Düğün 2020 Gelinleri

Canım asla kanarmıyım ? Benim namusuma laf etti. Allah korusun yarın bi gün bişe kurar kafasında namus der vurur bişe yapar. Bugün bunu yapan yarın ne yapmaz. Netim asla dönüşsüz. Diyecek o sinirle söyledim şu bu. İnsan zaten ne yapsa sinirle yapıyor. Direk başka birisini düşünen adam herşeyi yapar . Asla güvenemem bir daha . Zaten burdan dönsem hayatımın en büyük hatasını yapmış olurum .

Bence Allah seni korudu ki ilk gunden gosterdi. Yoksa biraz huyuna suyuna gitseydi sen devam edecektin. Her serde bir hayir vardir. Onune bak ve bundan sonra gercekten cok mutlu ol canim.

Bence Allah seni korudu ki ilk gunden gosterdi. Yoksa biraz huyuna suyuna gitseydi sen devam edecektin. Her serde bir hayir vardir. Onune bak ve bundan sonra gercekten cok mutlu ol canim.
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Ona da söyledim. İlk günden bunun olması çok ii oldu herşeyde bir hayır varmış cidden. İlerde çok daha bela açardı başıma . Karakteri çıktı ortaya iice .

Canım asla kanarmıyım ? Benim namusuma laf etti. Allah korusun yarın bi gün bişe kurar kafasında namus der vurur bişe yapar. Bugün bunu yapan yarın ne yapmaz. Netim asla dönüşsüz. Diyecek o sinirle söyledim şu bu. İnsan zaten ne yapsa sinirle yapıyor. Direk başka birisini düşünen adam herşeyi yapar . Asla güvenemem bir daha . Zaten burdan dönsem hayatımın en büyük hatasını yapmış olurum .
Sinirle söylenecek şey var söylenmeyecek şey var yani daha ilk günden neyin siniri bu asla ağza alınmaması gereken şeyleri söylüyor 😡 seni ilk kez bu kadar net görüyorum içinden nasıl geliyorsa öyle yap canım kendin için boşver bu düşüncesiz cimriyi .

Sinirle söylenecek şey var söylenmeyecek şey var yani daha ilk günden neyin siniri bu asla ağza alınmaması gereken şeyleri söylüyor 😡 seni ilk kez bu kadar net görüyorum içinden nasıl geliyorsa öyle yap canım kendin için boşver bu düşüncesiz cimriyi .
Sen başka bir erkeğe aitsin dedi ya bana . Başka birisiyle evlenirsin benimle eş olamazsın. Ben de benimle yatacak bir kadınla evlenirim dedi.

Sen başka bir erkeğe aitsin dedi ya bana . Başka birisiyle evlenirsin benimle eş olamazsın. Ben de benimle yatacak bir kadınla evlenirim dedi.
Gerçekten terbiyesiz yani aşırı aşırı 😡 fiziksel olarak iyi ki zorla yaklaşmamış sana bu tipten beklenir herşey artık bunu düşünüyorum

Gerçekten terbiyesiz yani aşırı aşırı 😡 fiziksel olarak iyi ki zorla yaklaşmamış sana bu tipten beklenir herşey artık bunu düşünüyorum
Zaman zaman onu yapmasından korktum . Gece geldi yanıma sarılmaya öpmeye fln çalıştı. İstemediğimi ayrı yatacapımıza söz verdiğini söyledim gitti gider gitmez kapıyı kitledim sabaha kadar kitli tuttum .

Zaman zaman onu yapmasından korktum . Gece geldi yanıma sarılmaya öpmeye fln çalıştı. İstemediğimi ayrı yatacapımıza söz verdiğini söyledim gitti gider gitmez kapıyı kitledim sabaha kadar kitli tuttum .
Ayy film sahnesi gibi canlandı gözümde 😱 sabah nasıl müsade etti evden gitmene

Ayy film sahnesi gibi canlandı gözümde 😱 sabah nasıl müsade etti evden gitmene
Kendisi kovdu . Ben istersen düşünelim . Bir gece bişi olmadı diye hemen boşanmak olmaz dedim. Ondan sonra bu lafları saydı işte. Ben giderken kalkmadı bile yerinden annene git kararım kesin ben boşanıcam ailenle konuş dedi bana .

