Düğün 2020 Gelinleri

kizlar bundan 3 hafta once size umutsuz sekilde ic dokmustum. dugunum 22 agustostaydi. ne nikahimiz ne gelinligm ne evimiz hicbisi hazir degildi. ya bismillah dedm sehirlerarasi yasak kalkti, nikahimizi hallettk gelinligimide bugun hallettm provaya basladim. evimizde haftaya hallolur baslicaz.insallah. yani demem o ki, baslayin devami gelecek insallah moralinizi bozmayin. kotu olan 2020 degil. insanlarin cenesi. bu sene evlilik seneniz. kotu enerjilere kulaklarinizi tikayin.gozunuzu kapatin. Allah yardimcimiz olsun❤

Aaaa ne güzel maşallah Benimde o gün kınam var ama henüz düğün yeri dışında bişey yok denilebilir. Ve şu an çılgınlar gibi işim gereği ders çalışıyorum arada da girip buralara bakıyorum. Temmuzun ortasında sınav işle ilgili sınav olduğu için ancak sonrasında bakabilecegiz herşeye umarım çok geç kalmayız

Yaaa süper hayırlı olsun inşallah benimde düğün 18 ağustos ve gelinliğe 18 temmuzda randevu aldım

Yaaa cok sevindim senin adına inşalllah biz o gün mutlu oluruz inanınki baslarının mutluluğu için değil konada düğünde istiyorumki az kişide olsa benim içime sinsin o gün ben mutlu olayım istiyorum

Evet malesef sadece nikah olcak ekimde
Ve salona kapora vermiştik isteyelim iptal edelim die aradık adamlara borçlu cıktık sözleşmede sel felaket gbi olaylarda erteleme oluyormus iptal olursa salonun parasının yüzde otuzunu ödememiz gerekmiş yani suan düğün yapmasakta yüzde otuzunu ödicez çöp olcak

Aaaa varmı öyle birşey araştırın hemen salon parasını vermeyin benim bildiğim düğünler ertelenebilir iptal edilirse sadece verilen kapora geri ödenmiyo demişti düğün sahibi. Görüşmeye gittiğimizde hepsini sormuştuk çok şaşırdım

Canım sen bunu bi iyice araştır pandemiden dolayı iptal olan düğünlerin parasının verilmesi gibi bi durum var sanırım tam emin değilim ama kesinliğini araştır.

BİZDE COK ŞAIRDIK AMA SÖZLEŞMEDE DOĞAL AFET FALAN O TARZ DURUMLARDA PARANIN YÜZDE OTUZUNU ALIYORLARMIŞ AKIL ALIR İŞ DEĞİL YA

Canım sen bunu bi iyice araştır pandemiden dolayı iptal olan düğünlerin parasının verilmesi gibi bi durum var sanırım tam emin değilim ama kesinliğini araştır.
ARASTIRICAM BENİMDE COK AKLIMA TAKILDI BİZE ONU DERT EDER OLDUM HIC DERDİM YOKMUS GBŞİ ZORUMA GİDENDE HEVESİM OLAN BİR DÜĞÜN VARDI VE OLMAYACAK HADİ ONU GECTİM OLMAYACAK DÜĞÜN İÇİMN ÖDENCEK PARA (((((

Çok haklısın yeterince stres yaşadık ki hala stresimiz var herşey üst üste geliyo ama umarım hepimiz hemencecik atlatırız

Yaaa cok sevindim senin adına inşalllah biz o gün mutlu oluruz inanınki baslarının mutluluğu için değil konada düğünde istiyorumki az kişide olsa benim içime sinsin o gün ben mutlu olayım istiyorum
Yeter ki mutlu olun, gerisi ayrıntı..

1 temmuzda olan düğünümü 2 temmuza nikah olarak aldık düğün için tutulan salonda kınamı yapıcam
Nikahın kıyılcağı salon çok güzel olduğu için düğünü es geçtik olsada çoğu kişi gelemeyecekti
Ve o kadar heyecanlıyımm ki anlatamamm
Allah pişmanlık vermesinn

Ayy hayırlı olsun ilk evlenen sensin galiba Rabbim daim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…