Düğün 2020 Gelinleri

Evet gördüm onu ama ayrım yapmaksızın 1 temmuzdan sonra düğün salonları açık dediler yine belirsizlik içindeyiz bıktım gerçekten.

Yine bir belirsizliğin içerisine koydular bizi Kına organizasyonu yapan arkadaşım açıklamaların nikah için olduğunu söyledi ve hesabında paylaşmış

Eklentiler

• 721BC2D0-1830-4CD0-9E47-8094EE987158.png
    212,8 KB · Görüntüleme: 52
Yine bir belirsizliğin içerisine koydular bizi Kına organizasyonu yapan arkadaşım açıklamaların nikah için olduğunu söyledi ve hesabında paylaşmış
Nikahlarda müzik oluyor muymuş ki zaten ? Ben hiç görmedim. O düğün olur zaten. Kaldı ki haftaya haftasonu happy hourlar falan başlıyormuş, Serdar ortaç çıkacağı yeri yayınlamıştı. Müzik düğünde neden yasak olsun ki bu durumda ?

Gene beklicez arkadaşlar en erken düğünü olandan alabiliriz en doğru bilgiyi gene her 15 günde bilim kurulu toplayıp genelge yayınlıyorlar. Değişiklik olabilir tabiki. Benim fikrimce toplu taşımalardada yolcu kısıtlaması vardı noldu vaka sayısı düşmediği halde kısıtlama kaldırıldı. Arkadaşlar Eylül Ekime nolur bilinmez ama şuanki süreç devlete maddi olanak sağlanması için düğün salonları avm tarzı yerler kapatılmayacak zaten süreçtende anlaşılacağı gibi artık virüs var ve ekonomiyi düzeltmek için bu tarz yerlerin vaka sayısı absürt şekilde yülselmediği sürece açık kalması. Düğünle ilgili 15 gün sonra yeni genelge yayınlarlar ve kısıtlamalar seyreltilir bir 15 gün sonra bir genelge daha maske ve halay tarzı yakın temaslı oyunlar dışında normal düzene biner inşallah

Ha tabi nacizane tavsiyem nikah tarihinizi alabilecek durumdaysanız düğüne alın bu süreç düzelmezse en azından boş oturmak yerine düğünde nikah yapılabilir diğer türlü çok zor

Valla hiç bilemiyorum Bu süreçte herşeyi bekleyip göreceğiz . Benim normalde dün kınam bugün nikahım olacaktı ekime ertelemek durumunda kaldım gündemi takip ederek bekliyorum . hayırlısı olsun inşallah

İnşallah tabiki çok zor bir süreç hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah geçmişe bi dönüp baktığımızda keşkelerimiz olmadan bir aile kurarız inşallah. Yoksa çok üzülürüm ya hayatında başına gelebilecek özel bir gün tekrarı olmayacak ve içine sinmeyecek ayy inşallah herşeyi içimizde kalmadan yapabiliriz

İnşallah hepimizin gönlünden geçen güzel günlerimizi yaşarız bol bol Eğlendiğimiz Kına gecelerimiz düğünlerimiz olur hayırlısıyla

Doğru mu degıl mı bılemıcem ama benım kına ıcın tuttuğum organızasyon yerı de sadece nikah salonları ıcın gecerlı o dedı anlamadım ben herkes bırsey dıyor

Kızlar selam,

İstdo tarafından yapılan açıklamada genelgenin sadece nikah merasimlerini kapsadığını, düğün merasimleri için genelgenin ileriki günlerde paylaşılacağını belirtmişler. İyice kafamızı karıştırıyorlar aklımızla dalga geçiyorlar sanki

Eklentiler

• 52F28462-A17B-412C-9802-E0F997DEC6C8.jpeg
    140,3 KB · Görüntüleme: 50
ah o kadar iyi anlıyorum ki seni. ben de seviyorum aslında kv'yi ama son zamanlarda hiç arayasım gelmiyor.. tam konuşmanın sonunda böyle giderse olmicak gibi biz hiç hazırlık yapmadık hiç düğün havası yok diyor. sanki onlar kız tarafı.
kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ben de canım, onlar sanıyor ki eskisi gibi düğünler olacak ilkbaharda falan. ama imkansız, napalım hayırlısı böyleymiş zamanla görecekler onlar da ne oluyor ne bitiyor

Evet oyun yasakmış düğünlerde. Sadece müzik çalacakmış da kimse uymaz ki ona ya sanki polis tek tek salonları mı gezecek ? Hadi gezdi diyelim ilk seferde sadece uyarıyorlar zaten. Çok da telaşe etmemek lazım izin olduktan sonra.

Nerden biliyorsun canım düğünlerde yasak olduğunu oyunun ? Müzikte yasak mı

Nerden biliyorsun canım düğünlerde yasak olduğunu oyunun ? Müzikte yasak mı
Biraz önce haberlerde çıktı. Düğünlerde oynamak toplu resim yasak . Sadece davetlilerin dinleyeceği müzik açık olabilecek ama dans olmayacak diye

Takılar bir kutuya atılacakmiş.müzik var ama salon müziği tarzında oynamalı falan değil. Sayı sınırlı. Maskeler falan.. Valla ben oynatcam artik aklımı.

Evet yasak dıyorlar dugunler ıcınde gecerlıymıs öyle dıyorlar bılmıyorum ama böyle olursa napmayı düşünüyorsunuz bende kararsız kaldım ama oyun olmadan dugun yapmam

Biz hayırlısı deyip nasıl oluyorsa öyle nikahımızı yapıp evimize geçicez. Aileler bizden çok telaşlı ama biz haberleri takip etmeyi bile bıraktık her kafadan bir ses çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…