2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Hoşgeldin canım

merhaba arkadaşlar bende umarım eylül annesi olacağım. dün doktora gittim kese var fakat çok yeni herşey olabilir dedi. pazar günü kan tahlilinde1246 idi dün tekrar verdim 6646 çıktı.. size sormak istediğim aranızda ankarada olan var mı hangi doktora gidiyorsunuz

canım ben ankaralıyım ama orada yaşamıyorum
bir çok arkadaşımın gittiği ve çok memnun kaldığı zahide küçük hoca var
koru hastanesinde
baya popüler bi doktor bi araştır istersen

Hoş geldin, her şey olabilir derken ne gibi yani? Olumlu yorum yapmayan dr ları anlayamıyorum. Kanaman filan mı var?

canım ben ankaralıyım ama orada yaşamıyorum
bir çok arkadaşımın gittiği ve çok memnun kaldığı zahide küçük hoca var
koru hastanesinde
baya popüler bi doktor bi araştır istersen

teşekkür ederim bende duydum ama koru hastanesinin çok yoğun olduğunu ve ilgisiz olduklarını duydum. ne zaman gittiler acba 2 3 yıl önce daha rahattır ama belki şimdi yoğundur

teşekkür ederim bende duydum ama koru hastanesinin çok yoğun olduğunu ve ilgisiz olduklarını duydum. ne zaman gittiler acba 2 3 yıl önce daha rahattır ama belki şimdi yoğundur
yok kuzum daha yeni doğum yaptı bir arkadaşım
bilmem bana anlattığı kadarıyla çok memnundu
ama ankara büyük yer illa ki vardır yine çok iyi hastaneler

Hoş geldin, her şey olabilir derken ne gibi yani? Olumlu yorum yapmayan dr ları anlayamıyorum. Kanaman filan mı var?

hayır hiçbirşey yok çok şükür.. dış gebelik filanda olabilir dedı o yuzden kan tahlili istedi değerlerimde artmıştı:) doktor çok öenmli o yüzden arayış içerisindeyim

yok kuzum daha yeni doğum yaptı bir arkadaşım
bilmem bana anlattığı kadarıyla çok memnundu
ama ankara büyük yer illa ki vardır yine çok iyi hastaneler

var ama fiyatlar çok çok yüksek istediğim iki hastane var 12500 tl diyorlar ilk çocugumu sincan koruda yaptım doktorumdan çokta memnun değildim. ikincide insan daha titiz oluyor hiçbirşey gözümde yok rahat etmek stressiz bi süreç geçirmek istiyorum

hayır hiçbirşey yok çok şükür.. dış gebelik filanda olabilir dedı o yuzden kan tahlili istedi değerlerimde artmıştı:) doktor çok öenmli o yüzden arayış içerisindeyim
Keseyi rahimde görmedi mi? Değerlere bakarak mı bu yorumu yaptı yoksa ultrasonla girdin mi?
Kesinlikle katılıyorum.
Dr cok önemli.
Ben de araştırıyorum.

12500 ne tam olarak kuzum bende özel hastaneye gidiyorum ama doğum ücreti mi o fiyat

Keseyi rahimde görmedi mi? Değerlere bakarak mı bu yorumu yaptı yoksa ultrasonla girdin mi?
Kesinlikle katılıyorum.
Dr cok önemli.
Ben de araştırıyorum.

keseyi gördü ultrasonla ama çok yeni oluşmuş bebeğe dair bişi yok dedi. alttan muayene yapayım dedi bende onu kabul etmedim.

12 500 tl doğum paketi fiyatı muayene artı sezeryan doğum . siz nereye gidiyorsunuz kaç tl
hmmm canım ben sezaryen düşünmüyorum eğer her şey yolunda giderse hiçbir aksilik olmazsa normal doğum istiyorum, ben medical parka gidiyorum her gittiğimde muayene ücreti 100 tl, ama paket halinde hiç sormadım daha ilk muayeneme pazartesi günü gideceğim

hangi doktora gidiyorsunuz.. özel hastanaler çok tuhaf bir sektör . ilk çocugumda 18 saat sancı cektım doktor gece diye gelmedi. epidural istedim yapılmadı. 9 cm açılma ile sezeryana alındım. asla risk almıyorlar eğer başka işleri varsa senin başında bekleyip vakit kaybetmek istemıyorlar birde sezeryan olunca sosyal güvenlik kurumundan daha fazla para alıyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…