- 8 Aralık 2019
- 2.527
- 2.901
- 32
8bin tuttu yemeksiz pasta, poğaça, içecek var. Düğünde çekimler ve fotoğraflar +dış çekimde albüm demiştim ya ekstra 2 tane de annelere albüm yapılacak.Aaa gerçekten güzelmiş ama herşey dahil. Süper valla hiç bir şeyle uğraşmayacaksınız. Ne kadar oldu peki ücreti. Yemekli düğün mü yemeksiz mi ?
Ben yarın yeni bir açıklama yapılacak diye duydum. Sanırım düğün salonları ile alakalı açıklama yapacaklar. İçişleri bakanı öyle bir şeyler demişti geçen haftaki açıklamalardan sonra. Ben şahsen temmuz başı açılacağı görüşündeyim. Otobüsler bile tam kapasite gidiyor ve çok daha tehlikeli . Küçücük otobüste ayakta sıkış tıkış giden insanlar düğünden daha tehlikeli olsa gerek. Kapalı alana yarı kapasite ile en azından izin verirler diyorum ben .
Gerçekten çok uygunmuş herşey dahil olmasına bayıldım . Biz hiç araştırmadan tuttuk yeri ya gerçi kır düğünüydü benimki ama böyle herşey dahil konseptler bilseydim araştırır bakardım ona göre çok konforlu olur8bin tuttu yemeksiz pasta, poğaça, içecek var. Düğünde çekimler ve fotoğraflar +dış çekimde albüm demiştim ya ekstra 2 tane de annelere albüm yapılacak.
Kır düğünlerine izin çıkar da kapalı için emin değilim o haberi okuduktan sonra ne yapayım artık kısmet olmazsa da olmasın artık.
Vallahi bizde bilmiyorduk öyle bakmaya gittiğimizde denk geldi ama iyi de oldu her şey için ayrı ayrı uğraşmama gerek kalmadı :) Teşekkür ederim canısı umarım hepimizin gönlüne göre olsun her şey.Gerçekten çok uygunmuş herşey dahil olmasına bayıldım . Biz hiç araştırmadan tuttuk yeri ya gerçi kır düğünüydü benimki ama böyle herşey dahil konseptler bilseydim araştırır bakardım ona göre çok konforlu olur
İnşallah gönlüne göre olurda yaparsın düğününü canım tam zamanında.Bozma moralini resmi bir açıklama olmadan . Ona bakarsan hala bu haftasonu da sokağa çıkma yasağı varmış falan diye haberler dolaşıyor ama aslı astarı yok. Resmi açıklama beklicez
Saçmalık. Süresiz ertelemek nedir ? Nasıl hazırlıklarını yapacaksın evini düzenini kuracaksın ?Kızlar benim de 2 düğün olacaktı birisi kapalı salonda, ama kaynanamlar eskisi gibi büyük düğün istediğinden herkesin çağrıldığı, kimseye ayıp olmadığı ve sırf dıdısının dıdısı gelip 50 tl takacak diye.. biz de süresiz erteliyoruz sanırım. İşin kötüsü nişanlım da ben de öyle isterim kalabalık olsun dedi. bizim ağustostaydı bu durumda 2 aya her şey eskisi gibi olamayacağından
İlk başta ekime mi ertelesek dediler o zamana da eskisi gibi olmaz 2.dalga da olur, dedim o zaman süresiz erteleyelim dedik.
Artık aşırı kalabalık düğünlerine kadar kim öle kim kala. Hevesim de kalmadı
Nişanlım gelinlik bakalım hazır olsun diyor ama tarihi bile belli değil niye alayım şimdiden. İki taraftaki düğün için olan kuaför fotoğrafçı organizasyon vs süresiz ertelicem.
Vardır her şeyde bir hayır ama böyle hayırlı şeylerde sırf eskisi gibi olmasını beklemek delilik. O kadar çeyiz vs almaya başlamıştım hepsini durduruyorum artık seneye nolacaksa
Ah bir de bana sor, seneye işte bahar ya da yazda olacakmış gibi.Saçmalık. Süresiz ertelemek nedir ? Nasıl hazırlıklarını yapacaksın evini düzenini kuracaksın ?
