2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Maşallah

Ben de şimdi geldim doktordan 9+4 diye beklerken 10+1 oldum diye süpriz yaptı miniğimiz. Tüm değerleirm normal tsh yüksek diye ben panik yapmıştım ama doktorum takılma ben inanmıyorum 3 çıktı diye bişey olacağına ama 15 gün sonra tekrarla dedi.

İkili testin sonuçlarında yanılma payı olduğu için, 16. haftada 4lü test yaptırmayı ddaha uygun gördüğünü söyledi. Bir dahaki randevum 4 hafta sonra 13 mart nasıl dayanacaksam

Maşallah bu arada geçmiş olsun zor olacak ama 12. haftada biter inşallah bulantıların biraz sabır. Cinsiyetten hiç anlamıyorum

Cevabın için teşekkür ederim bende 10 gün sonra yaptıracağım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Toksoplazma nedir? Bunu dr mu istiyor?
Hamilelik kesinleşince elisa diye bir test isteniyor kızamıkçık gibi bulaşıcı hastalıklara bakılıyor içinde bu toksoplazma da var ve bir defa bağışıklık kazandıysan yani gecirşdysen bir daha geçirmiyorsun ama gebelikte geciriyorsan bebeğin göz kulak ve ciğerlerini etkileyebiliyor ve sürekli bir antibiyotik tedavisi kullanıyosun

Bence kız maşallah

Bence kız maşallah
Doktorum da başını hiç yerden kaldırmıyor, çok edepli kız mı acaba diye takıldı bana Bir dahaki gidişimde öğrenebileceğimi söyledi ama 1 ay sonra :/ nasıl dayanacaksam. Yorumun için teşekkür ederim canım. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin

77 ile hamile kaldım dün tartıldım 75e düşmüşüm
Bulantılarından dolayıdır. Çok aşırı bir kilo kaybın yok aslında. Takma kafana. Ben en başından beri ne bulantı yaşadım ne kusma. İştahım da hayli arttı 2.5 kg fazla çıkıyorum yediklerim yaramış şimdiden böyleysem sonu ne olacak diye düşünüyorum

Maşallah diyelim hamileligini sorunsuz geçiren kadınlara bayılıyorum ya, böyle devam eder insallah

Maşallah diyelim hamileligini sorunsuz geçiren kadınlara bayılıyorum ya, böyle devam eder insallah
Elhamdülillah bulantım yok ama ayakta uyuyorum üstelik çalışıyorum, bulantım olmasın da rahat çalışayım diye dua etmiştim keşke uykuyu da araya katsaymışım dua ederken
Güzel dileklerin için teşekkür ederim, inşallah senin de bulantıların hafifler ve geçer rahat edersin

Canim benim ilk gebeligimde ayni sekilde yuksek cikmisti dr baska enfeksiyonlardan da yuksek çıkabilir yada yanlislik olmustur demisti hem avidite hem testi yeniden yaptırdık ikinci de negatif cikti avidite de yuksek cikmisti

kızlar 2 gün once burda geçiyor geçiyor merak etmeyin diye hava atıyordum ya :) geri geldi kusmalar perişağnımmmmm dr en son zofran verdi baya rahatlattı ama durumum fotodaki gibi benle aynı durumda olan varmı ?

Eklentiler

• B32A76FB-C378-40D7-84DD-DD336FC5CDCA.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 29
uykuyu bana da sor. reading dersinde çocukların okudukları ninni etkisi yaratıyor bende

kızlar 2 gün once burda geçiyor geçiyor merak etmeyin diye hava atıyordum ya :) geri geldi kusmalar perişağnımmmmm dr en son zofran verdi baya rahatlattı ama durumum fotodaki gibi benle aynı durumda olan varmı ?
gebelikten önce de 2.5 3 lt su içiyordum değişmedi hala aynı çok şükür. su yetiştiremiyoruz eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…