Evet gördüm onu ama ayrım yapmaksızın 1 temmuzdan sonra düğün salonları açık dediler yine belirsizlik içindeyiz bıktım gerçekten.Ya zaten açık alanda olmasına dikkat ceken bi madde var dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama o madde düğünlerde de böyle olcağını anımsattı bana. Sonucta acık alandaki nikaha bu onlemleri koyuyorsa düğünde de bunları ısteyeceklerdir..
Nikahlarda müzik oluyor muymuş ki zaten ? Ben hiç görmedim. O düğün olur zaten. Kaldı ki haftaya haftasonu happy hourlar falan başlıyormuş, Serdar ortaç çıkacağı yeri yayınlamıştı. Müzik düğünde neden yasak olsun ki bu durumda ?Yine bir belirsizliğin içerisine koydular biziKına organizasyonu yapan arkadaşım açıklamaların nikah için olduğunu söyledi ve hesabında paylaşmış
Valla hiç bilemiyorumNikahlarda müzik oluyor muymuş ki zaten ? Ben hiç görmedim. O düğün olur zaten. Kaldı ki haftaya haftasonu happy hourlar falan başlıyormuş, Serdar ortaç çıkacağı yeri yayınlamıştı. Müzik düğünde neden yasak olsun ki bu durumda ?
İnşallah tabiki çok zor bir süreç hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah geçmişe bi dönüp baktığımızda keşkelerimiz olmadan bir aile kurarız inşallah. Yoksa çok üzülürüm ya hayatında başına gelebilecek özel bir gün tekrarı olmayacak ve içine sinmeyecekValla hiç bilemiyorumBu süreçte herşeyi bekleyip göreceğiz . Benim normalde dün kınam bugün nikahım olacaktı ekime ertelemek durumunda kaldım gündemi takip ederek bekliyorum . hayırlısı olsun inşallah
İnşallah hepimizin gönlünden geçen güzel günlerimizi yaşarızİnşallah tabiki çok zor bir süreç hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah geçmişe bi dönüp baktığımızda keşkelerimiz olmadan bir aile kurarız inşallah. Yoksa çok üzülürüm ya hayatında başına gelebilecek özel bir gün tekrarı olmayacak ve içine sinmeyecekayy inşallah herşeyi içimizde kalmadan yapabiliriz
ah o kadar iyi anlıyorum ki seni. ben de seviyorum aslında kv'yi ama son zamanlarda hiç arayasım gelmiyor.. tam konuşmanın sonunda böyle giderse olmicak gibi biz hiç hazırlık yapmadık hiç düğün havası yok diyor. sanki onlar kız tarafı.Ben de ayni durumdayim canim kv hic karismaz 2 senedir nisanliyim dugunun d si konusulmadi kadin ne etliye ne sutluye..benle mobilya bakmaya,ev bakmaya bile gelmedi.Ev tadilatta hic sormadi bile,ev dibinde oldugu halde gitmemis bile 3 aydir hic dusun.Simdi tutturmus ben dugun isterim,hic sevmem nikah,cok cirkin.moral bozmaktan baska ise yaramiyor malesef,hayir ilgilense vs anlicam da her seyi kendimiz yapiyoruz birde karisiyor
Nerden biliyorsun canım düğünlerde yasak olduğunu oyunun ? Müzikte yasak mıEvet oyun yasakmış düğünlerde. Sadece müzik çalacakmış da kimse uymaz ki ona ya sanki polis tek tek salonları mı gezecek ? Hadi gezdi diyelim ilk seferde sadece uyarıyorlar zaten. Çok da telaşe etmemek lazım izin olduktan sonra.
Biraz önce haberlerde çıktı. Düğünlerde oynamak toplu resim yasak . Sadece davetlilerin dinleyeceği müzik açık olabilecek ama dans olmayacak diyeNerden biliyorsun canım düğünlerde yasak olduğunu oyunun ? Müzikte yasak mı