2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
canım hepssi aynı değildir ya
ben Hakan Arıkana gidiyorum kendisi devlette çok uzun süreler çalıştı bilindik çok iyi bi doktor
çokta seviyorum kendisini, inşallah tekrar öyle şeyler yaşamazsın, rabbim kimseye yaşatmasın kolay doğumlar nasip etsin, saatlerce çekilen sancıların sonu inşallah normal doğum olsun

inşallah hersey yolunda gider senin için yalnız sana bi tavsiyem hiç normal doğum diye şartlandırma kendini . bebeğim karar verecek de geç insan öyle daha rahat oluyor :) bende bu doktoru araştırayım teşekkürler

evet yok aslında ama ben yukardan görünce keseyi gerek yok diye düşündüm ilk çocuğumda o kadar yıprandım ki artık alttan muayeneden çok çekiniyorum.
Yukardan gördüysen bir sorun yoktur o zaman ilkinde ben de bilincsizdim artık süreci bildiğim için korkmuyorum çok:)

tabi ki öyle canımm
en başta dedim ya her şey yolunda giderse, aksi hiçbir durum olmazsa
ters gelme- kordon sarkması- nabız düşmesi vs.
bunlar olmadığı takdirde inşallah normal isterim
ben kalp ameliyatı oldum çünkü
tekrardan ameliyat gibi bişey geçirmek istemiyorum
kesilmek istemiyorum açıkçası

tabi ki öyle canımm
en başta dedim ya her şey yolunda giderse, aksi hiçbir durum olmazsa
ters gelme- kordon sarkması- nabız düşmesi vs.
bunlar olmadığı takdirde inşallah normal isterim
ben kalp ameliyatı oldum çünkü
tekrardan ameliyat gibi bişey geçirmek istemiyorum
kesilmek istemiyorum açıkçası

En iyisini yapmışsın riskli durumlarda doktor çok önemli nerede yaşıyorsun ankara ise gerçekten hayat kurtaran bir dr biliyorum önerebilirim
Adana'dayım canım, Çukurova Üniversitesinden Prof. Selim Büyükkurt'a gittim, kortizon veya kan sulandırıcının bir düşüğü engellediğini dair hiçbir bilgi yok, Dr arkadaşlar hepsini veriyor çocuğun yaşayacağı varsa yaşıyor o da verilen ilaçtan oldu sanılıyor, senin sağlıklı beslenme ve folik asit hariç hiçbir şeye ihtiyacın yok dedi. Garip şekilde doktora çok ikna oldum. Metil folat ve B vitamini kompleksi hariç hiçbir şey kullanmayacağım. Bu arada geçen hafta 8 mm olan kese 15 mm olmuş, içinde henüz bebek yoktu ama bebeği oluşturacak halka görünüyordu. 20 ocakta kalp atışını dinlemeye gideceğiz

bir yanlışlık olabilir mi benim sat 7 aralık yumurtlama 23 aralık programda haftam 4+5 gözüküyor sizin neden 3 hafta

Profile muhtemel doğum tarihini yazıyoruz ya arkadaş sat'a göre 12 Eylül olmadı gerekirken 28 Eylül yazmış doğum tarihini ondan öyle görünüyor sanırım. Aslında programın da muhtemel doğum tarihine göre değil de sat'a göre göstermesi daha doğru olurdu

Benim kesemin boyutunun küçük olması ne ile ilgili olabilir aramızda 2gun var ama benim henuz 7 mm

Canım aynı doktora gidip aynı ultrasonla baktırmadığınız için fark olması çok normal. Benim down sendromlu gebeliğimde 5+2 de kalp atışını görmüştük çünkü gittiğim Dr tüp bebek uzmanı olduğu için çok detaylı ve yeni bir ultrasonu vardı. Başka bir doktor aynı bebeğin kalp atışını ancak 8.haftada görmüştü ve ölçümleri de farklı çıkıyordu. Kıyaslama yaparak gereksiz stres yaratmayın kendinize, o minik kese hissediyor bunları Böyle kendine stres yaratırsan bebek de huysuz bir çocuk olur benden demesi

O mesajı daha doğrusu reklamı ben de yazmışım

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah olsun birlikte büyürler çok güzel anlaşırlar bence

selam kızlar ne zormuş beklemek yaa daha bir haftadan fazla var randevüme kalp atışı için duyan yokmu hiç kalbini

Ben de tip fakültesine gidiyorum, aslında araştırma hastanesi ve detaylı incelemeleri gerek, hamileligimin ilk zamanları hastalandim gelişimi geriye mi gitti diye endişeledim o yüzden sordum, ateşli hastalık çok korkutuyor beni

Kızlar bende bu gün saat 3 te görmeye gidicem çok.korkuyorum.5+5 te kalbini duyabilir miyim acaba . Panik halindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…