Düğün 2020 Gelinleri

Yok canım bu bildiğin kır düğünü şoktayım şuan. Müzik var yok bilemem ama müzik yoksa bile resmen yemekli nikah daveti gibi duruyor. İnsanlar 10 kişi aymı masada falan
Demi aynı şeyleri düşünüyoruz, onca insan beklerken doğru mu bu yapılan onca masumun ahını aldılar hakkımı helal etmiyorum.

Demi aynı şeyleri düşünüyoruz, onca insan beklerken doğru mu bu yapılan onca masumun ahını aldılar hakkımı helal etmiyorum.
Bir açıklama ya bir açıklama bile yapmaksızın şu olan çok kötü gerçekten

Rahatsız etmek istemiyoruz gelin hanım iyiyiz sen nasılsın
uzun zamandır bir yavru kedi sahiplenmek istiyordum, eşim birgün bir geldi, elinde yavru bir kedicik :)))
Onunla oynuyoruz akşama kadar, çocuğumuz oldu Ama geceleri uyumuyo günlerdir sabah ezanında ayaktayız düzeni oturtamadık

Ayyy çok güzeeeel siz yatın o da kıvrılır bi yere veya yanınıza uyur zaten bir süre sonra. Sonra acıkırsa kalkar dolanır gene yatar. Kedi gece gündüz devrilip devrilip uyuyan hayvan olduğu için çok ne zaman uyudu uyumadı takılmayın

geçen gün mutfağı toparlıyorum, içeri bi girdim, eşimle beraber koltukta uyuyakalmışlar, kedi de kucağında. kıyamadım uyandırmaya.

Kızlar kına solonunun sahibine yazdım akşam haberleri izle dedi güldü kesin bi açıklama yapılcak sizde izleyin kaçırmayalım inşalllah tez zmanda açılır güzel haberler duyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…