2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım belirtilerin ne idi paylaşırmısınız

Bende 4ocakta oğrendim evde yaptıgım testle 5 ocakta da kan tahlili yaptırdım beta 215 cıktı iki gün sonra tekrarladık 598e yükselmiş yarın ilk doktor randevum var kese gozukcek mi cok merak ediyorum eylul bebeği olucak Rabbim nasip ederse

Merhaba kızlar ben diğer konudan geliyorum
Kendimi yeniden tanıtayım
Son adet tarihim 29 kasım
Bu ay 1 Ocak da adet olmam gerekirken olmadım
3ocak gecesi kırmızı kanlı akıntı görüp
Ertesi gün akıntı beyaza döndü
6 ocakta test yaptım pozitif
8 ocakta kan verdim ve beta 8903 çıktı
14 üne randevu aldım bakalım kese görüp kalp atışı duyacak mıyım

Ankarada yaşayanlardan doktor tavsiyesi alabilirmiyim
Canım livv hastanesinde başak hanım var çok ilgili ve tatlı bir doktor hastanede de doğum paketi falan var aşırı pahalı olmuyor, koru hastanesinde aşkın bey var ama ilk doğumu koru hastanesinde yaptım kesinlikle önermiyorum, eğer riskli gebelik durumundaysan daha öncesinde sorunlar olduysa aydan biri var özel muaynesi var onu tavsiye ederim

İnsallah zaman çabucak geçerde hemen duyarsın canım kalp atışlarını

Kızlar vajina ağrısı yaşayanınız varmı aranızda regli olacakmışım gibi zonklamada var
var canım, bazen öyle bi giriyor ki sancı ve zonklama ödüm patlıyor
ama bu normalmiş, rahime yerleşti ve büyümeye başladı bebeklerimiz
artık yavaş yavaş rahim genişleyeceği için kasılmalar oluyor sanırım

Merhaba hanımlar hepinizi tebrik ediyorum. İnşalah sağ salim kavuşursunuz bebişlerinize. Bende eylül annesi olacağım kısmetse. 21 aylık oğlum var hala emiziriyorum. Sürpriz bir hamilelik oldu bizim için. Hiç düşünmüyorduk buaralar. Dün öğrendim. Adet günüm şaşmazdı hiç. Olmayınca test yapayım dedim ama öylesine yani ihtimal vermiyorum. Zor hamile kalanlardanım. Anında çift çizgi oldu. Hala şoklardayız eşimle.

hayırlı olsun kan verdiniz mi acaba

Aynıyız sizinle 3 gün fark :) siz verdiniz mi peki ne zaman öğrendiniz. Test yapmak aklıma gelmese hala farkında olamicaktım ben.
aynen :) ben adetten 4 gün önce testte silik gördüm adet günü tekrar yaptım koyulaşınca kan verdim 159 çıktı :) bugun adetin 5. günü olması lazımdı dayanamayıp belki kan veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…