• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
ay kızlar canınızı çektirmeyeyim ama canım domatesli şehriye çorbası köfte et ve vişne suyu çekiyor sürekli deli gibi yesem dahada yiyip içesim geliyor oluyormu sizede

ay kızlar canınızı çektirmeyeyim ama canım domatesli şehriye çorbası köfte et ve vişne suyu çekiyor sürekli deli gibi yesem dahada yiyip içesim geliyor oluyormu sizede
Ben ne yesem çıkardığım için artık canımın çektiğini bile bu yüzden yiyemiyorum :( sana afiyet olsun canım kıymetini bil😊😊

Bende öyleyim. Kızıma hamileyken uyumaktan canım bişey istememiş. Dün akşam 10 şiş ciğer yedim. Aklıma geleni canım istiyor.

Benim midem yanıyor deli gibi. birsey yemek istemiyorum oyle kusmam fln da yok ama midem kotu hemen şişiyor cok yemis gibi oluyorum o yuzden yemiyorum birsey

maşallah canım çok sevindim bakalım bi sonraki ultrasonu bekliyorum ben de şimdi :)
Banada 12. Hafta gel dedi ikili test için Ama ben yaptırmak istemiyorum..ultrasonla bakalim ölçelim ama risk tablosu icin konuşmak hic istemiyorum psikolojim etkileniyo galiba 😞

yok canım haftaya salı günü gideceğim nasip olursa bebeğim inşaallah sağlıklı ve kalbi atıyordu
Tabiki inşallah sağlıklıdır. Bende haftaya cumartesi gidicem. Testleri yaptırmak istemesen bile ense kalınlığına ve burun kemiği gelişimine mutlaka bakıcam dedi. Test yaptırmaktan da 37 yaşımda olduğum için çekiniyorum. Doktorum ne derse onu yapıcam.

Banada 12. Hafta gel dedi ikili test için Ama ben yaptırmak istemiyorum..ultrasonla bakalim ölçelim ama risk tablosu icin konuşmak hic istemiyorum psikolojim etkileniyo galiba 😞
Ense kalınlıkları güzel çıkarsa ve burun kemilkeri gelişmişse inşallah testleri bende çok önemsemiyorum. Hyaırlısı Allah;'tan bu yolda kimse üzülmesin.

Mesela bu akşam bir sürü sebepden geç yemek durumunda kaldım ve şuan midem karıştırıyor, sindirim geç saate kaldı çünkü:KK43:
Erken yemeyi dene canım sen de , inşallah kısa sürede biter bu bulantılarımız 🙏🙏
İnşallah canım:( 🙏🙏en geç altıda yicem bundan böyle. Akşamlar çok keyifsizleşiyor çünkü :(

Back
X