- 25 Kasım 2017
- 1.382
- 3.351
- 33
Ayy senin adına çok sevindim canım4 temmuzda evleniyorum Allahın izniyle
Çokk teşekkür ederim inşallah hepimizin düğünü hayırlısıyla nasip olur, biz hala inanamıyoruz evleneceğimize ne zaman evet deriz o zaman inanırızAyy senin adına çok sevindim canımherşey gönlünce olur inşallah . 1 aydan az bir süren kaldı çok heyecanlı
Yaaa Allah mutluluğunuzu daim etsin canısı çookk sevindim4 temmuzda evleniyorum Allahın izniyle
Hayırlı olsunn önce belediyeye gidin ordan yönlendirirler.Napıyorsunuz hanımlar :)
18 Ağustos düğün ama hiç birşey yapmadık nikah işlemleri nasıl oluyor sağlık raporunu alıp mı gidicez belediyeye ayy bi fikir verin daha tarih alamadıkÇalışma durumumuza bakarak da bugün yarın belediyeye gidemezsek 2 hafta daha alamıcaz gün
Eksikleriniz ne alemde biz kiraya çıkacağımıza ev aldık oturmadan 2 taksit ödeyecez bile
Allah razı olsunn hepimize nasip olsun inşallahhYaaa Allah mutluluğunuzu daim etsin canısı çookk sevindim
aminnnnn cok mutlu ol inşalllahAllah razı olsunn hepimize nasip olsun inşallahh
Bence nişanlınla sen nasıl istiyorsan öyle yapın, herkes gelsin diye beklerseniz belki bir sene daha bekliceksiniz ve geleceğin ne getireceği belli değil daha sonra pişman olmayın. Biz açılır açılmaz düğün yapcaz yakınlarımdan başka kimse gelmicek biliyorum umrumda da değil salon boş olsa da nişanlımla ben çok eğlencez.Çok şanslısınız kızlar benim de ağustostaydı ama gelen haberler sevindiremedi.. kaynanamın ağustosa umudu yokmuş herkesi çağırmak istiyormuş ayrıca hazırlık da yapamadık bakalım nolcak diyor.. nişanlımı sıkıştırıyorum annemler soruyor nolacak diye 1-2 hafta bekleyelim diyor. içim daraldı gerçekten
Galiba nişanlım da tüm sevdiklerini çağırmak istiyor ve bana kesinleşmesi için 1-2 hafta müddet istiyor.Bence nişanlınla sen nasıl istiyorsan öyle yapın, herkes gelsin diye beklerseniz belki bir sene daha bekliceksiniz ve geleceğin ne getireceği belli değil daha sonra pişman olmayın. Biz açılır açılmaz düğün yapcaz yakınlarımdan başka kimse gelmicek biliyorum umrumda da değil salon boş olsa da nişanlımla ben çok eğlencez.
Çok teşekkür ederim inşallah senin de gönlünce olur. Bi başlayınca hazırlıklar hallolur merak etme yeterki sağlık, mutluluk olsunGaliba nişanlım da tüm sevdiklerini çağırmak istiyor ve bana kesinleşmesi için 1-2 hafta müddet istiyor.
Ne güzel çok sevindim senin adına, ben de öyle yapmak isterdim. Takı kaygısıyla muhtemelen böyle yapıyorlar ama onun masrafı yeter zaten, bunu düşünemiyorlar
İnşallah çook mutlu olursunuz
zaten bizim nikah tarihi gelinlik davetiye hiç bişy hazır değil 2 aydan az kaldı..
benimde aynı durum canım gelen olmaz die karsı taraf düğünden vazgecti nikaha cevirdik ekime erteledik bakalımÇok şanslısınız kızlar benim de ağustostaydı ama gelen haberler sevindiremedi.. kaynanamın ağustosa umudu yokmuş herkesi çağırmak istiyormuş ayrıca hazırlık da yapamadık bakalım nolcak diyor.. nişanlımı sıkıştırıyorum annemler soruyor nolacak diye 1-2 hafta bekleyelim diyor. içim daraldı gerçekten
EVET AMA İŞTE VİRÜSTEN DOLAYI MADDİ AÇIDANDA COK ETKİLENDİLER VE BUNLARI GÖRDÜĞÜM İÇİN DİRETEMİYORUM İSTİŞYRUMKİ ONLAR İSTESİN YAPSINBence bu kadar her şeyi kabullenmeyin gelmeyen gelmesin içinizde en ufak bi pişmanlık ukte kalacaksa razı gelmeyin istemediğiniz hiçbir şeye