2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhaba kızlar biz dr dan geliyoruz, her şey yolunda 3 gün önde tatlı bir bebiş büyüyor karnimda
Selam vermek istedik
Oyyyy maşaallah sübhanallah yavrum ne kadar büyümüş canım benim Rabbşm sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin
Selam kızlar.Benim minnak 11+6 olmuş.Ikili test için 26 şubata gün verdi.Biz randevuyu yanlış almışız muayene diye.Olsun görmüş oldum yavrumu.Cinsiyet ne sizce.Sordum ama henüz erken dedi
Yaaaa yerim seni miniğim maşaallah sübhanallah benim doktorumda söylemez bence değişik bir hatun çok seviyorum ama ablam gibi çok ilgili valla ben çok cinsiyet tahmin edemiyorum kuzum sağlıklı olsun da

Kizlar iki haftaya yakındır lekelenmem olmmuyordu bugun yeniden basladi. Moralim bozuldu ya neden oluyor acaba diye dusunuyorum surekli
Canım benim moralini bozma lütfen ya özel olmazsa birlikte oluyormusunuz ondan mı oluyor acaba orgazm olunca rahim kasıldığı içinde oluyor kanama demişti doktorum bol bol su iç ve dinlen lütfen en kısa zamanda geçer inşaallah kanaman varsa progestanı ağızdan al kanaman bitince vajinadan al doktorumun tavsiyesi geçmiş olsun

Hanımlar hepinize merhaba bugün ben de kontrole gittim, ikili test için kan verdim. İkili testteki ultrasonu daha uzun ve detaylı sanıyordum, doktor 10 dk kadar baktı. Sizde de böyle mi oldu?

Hanımlar hepinize merhaba bugün ben de kontrole gittim, ikili test için kan verdim. İkili testteki ultrasonu daha uzun ve detaylı sanıyordum, doktor 10 dk kadar baktı. Sizde de böyle mi oldu?

Benimki 27 Eylülde inşallah. ama seninle aramızda 4 gün var galiba, acaba ben de bu hafta içi gitsem mi diyorum. 12+4te değil de 1 hafta erken gitmiş olucam sorun olur mu ki

Benimki 27 Eylülde inşallah. ama seninle aramızda 4 gün var galiba, acaba ben de bu hafta içi gitsem mi diyorum. 12+4te değil de 1 hafta erken gitmiş olucam sorun olur mu ki
11. Haftadan sonra istediğin gün gidebilirsin canım 14. Haftaya kadar, ultrasonla kan tahlilinin aynı gün olması gerekiyor sadece

Canım hangi Dr a gideceksin o hastanede
İlk çocukta da oraya mı gittin
Gidince tavsiye edersen yazmanı isterim kuzum

Kızlar iyi akşamlar , doktorum progestanı artık içme dedi bende bugünden beri içmiyorum ama ağrılarım başladı hafif hafif acaba benim gibi böyle bir durum yaşayan var mı

Kızlar iyi akşamlar , doktorum progestanı artık içme dedi bende bugünden beri içmiyorum ama ağrılarım başladı hafif hafif acaba benim gibi böyle bir durum yaşayan var mı
Canim ben progestan kullanmadim ama . Haftamiz ayni gibi ve ara ara agrilar oluyor bende mesela bence korkma kanama vs yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…