Düğün 2020 Gelinleri

Yaaa çok sevindiiimmm bak hemencik buldun maşallah çook çok güzel olur inşallah her şeyyy
Çok gezdim en son dün ağladım ama bugün tam aradığımı buldum sanki beni bekliyormuş gibi Teşekkürler canısıııı inşallah herşeyimiz çok güzel olsun

Düğünlerle ilgili genelge yayınlandı dans müzik vs.yasakmış Bi de gelin damat da maske takacakmış ya nasıl olacak bu iş

Son düzenleme:
ic isleri bakanliginin yayinladigi genelgeyi gordunuz mu kizlar?? dugunlerde oynamak yokmus ben mi dogru anladim?

ic isleri bakanliginin yayinladigi genelgeyi gordunuz mu kizlar?? dugunlerde oynamak yokmus ben mi dogru anladim?
Evet ben de gördüm genelge nikah merasimleri diye yazıyor ama haberlerde düğün genelgesi diye verdiler tv'de. Oyun yasak o zaman düğünün ne anlamı var sade bir nikahtan gider insan

Evet ben de gördüm genelge nikah merasimleri diye yazıyor ama haberlerde düğün genelgesi diye verdiler tv'de. Oyun yasak o zaman düğünün ne anlamı var sade bir nikahtan gider insan
of niye açikca yazmiyorlarki şunu bizde stresleniyoruz. hersey kursagimizda kaliyor. bi belirsizlik hep. duğun dansi olmayacak diyor bi kanalda da. dans dedigi dugundeki oyunlar mi. mesafeye aykiri her turlu oyun yok diyor. biriside acikca net bisi demiyor

Vaka sayıları artıyor tekrardan iptal ederler mi acaba endişeliyim
Ben öyle yapacaklarını düşünüyorum.. Yapmasalarda zaten düğün düğün olmaktan çıktı dans müzikte olmayacaksa nikah yapıp geçmek en mantıklısı. Misafirlerin dinlemesi için çalınabilir demiş fasıl mı yapıyoruz ?? Saçmalık

sinirden agliyorum suan. sen git dolmuşta minibuste dip dibe oturmalarina milletin izin ver. sonrada nikah merasiminde toplu fotografa izin yok de. saka gibi! nikah olsun diyoruz onda da toplu foto yok ailelerle bi anımız bilr kalmayacak saka gibi. sinirlerim iyice bozuldu.

Kına salonu dugun salonu tutmuştuk sımdı oynama dans vs yasaksa ne anlamı kaldı kına da napacaz yada dugunde ne kadar saçma hiç yapmasak daha ıyı o zaman

ya bari baştan nisan gibi deselerdi bu sene nikah olacak. ya kabullenir isimize onumuze bakardik. kac ay bekle bekle acilcak diye sonra 1 temmuzda acilcak dediler sevindik az cok. simdi ney oyun dans yok e bu acilmasina ne anlam katiyor. niye parca parca bu isler soylenip bizi daha da geriyorlar inanin kendi ailemle bile tartismaya girer oldum artik. kardesim diyor seneye yap. ya kolay mi seneye yap demek. gorev yerlerimiz degisti 4 senedir zsten uzaktaydik simdi iyice doguda uzak olcaz. insanlara ne kolay geliyor hayalleri hevesleri ertele demek !!! ben en sonunda patladm gelen gelsin gelmeyen gelmesin anam babam olsun yeter modundayim. gelinligimi aldim 3 gun once. ama o mutlulugum yerini hayal kirikligina birakti herkesn dilinde bir ertele seneye!!!

Moralimi yerine getirtin birazda olsa ne guzel yazmissinnn..Benim de kaynanam diyo dugun olmazsa bekleriz ben dugun isterim,hic sevmem oyle nikah vs vs konusuyor ki evimiz bahceli bahcede egleniriz dedik bide ona ragmen moral bozmaktan baska bisi yapmiyor kadin.nasi halledicez bilmiyorum

Ben de ayni durumdayim canim kv hic karismaz 2 senedir nisanliyim dugunun d si konusulmadi kadin ne etliye ne sutluye..benle mobilya bakmaya,ev bakmaya bile gelmedi.Ev tadilatta hic sormadi bile,ev dibinde oldugu halde gitmemis bile 3 aydir hic dusun.Simdi tutturmus ben dugun isterim,hic sevmem nikah,cok cirkin.moral bozmaktan baska ise yaramiyor malesef,hayir ilgilense vs anlicam da her seyi kendimiz yapiyoruz birde karisiyor

ah canim ah. kayinvalidenle polemige sakın ha girme. sen nisanlinla konus. bence nisanlinda seninle kavusabilmeyi 1 sene ertelemek istemez... o annesini bi sekilde ikna eder sen yuz goz olma simdiden tavsiyem

Kızlar o genelge düğünler içinde aynımıymış ya? E benim nikahımda önceden oldu ben oynanmadıktan sonra neden düğün yapayim ki insanlari oturtacam gelinlikle selamlayip evlerine mi göndericem bu nasıl bir saçmalıktır ya! Önce gitsinler bi otobüslerin minibüslerin içi ne halde, sahiller parklar avm’ler ne halde ona bir baksınlar! Gerçekten zaten insanda ne heves bıraktılar ne istek herşeyden soğudum ya yasaklar kalksa bile ben yapmak istemiyorum o derece soğudum!!!

Ya kızlar ben anlamadım bu nikahlar için mi yoksa düğün salonları için mi ?
Bana nikahlar için gibi geldi ama düğün salonu içinde benzerinin çıkmayacağı ne malum. Öyle de düğünün ne anlamı kalacak bilmiyorum beklediğimiz bütün zaman çöp oldu gibi hissediyorum

Bana nikahlar için gibi geldi ama düğün salonu içinde benzerinin çıkmayacağı ne malum. Öyle de düğünün ne anlamı kalacak bilmiyorum beklediğimiz bütün zaman çöp oldu gibi hissediyorum
Ya zaten açık alanda olmasına dikkat ceken bi madde var dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama o madde düğünlerde de böyle olcağını anımsattı bana. Sonucta acık alandaki nikaha bu onlemleri koyuyorsa düğünde de bunları ısteyeceklerdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…