Bi makale gönderir misin lütfen "meme terbiyesi" ile
5. Ayda gttgmzde yazarım sana emınım cnku baya aldı bu ay. Anne sütü ile bebegım ilk ay 1700, 2. Ay 1600,3. Ay 1300 gr aldı 4.ay 500 çünkü 15 - 16 gün ishaldi. Günde 18 bez değiştrdgm oldu. 4. Ayda 9.5 kg idi. 4250 doğduk. Terbiyeyse benmkıler terbıyesiz o zaman

doğum yaptgmdaki gbı sep sert, akıyo yemın ederim. Bu arada normalde 75 takıyorum su an 90 oldular. Öyle kocaman değiller yani. Elhamdülillah Rabbim herkese nasip etsin. Düzenli ve dikkatli olduğum için baştan beri ona bağlıyorum, uykumu da aldıgım için tabi, eşim sağ olsun. Çabalamayınca olacagnı sanmıyorum en azından bnm kadar küçükse göğüsler. ilk bebegmde de sütüm iyi olmasına rağmen emzk verdm, sağdklarmı biberon ile verdım istedgm kadar emmedi bıraktı içimde kaldı. O yuzden özeniyor ve karsılıgını alıyorum cok şükür. Süt üretimi genetıkse, baska problemler varsa o ayrı tabiki. Ama bıraz dıkkat ve özenle yumuşatmamak elde. Çişli bez değil, 500 gramdan az alımı takvıye getektırır, ilk üç ayda ise özellikle. Bu da azaldığının göstergesidir.