2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Oyyy maşaallah sübhanallah geç olsun da güç olmasın inşaallah canım benim valla ben çok cinsiyet anlayamıyorum canım

Kızlar bende toksoplazma igg ve igm pozitif çıkmıştı avidite testi vermiştim çok şükür sonuç yüksek çıktı yani 3 aydan daha önce geçirmişim bu enfeksiyonu yoksa antibiyotiğe devam edecektik ve bebeğimde risk altında olacaktı

Ben yaptırmıştım kızımda, ismi başkaydı galiba. Amniyosentez istemediğim için doktor önermişti, yurtdışında yaşıyorum, burda da ücretliydi o test. Yaş faktörü nedeniyle bu hamileliğimde de yaptıracağım, Pazartesi kan vereceğim yine, cinsiyette kesin belli oluyor bu testte.

Masallah cnm bebise..
İlaçlar zorladı karaciğerini demekki..
Insallah hersey yoluna girer ve miden bulanmaz..
bana sanki kiz gibi geldi ama net deilim cok siyah ultrason kağıdı..

Hersey yolundaysa cok şükür cnm❤

Hicbir bilgim yok cnm bu test hakkinda

Türkiyede 2012 yılından beri yapılıyor bu test fetal dna veya nıpt test diye geçiyor. Tam olarak gebeliğiniz nekadardı testi yaptırdığınızda benim görüştüğüm labaratuar 10. Haftadan itibaren yapıyoruz dedi

Ben ilk gebeliğimde yaşadım karaciğer enzimlerin bozulmuş dendi. Ama bende gec başlamıştı. Aynı şey mi bilmiyorum ama gebelik kolestazı deniyor. Sabaha kadar hiç uyumaz kaşınırdım. Ağlardım kaşınırken. Tüm vücudum yara bere içindeydi. Karaciğer enzimlerinin bozuk olduğu kesinleşince 39. Haftada suni sancı ile doğum başlattı dr. Karaciğer enzimleri önemli yani. Ama internette bu hamileleiğimde de yaşar mıyım diye bakarken erken dönemde başlayanların ilaçla tedavi edildiğini okudum. İnşallah seninki de geçici bir şeydir.

Eklentiler

• F56C2AB5-94FC-4764-A9CA-018FC1FC0200.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 102
Nipt testti adı doğru, benim 11 hafta bitmiş,12. Hafta içinde yaptırmıştım. 10. Haftadan itibaren, bebeğin DNAsı kanımızda tespit edilebiliyormuş ama. Amniyosenteze alternatif bir testmiş, araştırmıştım bende. Amniyosentezde sonuç kesin çıkıyor ama çok az bir ihtimalde olsa düşüğe neden olabiliyormuş. Baktım şimdi dosyaya, 294 Euro imiş fiyatı, aşağı yukarı aynı Türkiye’de de. Ben Pazartesi yaptıracağım inşallah iyi çıkar sonuç.1 hafta içinde belli oluyor

İnsallah canım gecicidir ya da düzeltilir çünkü dediğin gibi kolum ve ellerim kaşınıyor resmen yara yapıcam yani

Maşallah canım kız gibi.Prilam olmadan bulantın olursa napicaksin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…