- 30 Haziran 2015
- 207
- 129
- 31
Sende haklısın canım durumlar malum tabi ama bi konuş belki bir orta yol bulunurEVET AMA İŞTE VİRÜSTEN DOLAYI MADDİ AÇIDANDA COK ETKİLENDİLER VE BUNLARI GÖRDÜĞÜM İÇİN DİRETEMİYORUM İSTİŞYRUMKİ ONLAR İSTESİN YAPSIN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende haklısın canım durumlar malum tabi ama bi konuş belki bir orta yol bulunurEVET AMA İŞTE VİRÜSTEN DOLAYI MADDİ AÇIDANDA COK ETKİLENDİLER VE BUNLARI GÖRDÜĞÜM İÇİN DİRETEMİYORUM İSTİŞYRUMKİ ONLAR İSTESİN YAPSIN
Düğünden tamamen mi vazgeçtiniz?benimde aynı durum canım gelen olmaz die karsı taraf düğünden vazgecti nikaha cevirdik ekime erteledik bakalım
Aaaa ne güzel maşallah Benimde o gün kınam var ama henüz düğün yeri dışında bişey yok denilebilir. Ve şu an çılgınlar gibi işim gereği ders çalışıyorum arada da girip buralara bakıyorum. Temmuzun ortasında sınav işle ilgili sınav olduğu için ancak sonrasında bakabilecegiz herşeye umarım çok geç kalmayızkizlar bundan 3 hafta once size umutsuz sekilde ic dokmustum. dugunum 22 agustostaydi. ne nikahimiz ne gelinligm ne evimiz hicbisi hazir degildi. ya bismillah dedm sehirlerarasi yasak kalkti, nikahimizi hallettk gelinligimide bugun hallettm provaya basladim. evimizde haftaya hallolur baslicaz.insallah. yani demem o ki, baslayin devami gelecek insallah moralinizi bozmayin. kotu olan 2020 degil. insanlarin cenesi. bu sene evlilik seneniz. kotu enerjilere kulaklarinizi tikayin.gozunuzu kapatin. Allah yardimcimiz olsun❤
Yaaa süper hayırlı olsun inşallah benimde düğün 18 ağustos ve gelinliğe 18 temmuzda randevu aldımkizlar bundan 3 hafta once size umutsuz sekilde ic dokmustum. dugunum 22 agustostaydi. ne nikahimiz ne gelinligm ne evimiz hicbisi hazir degildi. ya bismillah dedm sehirlerarasi yasak kalkti, nikahimizi hallettk gelinligimide bugun hallettm provaya basladim. evimizde haftaya hallolur baslicaz.insallah. yani demem o ki, baslayin devami gelecek insallah moralinizi bozmayin. kotu olan 2020 degil. insanlarin cenesi. bu sene evlilik seneniz. kotu enerjilere kulaklarinizi tikayin.gozunuzu kapatin. Allah yardimcimiz olsun❤
Cok konustum ama artık böyle kendimi acındırır gbi böyle ısrarcı gbi olmak istemiyorum cok dil döktüm cok agladımdaSende haklısın canım durumlar malum tabi ama bi konuş belki bir orta yol bulunur
Yaaa cok sevindim senin adına inşalllah biz o gün mutlu oluruz inanınki baslarının mutluluğu için değil konada düğünde istiyorumki az kişide olsa benim içime sinsin o gün ben mutlu olayım istiyorumkizlar bundan 3 hafta once size umutsuz sekilde ic dokmustum. dugunum 22 agustostaydi. ne nikahimiz ne gelinligm ne evimiz hicbisi hazir degildi. ya bismillah dedm sehirlerarasi yasak kalkti, nikahimizi hallettk gelinligimide bugun hallettm provaya basladim. evimizde haftaya hallolur baslicaz.insallah. yani demem o ki, baslayin devami gelecek insallah moralinizi bozmayin. kotu olan 2020 degil. insanlarin cenesi. bu sene evlilik seneniz. kotu enerjilere kulaklarinizi tikayin.gozunuzu kapatin. Allah yardimcimiz olsun❤
Evet malesef sadece nikah olcak ekimdeDüğünden tamamen mi vazgeçtiniz?
