- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #32.041
Maşallah gücünüze kuvvetinize neler yasamissiniz haklısınız gerçekten herşey nasipKilo alımına da üzülmeyin almış yine 300 gr. İlk kızım full mamayla büyüdü 3.ay 200 gr aldı. Enfeksiyon varmış sonra hep 300 400 aldı. 6. Ayı doldugunda daha 5900 müş kilosu. Şuan 9 yaşında ince uzun bir kız. Gayet normal bi kiloda yani. 2.kızım sırf memeyle büyüdü 3.ay ondada enfeksiyon oldu. Hiç gr almadı. Doktor enfeksiyon dedi mama werdirmedi. Sonrasında o da hep zayıf gitti. Şuan oğlumda çok güzel memeye başladık sütğm vardı. 20. G0n ameliyat oldum 40 gün antibiyotik kullandım sütüm bitti sagdıklarımı döktğm mecbur. Mamayla beslendi 3.aydayken yine memeye döndürdüm sırf bir çorb akaşıgı bile kardır ilaç niyetine diye. Sonra yine antibşyotiklik oldum. 1 hafta yine emzirmedim. Sütüm ilacı kullanırlen 1 çay kaşıgına kadar düşüyordu. Sonra yine uykusumda uykusunda vermeye başladım. Şuan sadece uykuya geçerken azcık emiyor sagıp gün boyu 1 biberon biriktirip werirum. Bebegi bırak başlat derken memeye kızdıgı için bitürlü artmadı. Sırf mamayla besleniyo yani çok güzel kilo alması gerekir diimi. Amaaa 3.ay tartımızda bu bebeğimde 300 gr almıış. Enfeksiyon çıkmadı tahlil yapıldı. Ama doktor gayet normal bazen bebeklerin kilo alımında duraklama olur dedi.. 4.ay 600 gr aldı. Şuan 6500. Yani herşey nasip kader ne meme emmesini etkileyebiliyoruz ne mama. Çabalıyoruz ama sonuç yine Allahın taktdiri. Üçünü de yaşadım ilki sadece mama,ikinci sadece meme, bu hem memehem mama. Hiç biri birinden 0stünlük göstermedi. Çocuk ne kadar alıyosa o. Yapçak bişey yok. Siz elinizden geleni yaptıysanız tevekkül edin. Sewgiler