Düğün 2020 Gelinleri

Ek kısıtlamalar geldi arkadaşlar maalesef. 4 eylülden geçerli ve bilin bakalım 5 eylülde kimin düğünü var

Çok sıkıldım ya vallahi benimde 6 Eylül'de ve BIKTIM.
Yani tam bugün yeni sözleşme ve akışı oluşturmuştuk. 3 saat olacak şekilde. Dans oyun olmasa da trio filan çıkartacaktık. Bu şekilde planlayıp anlaştık ve bam. Bir daha darbe.

Yani tam bugün yeni sözleşme ve akışı oluşturmuştuk. 3 saat olacak şekilde. Dans oyun olmasa da trio filan çıkartacaktık. Bu şekilde planlayıp anlaştık ve bam. Bir daha darbe.
Bende yarın gidicem görüşmeye ve canım çok sıkkın. Bitsedee kurtulsak modundayim tüm oteller gece kulüpleri açık bangır bangır danslar şovlar var ama düğünlerde korona.. o kadar saçma ki.

Bende yarın gidicem görüşmeye ve canım çok sıkkın. Bitsedee kurtulsak modundayim tüm oteller gece kulüpleri açık bangır bangır danslar şovlar var ama düğünlerde korona.. o kadar saçma ki.
Birazda bizim yapışkan milletimizden oldu, oralarda en fazla birbirini tanıyan insan sayıları 5-10. Düğünlerde maalesef herkes birbirini tanıyor ve sarılma öpme bir şeyler. Bizim insanimiz seviyor böyle şeyleri. Ben antepliyim orda 4 kere öpme var insanları valla iğrenirdim eskiden ne gerek varsa. Bu durumda bunlara vesile olsun bari. Düğünlerimizi yapsak kafi bence bu saatten sonra ha nikah ha dugun

Valla ben ertesi gün itibariyle balayına gitmeyecek olsam komple her şeyi iptal ettirmek istiyorum artık. O kadar hevesim kırıldı ki anlatamam. Daha da kötüsü sinirimi hıncımı artık herkesten çıkartıyorum, başta evleneceğim insan olmak üzere yakın çevremdeki herkesi kırıp döküyorum.

Hiç kimsede heves bırakmadılar Temmuz ve Ağustos aylarında sorumsuz davranan insanlar sebebiyle maddi manevi yıprandık
Aynen esas suç onlarda aslında bakın su videoya geçen haftadan bir kına gecesi. Yasaklamayıp ne yapsalardı herkes uymuyor ki kurallara. Kimsenin hiçbir şey düşündüğü yok. O kına gecesini yapan çift ve akrabalarının yüzünden bizimkiler iptal oldu

Balayınıza odaklanın, ben öyle yapıyorum ki yurtdışı ayarlamıştık sonra yurtiçine döndük. Buna da şükür diyorum

Al bendende o kadar. O kadar hevesim kırıldı ki anlatamam. Bende balayına gideceğim ancak kalkan taraflarindaki villalardan tercih ettik sırf gözden uzak tek başımıza diye. Ona odaklanayim diyorum yollari kaparsa diye korkuyorum şimdide.

Ben bekliyorum zaten bi tık sonrası o. 5 eylül itibariyle de şehirlerarası yolculuğu yasaklarlar son darbe olarak.

Yazıklar olsun hiçbirşey demiyorum Kınayı komple iptal edip iki farklı şehirde 2 nikah töreni yapıp olayı bitirmeyi düşünüyorum hazirandan erteledim zaten hevesim de kalmadı Bu kaostan çıkmak istiyorum

bizim ekimin başındaydı büyük ihtimal yaza ertelencek,ilerde keşke bekleseydim diyip pişman olmak istemiyorum, siz ?
Bizim 13 Eylül'du. Şaşırdım kaldım ben. Evimiz 4 aydır tutuldu. Dayalı döşeli duruyor. Bilsem ki 5/6 ay sonra açılacak ertelerim ama açılmasının ne garantisi var ?
Şimdi olsada elbet içimde kalır. Sade bir nikah.

ben yaza açılcağına inanıyorum ya, bizimde marttan beri kira ödeniyor herşey alındı yerleşti, daha salonlarla konuşmadık bakalım kaporalar yancak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…