Demi aynı şeyleri düşünüyoruz, onca insan beklerken doğru mu bu yapılan onca masumun ahını aldılar hakkımı helal etmiyorum.Yok canım bu bildiğin kır düğünü şoktayım şuan. Müzik var yok bilemem ama müzik yoksa bile resmen yemekli nikah daveti gibi duruyor. İnsanlar 10 kişi aymı masada falan
Bir açıklama ya bir açıklama bile yapmaksızın şu olan çok kötü gerçektenDemi aynı şeyleri düşünüyoruz, onca insan beklerken doğru mu bu yapılan onca masumun ahını aldılar hakkımı helal etmiyorum.
uzun zamandır bir yavru kedi sahiplenmek istiyordum, eşim birgün bir geldi, elinde yavru bir kedicik :)))Rahatsız etmek istemiyoruz gelin hanımiyiyiz sen nasılsın
Ayyy çok güzeeeeluzun zamandır bir yavru kedi sahiplenmek istiyordum, eşim birgün bir geldi, elinde yavru bir kedicik :)))
Onunla oynuyoruz akşama kadar, çocuğumuz olduAma geceleri uyumuyo günlerdir sabah ezanında ayaktayız düzeni oturtamadık
geçen gün mutfağı toparlıyorum, içeri bi girdim, eşimle beraber koltukta uyuyakalmışlar, kedi de kucağında. kıyamadım uyandırmaya.Ayyy çok güzeeeelsiz yatın o da kıvrılır bi yere veya yanınıza uyur zaten bir süre sonra. Sonra acıkırsa kalkar dolanır gene yatar. Kedi gece gündüz devrilip devrilip uyuyan hayvan olduğu için çok ne zaman uyudu uyumadı takılmayın
Temmuz 1 di Ağustos mu yaptılar şimu
Yalandır muhtemelen böyle çok haber çıktı. 1 temmuz, 11 temmuz, şimdi 1 ağustosTemmuz 1 di Ağustos mu yaptılar şimu