• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Cok guzel masallah yan yatislari beni benden aliyo :KK200: ben de dunden beri kac.kez izledim usg videosunu hatirlamiorum acip acip hareketlerine bakiyorum :KK68:
Video da çekti eşim..kac kere izledim bilmiyorum valla..Hele o bacak hareketlerini gorunce icim kıpır kıpır oluyo😍

canım ben geçen gittiğimden ölçümde 9+3 çıktı ama dr hareket için erken dedi şimdi aklım karıştı
Ben bugün 9+3um ultrasonda 9+4 cıktı..
Drum masallah erken hareketlenmiş dedi ama bana..bende hic hareket beklemiyodum görünce kisa sureli şok geçirdim..video atma şansım olsa orda bayagi belli oluyo hareketleri..

Ben bugün 9+3um ultrasonda 9+4 cıktı..
Drum masallah erken hareketlenmiş dedi ama bana..bende hic hareket beklemiyodum görünce kisa sureli şok geçirdim..video atma şansım olsa orda bayagi belli oluyo hareketleri..
maşallah canım çok sevindim bakalım bi sonraki ultrasonu bekliyorum ben de şimdi :)

Evt canim insallah sende boyle buyumus goruceksin Guzel Allahim nasip ederse😊🥰🙏senide buyuk ihtimal bidahaki 2 li tarama testi icin cagirir 😊
Oyle cagirsalar da ben duramıyorum. Her hafta gidiyorum. Devlette takibimi yapan dr 2 haftada 1 çağırıyor. Ozelde de iki dr um var biri 3 haftada bir cagiriyor o da perinatoloji dr u. Butun ilaçlarımı ayarlayan şehir disinda o. Digeri de doğumumu yaptiracak olan onada kafam esince gidiyorum diğerleriyle çakışmayacak haftalarda.

Back
X