Düğün 2020 Gelinleri

Düğünde nikâh varsa oyun-foto yasak, nikah yoksa oyun- foto serbest olmaz ki.bunlar nikahta yasaksa düğünde de yasaktır mantıken. Biz nikah yapıp geçeceğiz öbür türlü canlı müzik dinletisi için düğün yapmış olacağız. Burnumuzdan geldi ablam hayata küstü

Düğünde nikâh varsa oyun-foto yasak, nikah yoksa oyun- foto serbest olmaz ki.bunlar nikahta yasaksa düğünde de yasaktır mantıken. Biz nikah yapıp geçeceğiz öbür türlü canlı müzik dinletisi için düğün yapmış olacağız. Burnumuzdan geldi ablam hayata küstü
Evet gerçekten çok anlamsız oldu biz nikahımızı düğünde yapcaz ama nikahını yapıp ailesi ikna olmadığı için düğün bekleyen insanlar var ben bile 3 aydır boşuna beklediğimi düşünürken onlar aylardır eşlerinden anlamsızca uzaklar, hepimiz için de kötü oldu.

Hepiniz benim kaderimi paylaşıyorsunuz gördüğüm kadarıyla, nikah yapıp evine giden gidene. :)
Hayırlısı olsun, mutlu olun kızlar.

Canım bende nikahtan direkt gitmeyi düşünüyorum. Bu surecte neler yaşadın paylaşabilir misin buna çok ihtiyacım var 😞
Burada uzun uzun anlatmayayım, özelden yazarsan konuşalım canım, milletin başı şişmesin. Burada bana online kına gecesi bile yaptık üst mesajlarda var. :KK70:

Babam düğün salonu ile görüşmüş düğün salonu dans,halay gibi yakın temas oyun yasak genelge nikah merasimlerini kapsıyo demiş. Kayserideyiz biz salon sahibi herkes bura gibi nikah yapmıyo nikah sonrası oynama vs oluyo bazı illerde bu karar onlar için demiş. Dans gelin damada serbestmiş ama mesela onlar kalkınca başka kalkan olmayacakmış
Amannnn mış da mış daha nolacak bakalım

2020 gelinlerine söyleyecek birkaç şeyim var
Öncelikle evlenmek için çok yanlış bir yılı seçmişsiniz, düğün takısında ciddi eksiklik olacak.
Çeyizlerinize lütfen desenli, örgülü maskeler koymayı aklınızdan bile geçirmeyin.
Ha birde bu süreçte lütfen balayına gitmeyin.
Neden bunları söyleme ihtiyacı duydunuz acaba? Zamanın ne getireceğini hiçbirimiz bilmiyoruz biz de evleneceğimiz yıl pandemi olsun da bütün hayallerimiz göz yaşlarına karışsın diye düşünmedik elbette. Buradaki herkes hayallerini yaşayamadığı için üzülüyor yine de hayırlısı böyleymiş diyor, dalga geçmek için hiç uygun bir yer değil.

Neden bunları söyleme ihtiyacı duydunuz acaba? Zamanın ne getireceğini hiçbirimiz bilmiyoruz biz de evleneceğimiz yıl pandemi olsun da bütün hayallerimiz göz yaşlarına karışsın diye düşünmedik elbette. Buradaki herkes hayallerini yaşayamadığı için üzülüyor yine de hayırlısı böyleymiş diyor, dalga geçmek için hiç uygun bir yer değil.
Gözyaşlarınızı hayatınızın ileri ki zamanları için saklayın. Bu tarz konular ile kendinizi yıpratmayın. İş hayatı, evlilik, ebeveynlik gibi daha gerçek sürelerde lazım olacaktır.

2020 gelinlerine söyleyecek birkaç şeyim var
Öncelikle evlenmek için çok yanlış bir yılı seçmişsiniz, düğün takısında ciddi eksiklik olacak.
Çeyizlerinize lütfen desenli, örgülü maskeler koymayı aklınızdan bile geçirmeyin.
Ha birde bu süreçte lütfen balayına gitmeyin.
Çeyrek 600 lira olunca ben 😂😂😂

Yorum yapmadım ki, tavsiye verdim 😂 aradaki farkı anlamak için google arama butonunu kullanabilirsiniz. Bakın yine tavsiye verdim. Ama bu son olsun zira siz sevmediniz bu işi. Mutluluklar!
Evet sevmedim çünkü benim yaşadığım hayatı siz yaşamadınız. Tavsiye dalga geçerek verilmez böyle verilen tavsiyeye hiç ihtiyacım yok. Size de mutluluklar.

X