoları var izleyin 1 kişide bile maske yok tatil yerleri hınca hınç dolu o Antalya havaalanı full maskesiz insanlar turistler geliyo çünkü madem öyle her yeri kapatın yasak koyun kısıtlama koyun , salonlar kaporaları vermiyor 1 sene daha ertelesek maddi manevi tükenmiş durumdayım ve nikah kıyıp evlensem ömür boyu bunun eksikliğini içimde hissedicem kimsenin kınasına düğününe gitmicem içimde ukde kalcağı için madem öyle temmuzda hiç açmıcaklardı bilim kurulu o kadar uyardı ekonomi ekonomi diye diye bizleri öldürdüler düğün dernekten onların işine yarar bişey olmadığı için ilk burayı kapattılar , kapatsanıza tatil yerlerini sanatçıların konserlerini zaten zenginlere kendilerine bişey olmuyo yeter ya, nişanlımla sürekli geriliyoruz corona çıktığından beri 1 kere erteledik 2.ciye göre hazırladık kendimizi maddi manevi tükendik artık ya

ayyy o vah vah tüh tühleri duymaktan gına geldi , bide ee nolcak şimdi ,amaaan nikah kıy otur , neden ya neden !!! internette konser videoları var izleyin 1 kişide bile maske yok tatil yerleri hınca hınç dolu o Antalya havaalanı full maskesiz insanlar turistler geliyo çünkü madem öyle her yeri kapatın yasak koyun kısıtlama koyun , salonlar kaporaları vermiyor 1 sene daha ertelesek maddi manevi tükenmiş durumdayım ve nikah kıyıp evlensem ömür boyu bunun eksikliğini içimde hissedicem kimsenin kınasına düğününe gitmicem içimde ukde kalcağı için madem öyle temmuzda hiç açmıcaklardı bilim kurulu o kadar uyardı ekonomi ekonomi diye diye bizleri öldürdüler düğün dernekten onların işine yarar bişey olmadığı için ilk burayı kapattılar , kapatsanıza tatil yerlerini sanatçıların konserlerini zaten zenginlere kendilerine bişey olmuyo yeter ya, nişanlımla sürekli geriliyoruz corona çıktığından beri 1 kere erteledik 2.ciye göre hazırladık kendimizi maddi manevi tükendik artık ya
size katılıyorum bende . Arkadaşımın düğünü var onun için araştırma yaparken yazdım bu gruba. Onun açık alandaydı ama yemekler dans vs her şey yasak dediler. Keşke hiç açılmasaydı kimse plan yapmazdı. Ama biz instagram da bazı paylaşımlar görüyoruz düğünümüz aynı şekilde olacak diyenler. İzin veren yerler mi var gizliden yaptıran anlamadık

size katılıyorum bende . Arkadaşımın düğünü var onun için araştırma yaparken yazdım bu gruba. Onun açık alandaydı ama yemekler dans vs her şey yasak dediler. Keşke hiç açılmasaydı kimse plan yapmazdı. Ama biz instagram da bazı paylaşımlar görüyoruz düğünümüz aynı şekilde olacak diyenler. İzin veren yerler mi var gizliden yaptıran anlamadık
İnanın bende anlamadım instagramda bakıyorum dediğiniz gibi bazı salonlar biz inadına yapıcaz mesafeyi koruyup önlem alıcaz diyor ,biz napıcaz tuttuğumuz salonlar yapmıyoruz derse , ya da yaparız ama ceza gelirse biz karşılamayız derse biz napıcaz insanlar gelmek istemiyor kimseye gönül koyamazsın çok kötü çok karışık bi haldeyiz

Benim 12 eylulde açık alanda. Zaten eşimin memlekette yapılacaktı benim babam ve iki kardeşim gelecek sadece. Eşimin de akrabalarından biz gelemeyiz diyenler oldu kendileri bilirler. Ama her yere gidip 1000 kişilik mekanda 100 kişilik dugune gelmemek ne bileyim. Biz elimizden geleni yapacağız insanları korumak icin mekan zaten bir kuruma bağlı sıkıntı olacağını düşünmüyorum

merhabalar ben de ekim 4 e aldim nikah tarihi. Acik alanda yapılacak. Bir daha karantina vs gelirse ayri evde kalmak istemiyorum cok zor oluyor. Bir yandan soguk mu olur diye de korkuyorum.
sizinkiler nasıl olacak acik alan mi ? Donacagim gibi geliyor bana :110:

merhabalar ben de ekim 4 e aldim nikah tarihi. Acik alanda yapılacak. Bir daha karantina vs gelirse ayri evde kalmak istemiyorum cok zor oluyor. Bir yandan soguk mu olur diye de korkuyorum.
sizinkiler nasıl olacak acik alan mi ? Donacagim gibi geliyor bana :110:
Bulunduğun şehire de bağlı Akdeniz’de yaz yaşanıyor o tarihlerde açık alan daha iyi oluyor

X