Kendisi kovdu . Ben istersen düşünelim . Bir gece bişi olmadı diye hemen boşanmak olmaz dedim. Ondan sonra bu lafları saydı işte. Ben giderken kalkmadı bile yerinden annene git kararım kesin ben boşanıcam ailenle konuş dedi bana .
Allah allah çift kişilik midir nedir bu ne böyle 🤔 eh be canım sen bugüne kadar iyi sabrettin o zaman bu adama

Allah allah çift kişilik midir nedir bu ne böyle 🤔 eh be canım sen bugüne kadar iyi sabrettin o zaman bu adama
Gene de hakkında kötü istemiyorum. İnşallah sever sevilir mutlu olur bundan sonra karşısına çıkan birini mutlu etmeyi becerir. Bu evliliğinde yaptığı hataları yapmaz ve gerçek mutluluğu yakalar . Çok isterim 🙏

Gene de hakkında kötü istemiyorum. İnşallah sever sevilir mutlu olur bundan sonra karşısına çıkan birini mutlu etmeyi becerir. Bu evliliğinde yaptığı hataları yapmaz ve gerçek mutluluğu yakalar . Çok isterim 🙏
Ne güzel böyle düşünmen 💕 rabbim herkesin gönlüne göre versin, kalbi böylesine temiz Olan senin içinde en güzel mutluluklar olsun inşallah 🙏🏻 Gerçekten hikayeni merak ediyorum gönderileri takibe devam edeceğim 🌸

Ceyl_an Ceyl_an canım olanları şimdi okudum ya önceki konunu da bilmiyordum ben. Büyük geçmiş olsun, bence de asla taviz verme böyle dimdik dur. Umarım daha iyisindir şimdi. Ailen ne dedi? Terbiyesiz adam ya. Sinir oldum yeminle.

Ailenle baş edebilicek misin canım, etrafa kulaklarını tıkayabilecek misin, şimdi nasılsa barışırlar kafasındalar ama ciddiyetini anlayınca laf çarpıtmalar vs olursa.
Ben 20 yaşındaydım, sevgilimden ayrılmıştım, hayatıma 17 yaşında girmişti, ilk aşk belki,
annem bana ne yaptın çocuğa da ayrıldın, sen bişey yapmışsındır demişti.
Halbuki adam beni aldatmış, seni istemiyorum hayatımda başkası var, hem senden güzel hem de benimle yakınlaşıyor, senin gibi mesafeli durmuyor demişti. Yakınlaşmanın manasını anladınız işte.
Kaç zaman uğraştım. Ananem bile kızdı ayrıldım diye, daha o yaşta, ananeme gelene kadar uğraşmıştım. Seni de yıpratmasınlar.

Ailem istemiyor şuanda anlattım herşeyi. Boşanmamı istiyor . Birazdan konu açıp detaylı da anlatıcam .

• Beğen
Reactions: 000
Canım sana hiç altın takmadı mi..
Ince bir gerdanlık bile mi..
Nasıl iş anlamadım..
Adamın durumu da var.
Noldu düğünde..

Meraktayım.. Ceyl_an Ceyl_an

Düğünüme 5 gün kaldı geleceklerden arkadaşlarmdab falan bazıları corona var risk falan diyerek gelmek istemiyor bunu yaşayan var mı siz ne düsünüyorsunuz

Diğer konu kapanmış yazamıyorum travmayı atlatabilirse evlenir mutlu olur bir de bir msjında yazmışsın ki mutsuz olmasını istemem diye mutsuz olması için elinden gelen herşeyi yapmışsın sen onun ahını aldıktan sonra bakalım mutlu olabilecek misin senin gibi insan evlerden ırakkkk

Düğünüme 5 gün kaldı geleceklerden arkadaşlarmdab falan bazıları corona var risk falan diyerek gelmek istemiyor bunu yaşayan var mı siz ne düsünüyorsunuz
Malesef oluyor sıkmayın canınızı. Gezip gelmeyelim düğüne diyenlere bozuluyorumda diğerleri de(gerçekten market vs. Dışında dışarıya çıkmayanlar) haklı kendince diyorum

Kusura bakmayın dış kapının dış mandali olarak cevap vermek isterim
Hastalık tekrar artmaya başladı ve risk grubunda yakını olan insanlar bu tarz organizasyonlardan uzak duruyor çünkü insanlar hiç birseyi umursamıyor. Bunun için kirilmayin o insanlara da onlar da böyle olsun istemez.
Şahsen ben gelen davetleri kibar bir dille reddediyorum bu zor günler geçince onları ziyaret edeceğimi söylüyorum

X