- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #6.261
Amin hep bizimle olsunlar inşallahInsallah cnm insallah herşey sırasıyla oluyomuş bunu anladım..Rabbim korusun minnaklarimizi❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin hep bizimle olsunlar inşallahInsallah cnm insallah herşey sırasıyla oluyomuş bunu anladım..Rabbim korusun minnaklarimizi❤
Ben ne yesem çıkardığım için artık canımın çektiğini bile bu yüzden yiyemiyorumay kızlar canınızı çektirmeyeyim ama canım domatesli şehriye çorbası köfte et ve vişne suyu çekiyor sürekli deli gibi yesem dahada yiyip içesim geliyor oluyormu sizede
Ne güzel yiyebiliyorsan, ben köfteden kızartmalardan tiksindim. Kokudan mutfağa giremiyorum...ay kızlar canınızı çektirmeyeyim ama canım domatesli şehriye çorbası köfte et ve vişne suyu çekiyor sürekli deli gibi yesem dahada yiyip içesim geliyor oluyormu sizede
İkili test yaptırdınız mı? 12.haftada olanları merak ediyorum da...ay kızlar canınızı çektirmeyeyim ama canım domatesli şehriye çorbası köfte et ve vişne suyu çekiyor sürekli deli gibi yesem dahada yiyip içesim geliyor oluyormu sizede
Nsneli sakız çiğnemek beni biraz rahatlattı, isterseniz sizde deneyin.Ben ne yesem çıkardığım için artık canımın çektiğini bile bu yüzden yiyemiyorumsana afiyet olsun canım kıymetini bil
![]()
Bende öyleyim. Kızıma hamileyken uyumaktan canım bişey istememiş. Dün akşam 10 şiş ciğer yedim. Aklıma geleni canım istiyor.ay kızlar canınızı çektirmeyeyim ama canım domatesli şehriye çorbası köfte et ve vişne suyu çekiyor sürekli deli gibi yesem dahada yiyip içesim geliyor oluyormu sizede
Hamilelikte ciğer yenmez ki, içinde yüksek A vitamini olduğu için gebeliğin ilk haftalarında önermiyorlar diye biliyorum.Bende öyleyim. Kızıma hamileyken uyumaktan canım bişey istememiş. Dün akşam 10 şiş ciğer yedim. Aklıma geleni canım istiyor.
ben de. mutfağa girip çıkma hızım flash gibi aynı. yemek yapmak tam bir eziyet. keza yemek de öyle.Ne güzel yiyebiliyorsan, ben köfteden kızartmalardan tiksindim. Kokudan mutfağa giremiyorum...
yok canım haftaya salı günü gideceğim nasip olursa bebeğim inşaallah sağlıklı ve kalbi atıyorduİkili test yaptırdınız mı? 12.haftada olanları merak ediyorum da...
Banada 12. Hafta gel dedi ikili test için Ama ben yaptırmak istemiyorum..ultrasonla bakalim ölçelim ama risk tablosu icin konuşmak hic istemiyorum psikolojim etkileniyo galibamaşallah canım çok sevindim bakalım bi sonraki ultrasonu bekliyorum ben de şimdi :)
Geçecek inşallah canım. bir iki gündür daha yi gibiyim bulantı olarak ama kokulara hassasiyetim full time devam...ben de. mutfağa girip çıkma hızım flash gibi aynı. yemek yapmak tam bir eziyet. keza yemek de öyle.
O sabirsizlik bendede var..evlat cok özel ve çok özlem doluİlk hamileliğimde sanki daha hızlı geçiyordu her gün göresim var miniğimi özlüyorum
Tabiki inşallah sağlıklıdır. Bende haftaya cumartesi gidicem. Testleri yaptırmak istemesen bile ense kalınlığına ve burun kemiği gelişimine mutlaka bakıcam dedi. Test yaptırmaktan da 37 yaşımda olduğum için çekiniyorum. Doktorum ne derse onu yapıcam.yok canım haftaya salı günü gideceğim nasip olursa bebeğim inşaallah sağlıklı ve kalbi atıyordu
Ne güzel cnm yiyebiliyosun..sonuna kadar ye benceay kızlar canınızı çektirmeyeyim ama canım domatesli şehriye çorbası köfte et ve vişne suyu çekiyor sürekli deli gibi yesem dahada yiyip içesim geliyor oluyormu sizede
Ense kalınlıkları güzel çıkarsa ve burun kemilkeri gelişmişse inşallah testleri bende çok önemsemiyorum. Hyaırlısı Allah;'tan bu yolda kimse üzülmesin.Banada 12. Hafta gel dedi ikili test için Ama ben yaptırmak istemiyorum..ultrasonla bakalim ölçelim ama risk tablosu icin konuşmak hic istemiyorum psikolojim etkileniyo galiba![]()
İnşallah canımMesela bu akşam bir sürü sebepden geç yemek durumunda kaldım ve şuan midem karıştırıyor, sindirim geç saate kaldı çünkü
Erken yemeyi dene canım sen de , inşallah kısa sürede biter bu bulantılarımız![]()