Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cnm o ilacın adı ne ki?bende alayım. Kusmam yok ama midem kayniyo istahim kesildi hiç bişey yemek istemiyorum canım hiç bişey istemiyo. Şu bile içmek istemiyom. Bende içeyim bari o ilactan. Devlet karsilamiyor demi
Soldaki kese değil. Korpus luteum.Catlayan yumurtası.Bebek gelişimini tamamlayana kadar progesteron salgılayıp gelişimine destek olacak.sonra yavaş yavaş kaybolacak.Hepimizde var.Bende ilk kesemi demistim doktora böyle anlatti
Soldaki kese değil. Korpus luteum.Catlayan yumurtası.Bebek gelişimini tamamlayana kadar progesteron salgılayıp gelişimine destek olacak.sonra yavaş yavaş kaybolacak.Hepimizde var.Bende ilk kesemi demistim doktora böyle anlatti