Ve salona kapora vermiştik isteyelim iptal edelim die aradık adamlara borçlu cıktık sözleşmede sel felaket gbi olaylarda erteleme oluyormus iptal olursa salonun parasının yüzde otuzunu ödememiz gerekmiş yani suan düğün yapmasakta yüzde otuzunu ödicez çöp olcakEvet malesef sadece nikah olcak ekimde
Hakkınızda en hayırlısı olsun inşallahEvet malesef sadece nikah olcak ekimde
Canım sen bunu bi iyice araştır pandemiden dolayı iptal olan düğünlerin parasının verilmesi gibi bi durum var sanırım tam emin değilim ama kesinliğini araştır.Ve salona kapora vermiştik isteyelim iptal edelim die aradık adamlara borçlu cıktık sözleşmede sel felaket gbi olaylarda erteleme oluyormus iptal olursa salonun parasının yüzde otuzunu ödememiz gerekmiş yani suan düğün yapmasakta yüzde otuzunu ödicez çöp olcak
BİZDE COK ŞAIRDIK AMA SÖZLEŞMEDE DOĞAL AFET FALAN O TARZ DURUMLARDA PARANIN YÜZDE OTUZUNU ALIYORLARMIŞ AKIL ALIR İŞ DEĞİL YAAaaa varmı öyle birşey araştırın hemen salon parasını vermeyin benim bildiğim düğünler ertelenebilir iptal edilirse sadece verilen kapora geri ödenmiyo demişti düğün sahibi. Görüşmeye gittiğimizde hepsini sormuştuk çok şaşırdım
ARASTIRICAM BENİMDE COK AKLIMA TAKILDI BİZE ONU DERT EDER OLDUM HIC DERDİM YOKMUS GBŞİ ZORUMA GİDENDE HEVESİM OLAN BİR DÜĞÜN VARDI VE OLMAYACAK HADİ ONU GECTİM OLMAYACAK DÜĞÜN İÇİMN ÖDENCEK PARA (((((Canım sen bunu bi iyice araştır pandemiden dolayı iptal olan düğünlerin parasının verilmesi gibi bi durum var sanırım tam emin değilim ama kesinliğini araştır.
Çok haklısın yeterince stres yaşadık ki hala stresimiz var herşey üst üste geliyo ama umarım hepimiz hemencecik atlatırızARASTIRICAM BENİMDE COK AKLIMA TAKILDI BİZE ONU DERT EDER OLDUM HIC DERDİM YOKMUS GBŞİ ZORUMA GİDENDE HEVESİM OLAN BİR DÜĞÜN VARDI VE OLMAYACAK HADİ ONU GECTİM OLMAYACAK DÜĞÜN İÇİMN ÖDENCEK PARA (((((
Yeter ki mutlu olun, gerisi ayrıntı..Yaaa cok sevindim senin adına inşalllah biz o gün mutlu oluruz inanınki baslarının mutluluğu için değil konada düğünde istiyorumki az kişide olsa benim içime sinsin o gün ben mutlu olayım istiyorum
hemde coookkkk bugün kınam vardı ve ben çalışıyorum havada cok güzel ama ahh ahhh (Çok haklısın yeterince stres yaşadık ki hala stresimiz var herşey üst üste geliyo ama umarım hepimiz hemencecik atlatırız
Ayy hayırlı olsun ilk evlenen sensin galiba Rabbim daim etsin1 temmuzda olan düğünümü 2 temmuza nikah olarak aldık düğün için tutulan salonda kınamı yapıcam
Nikahın kıyılcağı salon çok güzel olduğu için düğünü es geçtik olsada çoğu kişi gelemeyecekti
Ve o kadar heyecanlıyımm ki anlatamamm
Allah pişmanlık vermesinn