Hakkınızda hayırlısı olsun ama belirsizlik çok kötü ya keşke yapsaydınız nişanlılık süreci uzadıkça tatsızlıklar çıkmaya başlıyor inşallah hayırlı olur sizin için.Kızlar benim de 2 düğün olacaktı birisi kapalı salonda, ama kaynanamlar eskisi gibi büyük düğün istediğinden herkesin çağrıldığı, kimseye ayıp olmadığı ve sırf dıdısının dıdısı gelip 50 tl takacak diye.. biz de süresiz erteliyoruz sanırım. İşin kötüsü nişanlım da ben de öyle isterim kalabalık olsun dedi. bizim ağustostaydı bu durumda 2 aya her şey eskisi gibi olamayacağından
İlk başta ekime mi ertelesek dediler o zamana da eskisi gibi olmaz 2.dalga da olur, dedim o zaman süresiz erteleyelim dedik.
Artık aşırı kalabalık düğünlerine kadar kim öle kim kala. Hevesim de kalmadı
Nişanlım gelinlik bakalım hazır olsun diyor ama tarihi bile belli değil niye alayım şimdiden. İki taraftaki düğün için olan kuaför fotoğrafçı organizasyon vs süresiz ertelicem.
Vardır her şeyde bir hayır ama böyle hayırlı şeylerde sırf eskisi gibi olmasını beklemek delilik. O kadar çeyiz vs almaya başlamıştım hepsini durduruyorum artık seneye nolacaksa
İnanın ben de onu anlatmaya çalıştım. benim için düğün önemli değil en yakınlarımızla yaparsak içimize de siner dedim, annem de keza uzamaması gerektiğini düşünüyor.Hakkınızda hayırlısı olsun ama belirsizlik çok kötü ya keşke yapsaydınız nişanlılık süreci uzadıkça tatsızlıklar çıkmaya başlıyor inşallah hayırlı olur sizin için.
Biz de 500 kişi çağıracağımıza 150 kişi çağıracağız, kalabalık ve bunaltıcı bir düğün yerine en sevdiklerimiz ile ufak bir organizasyon.
Bence ertelemekten daha mantıklı.
Rahatsız etmek istemiyoruz gelin hanımNasılsınız kızlar? Sormasam yani :))))
Kimse nasılsın demiyor.
Aaaaaaaaaa ben şok bu yeni mi ? Nerede çekilmiş kiEki Görüntüle 2645694
Kızlar galiba düğünler başladı bizim haberimiz yok şoktayım ve çok sinirliyim.
Twitter kullanıyorsan Mehmet Özhaseki'ye bak canım bana ordan arkadaşım attı. Bi devlet adamının paylaşımı yani.Aaaaaaaaaa ben şok bu yeni mi ? Nerede çekilmiş ki
Acaba şop olabilir mi diye düşündüm de maskeleriTwitter kullanıyorsan Mehmet Özhaseki'ye bak canım bana ordan arkadaşım attı. Bi devlet adamının paylaşımı yani.
Cumartesi günü yapılmış bir paylaşım belki sadece nikahtır eğlence olmamıştır onu bilmiyorum ama 8-10 kişinin oturduğu (hatta yanlış hatırlamıyorsam maskesizdi) masalar vardı madem olabiliyor bize neden izin yok. Çok sinirlendim yaAcaba şop olabilir mi diye düşündüm de maskeleri
Yok canım bu bildiğin kır düğünü şoktayım şuan. Müzik var yok bilemem ama müzik yoksa bile resmen yemekli nikah daveti gibi duruyor. İnsanlar 10 kişi aymı masada falanCumartesi günü yapılmış bir paylaşım belki sadece nikahtır eğlence olmamıştır onu bilmiyorum ama 8-10 kişinin oturduğu (hatta yanlış hatırlamıyorsam maskesizdi) masalar vardı madem olabiliyor bize neden izin yok. Çok sinirlendim ya