SUAN BURDA BÜTÜN KIZLAR ARKADASLARIM DİYİM HEPİMİZ İÇİNDE OLMAK ŞARTIYLA ZOR GÜNLERDEN GEÇİYORUZ STRESİMİZ COK COK FAZLA HERKEZ BİR SINAVDAN GECİYOR LÜTFEN YORUM YAPARKEN DAHA DİKKATLİ OLUN BURDA UFAK BİR YORUM BİLE SU SÜREÇTE O İNSANLARI ÖNCELİKLE BENİ ŞAHŞİ ADIMA KONUSAYIM ETKİLİYOR2020 gelinlerine söyleyecek birkaç şeyim var
Öncelikle evlenmek için çok yanlış bir yılı seçmişsiniz, düğün takısında ciddi eksiklik olacak.
Çeyizlerinize lütfen desenli, örgülü maskeler koymayı aklınızdan bile geçirmeyin.
Ha birde bu süreçte lütfen balayına gitmeyin.
2020 gelinlerine söyleyecek birkaç şeyim var
Öncelikle evlenmek için çok yanlış bir yılı seçmişsiniz, düğün takısında ciddi eksiklik olacak.
Çeyizlerinize lütfen desenli, örgülü maskeler koymayı aklınızdan bile geçirmeyin.
Tavsiye cümlelerine benzemiyor cümlelerim sayın blackblacksizden tavsiye isteyen oldu mu? Ben göremiyorumda
Tavsiye cümlelerine benzemiyor cümlelerim sayın blackblack
Emriniz olur hanımefendi siz nasıl isterseniz..2020 gelinlerine söyleyecek birkaç şeyim var
zaten sıkıntı orada tavsiye cümlelerine benzemiyor evet herkez gbi bizlerde etkilendik içinsanların yıkılan hayalleriyle dalga gecenler beninm gözumde kanı bozuktur !!!!Koronadan sizde etkilenmişsiniz belli.. “Yorum yapmadım ki, tavsiye verdim” bu cümleyi siz yazmadınız mı?
CANIM AKŞINA BIRAK STRES YAPMA DİYECEGIM AMA BİLİYORUM ELİNDE DEĞİL BU GUNLERİN HEYCANIN TADINI CIKARMAYA CALIS OLURMU İNŞALLAH KINANI VE NİKAHI COK GUZEL ATLATIP BURDA GUZEL YORUMUNU OKUYACAGIZZ ŞİMDİDEN MUTLULUKLAR KALBİNE HUZURLAR DOĞSUNÇok gerginn çokk heyecanlı stresli bi dönemdeyim. Haftaya çarşamba perşembe kına ve nikahım var. Hala bir açıklama yok kınalarla ilgili son dakikada oyunlar tamamen yasak derlerse kınada ne yaparız bilemiyorum
Hiç böyle hayal etmiyordum. Şaka gibi
Biz en geç bu hafta sonuna açıklama geleceğini düşünüyoruz ona göre son haftada netleştirmiş olucaz kına ne olacak diye kına salonuna sorsaydınız siz de iptal şansınız var mı diye inşallah izin verilir de hepimizin istediği gibi olur.Çok gerginn çokk heyecanlı stresli bi dönemdeyim. Haftaya çarşamba perşembe kına ve nikahım var. Hala bir açıklama yok kınalarla ilgili son dakikada oyunlar tamamen yasak derlerse kınada ne yaparız bilemiyorum
CANIM AKŞINA BIRAK STRES YAPMA DİYECEGIM AMA BİLİYORUM ELİNDE DEĞİL BU GUNLERİN HEYCANIN TADINI CIKARMAYA CALIS OLURMU İNŞALLAH KINANI VE NİKAHI COK GUZEL ATLATIP BURDA GUZEL YORUMUNU OKUYACAGIZZ ŞİMDİDEN MUTLULUKLAR KALBİNE HUZURLAR DOĞSUN
Biz en geç bu hafta sonuna açıklama geleceğini düşünüyoruz ona göre son haftada netleştirmiş olucaz kına ne olacak diye kına salonuna sorsaydınız siz de iptal şansınız var mı diye inşallah izin verilir de hepimizin istediği gibi olur.
Evet canım akışına bırakmaktan başka çaremiz yok. Bana da kına salonunun dediği olur gibi geliyor yoksa düğün salonlarının açılmasının anlamı olmayacak.İnşallah
Kına salonu ile konuştuk elele temas edilecek halay horon türü oyunlar olmaz büyük ihtimalle dediler bekliyorum elim kolum bağlı
Perşembe günü çeyizimi açıcaz evimi yerleştiricez hem çok heyecanlıyım hem bi yanım buruk biz gelemicez diyen çok kişi oldu
Akışına bırakıp mutlu olup tadını çıkarmaya bakmak tek çare sanırım
zaten sıkıntı orada tavsiye cümlelerine benzemiyor evet herkez gbi bizlerde etkilendik içinsanların yıkılan hayalleriyle dalga gecenler beninm gözumde kanı bozuktur !!!!
GelinimizzzÇok gerginn çokk heyecanlı stresli bi dönemdeyim. Haftaya çarşamba perşembe kına ve nikahım var. Hala bir açıklama yok kınalarla ilgili son dakikada oyunlar tamamen yasak derlerse kınada ne yaparız bilemiyorum
Merhaba ben de kısmet olursa düğünün içinde yapmak istiyorum kınayı da sen program akışını nasıl yapacaksın merak ettimArkadaşlar merhaba şimdi salondan geliyoruz belki içinize bir nebzede olsa su serpmiş olurum diye yazmak istedim. Öncelikle benim düğünüm teras katında bilginiz olsun verceğim bilgiler ona yönelik(tabiki allah nasip ederde daha kötüye gitmezse bir terslik olmazsa..) öncelikle maske olayını sordum gelin damat takmayacak ama davetlilerde olur dediler. Oyuna gelecek olursak oyun havalari calacak oynucaz ama halay yok sadece. Yine dansımızı edicez pastamızı kesicez. takıdada bistro tarzı bir masada sandık vs duracakmıs bizde ailelerimiz ile birlikte basında durucaz tesekkür edicez tebrik edenlere. onun haricinde 11 bucuğa kadarmıs düğünler yani bizim salon öyle söyledi. Benim kına-düğün bir arada olcak. Yine allah nasip ederse kınamıda yakıcamO genelgeyi sordum. Biz böyle böyle okuduk diye. O nikahlar icin, coğu işletme nikah adı altında kaçak düğün yapiyor. Merdiven alti salonlar vs dedi. Onlar icin geçerli dedi. Biz yine tüm önlemlerimizi alicaz dezenfektanımız maskemiz kolonyamız ateş ölçerimiz vs dedi. Bakalım geriye sadece beklemek kaldı.. ama kapali salonlarda daha zor olacak dedi
Abla sen küçükken kaç yaşındaydınTavsiye cümlelerine benzemiyor cümlelerim sayın blackblack
Merhaba benimde şu an kafam biraz karişik ama şöyle planladik şu anda; düğün girişi dans daha sonrasında aileler ile dans olacakmis hani anne baba eşler dans edebilirmiş. Sonrasında normal oyun havalari oynayacagiz. Takı merasimi olacak. Sonrasında hani fazla zamanımız kalırsa gelinliğim ile biraz daha oynamak istiyorum. Daha sonra kaftanımı giyicem kınam yakılıcak. O şekilde planliyorum suanlık :)Merhaba ben de kısmet olursa düğünün içinde yapmak istiyorum kınayı da sen program akışını nasıl yapacaksın merak ettim