- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.310
- 598
- 30
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
canım hepssi aynı değildir yahangi doktora gidiyorsunuz.. özel hastanaler çok tuhaf bir sektör . ilk çocugumda 18 saat sancı cektım doktor gece diye gelmedi. epidural istedim yapılmadı. 9 cm açılma ile sezeryana alındım. asla risk almıyorlar eğer başka işleri varsa senin başında bekleyip vakit kaybetmek istemıyorlar birde sezeryan olunca sosyal güvenlik kurumundan daha fazla para alıyorlar..
canım hepssi aynı değildir ya
ben Hakan Arıkana gidiyorum kendisi devlette çok uzun süreler çalıştı bilindik çok iyi bi doktor
çokta seviyorum kendisini, inşallah tekrar öyle şeyler yaşamazsın, rabbim kimseye yaşatmasın kolay doğumlar nasip etsin, saatlerce çekilen sancıların sonu inşallah normal doğum olsun
Yukardan gördüysen bir sorun yoktur o zaman ilkinde ben de bilincsizdim artık süreci bildiğim için korkmuyorum çok:)evet yok aslında ama ben yukardan görünce keseyi gerek yok diye düşündüm ilk çocuğumda o kadar yıprandım ki artık alttan muayeneden çok çekiniyorum.
tabi ki öyle canımminşallah hersey yolunda gider senin için yalnız sana bi tavsiyem hiç normal doğum diye şartlandırma kendini . bebeğim karar verecek de geç insan öyle daha rahat oluyor :) bende bu doktoru araştırayım teşekkürler
tabi ki öyle canımminşallah hersey yolunda gider senin için yalnız sana bi tavsiyem hiç normal doğum diye şartlandırma kendini . bebeğim karar verecek de geç insan öyle daha rahat oluyor :) bende bu doktoru araştırayım teşekkürler
Adana'dayım canım, Çukurova Üniversitesinden Prof. Selim Büyükkurt'a gittim, kortizon veya kan sulandırıcının bir düşüğü engellediğini dair hiçbir bilgi yok, Dr arkadaşlar hepsini veriyor çocuğun yaşayacağı varsa yaşıyor o da verilen ilaçtan oldu sanılıyor, senin sağlıklı beslenme ve folik asit hariç hiçbir şeye ihtiyacın yok dedi. Garip şekilde doktora çok ikna oldum. Metil folat ve B vitamini kompleksi hariç hiçbir şey kullanmayacağım. Bu arada geçen hafta 8 mm olan kese 15 mm olmuş, içinde henüz bebek yoktu ama bebeği oluşturacak halka görünüyordu. 20 ocakta kalp atışını dinlemeye gideceğizEn iyisini yapmışsın riskli durumlarda doktor çok önemli nerede yaşıyorsun ankara ise gerçekten hayat kurtaran bir dr biliyorum önerebilirim
bir yanlışlık olabilir mi benim sat 7 aralık yumurtlama 23 aralık programda haftam 4+5 gözüküyor sizin neden 3 hafta
Benim kesemin boyutunun küçük olması ne ile ilgili olabilir aramızda 2gun var ama benim henuz 7 mm
Merhaba arkadaşlar liste olan mesajım ilk mesajımdı malesef moderator silmiş. İlk sayfadaki 2. Mesaja bakarsanız benim mesajım yerine hamilelik takvimi tanıtımı eklenmiş, ben de seviyorum hamilelik takvimini ama benim adıma paylaşılmasından hoşnut değilim.
Neyseki listenin ekran görüntüsü bende vardı şimdiki konu sahibine özelden attm o paylaşsın. @Mune ve @Kazen konunun ilk sayfasında benim adıma yazılmış mesajı silerseniz sevinirim. 2. Mesaj olarak gorunuyor. Teşekkürler.
İyiyim canım günleri sayıyoruz sen nasılsın bugünnasılsın canım ☺
bende iyiyim çok şükür canımm ☺İyiyim canım günleri sayıyoruz sen nasılsın bugün☺
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah olsun birlikte büyürler çok güzel anlaşırlar benceMerhaba hanımlar hepinizi tebrik ediyorum. İnşalah sağ salim kavuşursunuz bebişlerinize. Bende eylül annesi olacağım kısmetse. 21 aylık oğlum var hala emiziriyorum. Sürpriz bir hamilelik oldu bizim için. Hiç düşünmüyorduk buaralar. Dün öğrendim. Adet günüm şaşmazdı hiç. Olmayınca test yapayım dedim ama öylesine yani ihtimal vermiyorum. Zor hamile kalanlardanım. Anında çift çizgi oldu. Hala şoklardayız eşimle.
Ben de tip fakültesine gidiyorum, aslında araştırma hastanesi ve detaylı incelemeleri gerek, hamileligimin ilk zamanları hastalandim gelişimi geriye mi gitti diye endişeledim o yüzden sordum, ateşli hastalık çok korkutuyor beniCanım aynı doktora gidip aynı ultrasonla baktırmadığınız için fark olması çok normal. Benim down sendromlu gebeliğimde 5+2 de kalp atışını görmüştük çünkü gittiğim Dr tüp bebek uzmanı olduğu için çok detaylı ve yeni bir ultrasonu vardı. Başka bir doktor aynı bebeğin kalp atışını ancak 8.haftada görmüştü ve ölçümleri de farklı çıkıyordu. Kıyaslama yaparak gereksiz stres yaratmayın kendinize, o minik kese hissediyor bunlarıBöyle kendine stres yaratırsan bebek de huysuz bir çocuk olur benden demesi
İnşallah canım
valla geçmiyor canım, pazartesiye az kaldı hayırlısıyla bakalım
Ben hep alttan muayne oluyorum bir sakıncası yok aslında.
Inşallah bebisleri de görürüz
ohh miss canımm keseyi mi kalp atışını mı kendisini mii, ay çok heyecanlıBebeğimi gördüm
Ben gördüm canım ❤
duyanlar oluyor canım ben tam 5 de gitmiştim sadece keseyi görebilmiştimm inşallah duyarsın hayırlısıylaKızlar bende bu gün saat 3 te görmeye gidicem çok.korkuyorum.5+5 te kalbini duyabilir miyim acaba . Panik halindeyim.
Ay inşallah saat geçmiyor.duyanlar oluyor canım ben tam 5 de gitmiştim sadece keseyi görebilmiştimm inşallah duyarsın hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?