Yaaa çok sevindiiimmm bak hemencik buldun maşallah çook çok güzel olur inşallah her şeyyyBende bugün gelinliğimi aldım içimde kelebekler uçuyor resmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa çok sevindiiimmm bak hemencik buldun maşallah çook çok güzel olur inşallah her şeyyyBende bugün gelinliğimi aldım içimde kelebekler uçuyor resmen
Çok gezdim en son dün ağladım ama bugün tam aradığımı buldum sanki beni bekliyormuş gibi Teşekkürler canısıııı inşallah herşeyimiz çok güzel olsunYaaa çok sevindiiimmm bak hemencik buldun maşallah çook çok güzel olur inşallah her şeyyy
Ayy hayırlı olsun ilk evlenen sensin galiba Rabbim daim etsin
Evet ben de gördüm genelge nikah merasimleri diye yazıyor ama haberlerde düğün genelgesi diye verdiler tv'de. Oyun yasak o zaman düğünün ne anlamı var sade bir nikahtan gider insanic isleri bakanliginin yayinladigi genelgeyi gordunuz mu kizlar?? dugunlerde oynamak yokmus ben mi dogru anladim?
of niye açikca yazmiyorlarki şunu bizde stresleniyoruz. hersey kursagimizda kaliyor. bi belirsizlik hep. duğun dansi olmayacak diyor bi kanalda da. dans dedigi dugundeki oyunlar mi. mesafeye aykiri her turlu oyun yok diyor. biriside acikca net bisi demiyorEvet ben de gördüm genelge nikah merasimleri diye yazıyor ama haberlerde düğün genelgesi diye verdiler tv'de. Oyun yasak o zaman düğünün ne anlamı var sade bir nikahtan gider insan
Ben öyle yapacaklarını düşünüyorum.. Yapmasalarda zaten düğün düğün olmaktan çıktı dans müzikte olmayacaksa nikah yapıp geçmek en mantıklısı. Misafirlerin dinlemesi için çalınabilir demiş fasıl mı yapıyoruz ?? SaçmalıkVaka sayıları artıyor tekrardan iptal ederler mi acaba endişeliyim
Moralimi yerine getirtin birazda olsa ne guzel yazmissinnn..Benim de kaynanam diyo dugun olmazsa bekleriz ben dugun isterim,hic sevmem oyle nikah vs vs konusuyor ki evimiz bahceli bahcede egleniriz dedik bide ona ragmen moral bozmaktan baska bisi yapmiyor kadin.nasi halledicez bilmiyorumkizlar bundan 3 hafta once size umutsuz sekilde ic dokmustum. dugunum 22 agustostaydi. ne nikahimiz ne gelinligm ne evimiz hicbisi hazir degildi. ya bismillah dedm sehirlerarasi yasak kalkti, nikahimizi hallettk gelinligimide bugun hallettm provaya basladim. evimizde haftaya hallolur baslicaz.insallah. yani demem o ki, baslayin devami gelecek insallah moralinizi bozmayin. kotu olan 2020 degil. insanlarin cenesi. bu sene evlilik seneniz. kotu enerjilere kulaklarinizi tikayin.gozunuzu kapatin. Allah yardimcimiz olsun❤
Ben de ayni durumdayim canim kv hic karismaz 2 senedir nisanliyim dugunun d si konusulmadi kadin ne etliye ne sutluye..benle mobilya bakmaya,ev bakmaya bile gelmedi.Ev tadilatta hic sormadi bile,ev dibinde oldugu halde gitmemis bile 3 aydir hic dusun.Simdi tutturmus ben dugun isterim,hic sevmem nikah,cok cirkin.moral bozmaktan baska ise yaramiyor malesef,hayir ilgilense vs anlicam da her seyi kendimiz yapiyoruz birde karisiyorÇok şanslısınız kızlar benim de ağustostaydı ama gelen haberler sevindiremedi.. kaynanamın ağustosa umudu yokmuş herkesi çağırmak istiyormuş ayrıca hazırlık da yapamadık bakalım nolcak diyor.. nişanlımı sıkıştırıyorum annemler soruyor nolacak diye 1-2 hafta bekleyelim diyor. içim daraldı gerçekten
ah canim ah. kayinvalidenle polemige sakın ha girme. sen nisanlinla konus. bence nisanlinda seninle kavusabilmeyi 1 sene ertelemek istemez... o annesini bi sekilde ikna eder sen yuz goz olma simdiden tavsiyemMoralimi yerine getirtin birazda olsa ne guzel yazmissinnn..Benim de kaynanam diyo dugun olmazsa bekleriz ben dugun isterim,hic sevmem oyle nikah vs vs konusuyor ki evimiz bahceli bahcede egleniriz dedik bide ona ragmen moral bozmaktan baska bisi yapmiyor kadin.nasi halledicez bilmiyorum
Bana nikahlar için gibi geldi ama düğün salonu içinde benzerinin çıkmayacağı ne malum. Öyle de düğünün ne anlamı kalacak bilmiyorum beklediğimiz bütün zaman çöp oldu gibi hissediyorumYa kızlar ben anlamadım bu nikahlar için mi yoksa düğün salonları için mi ?
Ya zaten açık alanda olmasına dikkat ceken bi madde var dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama o madde düğünlerde de böyle olcağını anımsattı bana. Sonucta acık alandaki nikaha bu onlemleri koyuyorsa düğünde de bunları ısteyeceklerdir..Bana nikahlar için gibi geldi ama düğün salonu içinde benzerinin çıkmayacağı ne malum. Öyle de düğünün ne anlamı kalacak bilmiyorum beklediğimiz bütün zaman çöp oldu gibi hissediyorum