2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kime söylemeyeceksiniz anlamadım ben? Bir de neden söylenmiyor

Valla bendeki belirtiler tam tutuyor bedenim hamileyim diye bağırıyor.. Sabah bulantılarım halsizlikk yorgunluk :) Özellikle sürekli uyumak istiyorum..
Yorgunluğunuz sürekli var mı? Benim de belirtilerim hala devam ediyor ama ara ara bazen hiö hamile hissetmiyorum belirtim yok bazen oluyor bir de kaç haftalık beta değeriniz fln kaçtı acaba en son

Sanırım düşük tehlikesi geçene kadar söylememek daha iyi gibi bir şey. Ama ben çekirdek aileme söyledim zaten nasıl içimde tutayım sevinçten havalara uçacağım

Yorgunluğunuz sürekli var mı? Benim de belirtilerim hala devam ediyor ama ara ara bazen hiö hamile hissetmiyorum belirtim yok bazen oluyor bir de kaç haftalık beta değeriniz fln kaçtı acaba en son

Canım değerlerime pazartesi baktıracağız. Sürekli halsizim midem hep bulanıyor ve bel ağrılarım var. Bu benim ikinci hamileliğim ilkinde hiç böyle olmamıştım 9 ay boyunca midem bile bulanmamıştı. Yorgunluk halsizlik yoktu. Sanırım hepsinde farklı oluyor..

Anladım canım peki kaç gün geçikme var değerinize baktırmadan belirtilerden mi anladınız

Anladım canım peki kaç gün geçikme var değerinize baktırmadan belirtilerden mi anladınız ☺

Regl gecikince test yaptım pozitif çıktı canım. Sonra hemen kadın doğum hastanesinin aciline gittim. Orada 5 hafta 3 günlük hamile oldugumu öğrendim. Pazarteside testlere başlayacağızz. Normalde ocak 4te regl olmam gerekirdi baya gecikmiştim.

Anladım canım direk usg ile mi anlaşıldı ne güzel erken öğrenince de zaman geçmiyor

Degeriniz çok güzel çıkmış. Benim adet günü 136 çıktı. Bence boşuna kan vermeyin. Direk kese görmeye gidin. Çarşamba gününden sonra kesin görünür.

Kızlar merhaba bebeğinin kalp atışını duyan var mı acaba kaç haftalıkken duydunuz veya beta kaçken gördünüz duydunuz biraz sohbet edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…