2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Yaptırmaya karar verdik cok teşekkür ediyorum hepinize

Çok çok geçmiş olsun canım. Rabbim tekrar yaşatmasın. Bende ilk bebeğimi 18 haftalıkken kaybetmiştim. Kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Allah sabrını veriyor. Yoksa zor gerçekten. Rabbim kucağınızı boş bırakmasın inşallah.

Kızlar dün devlette dr gittim. Kalbi atıyo sıkıntı yok dedi. Tam kan tahlili istedi. Bugün de sabah aç gittim kan verdim. Sonuçları pazartesi alıcam. Bugün 8+0 oldum. Folik asit dışında hiçbir vitamin kullanmıyorum. Sonuçlardan sonra verecek sanırım ama geç kaldık mı acaba diye tedirgin oluyorum bi yandan. Sizler kullanıyor musunuz vitamin vs.

Bana saglik ocagindaki doktor venatura diye bisi verdi onun icerinde butun multivitamin ve multimineraller mevcut folik asitde icinde kendi doktorumada sor evet guzel kullanmaya devam et dedi zaten bildigim kadariyla 3 aydan sonra o birakilcak baska veriyolarmis yalnis bilmiyosam

Ben hala sağlık ocağına da gitmedim. İnşallah bir sorun oluşturmaz geç kalmamışımdır vitamin açısından

Ben sadece folat kullanıyorum vitamin olarak. Diğer mineralleri vs. Yiyeceklerden almaya çalışıyorum ilk 3 ay çok ekstra ihtiyacı olmazmış bebeğin, rahatlat bence kendini

Basın sağolsun cnm..benim de ilk gebeligim geçen yıl kalbi atıp sonra durdugu için kürtaj oldum .zor bişey psikoloji k olarak ama doktorun iyiyse kürtaj 5 dk sürüyor inş eli hafiftir. ..ama.kanda pıhtılaşma testi yaptı r.biz yaptirdik ankaraya gonderdiler 1.5 milyardi. .1 genimde hafif çıktı pihtilasma. Oksapar kullaniyorum bnde

testleri yaptıracağım, en azından elimden birsey gelir mi diye öğrenmeden içim rahat etmeyecek, yakin cevremde kurtaj olan kimse yoktu danışabileceğim, burda herkes yaptirmami önerdi, yol gosterdiniz cok teşekkür ediyorum

Çok üzüldüm canım bencede testleri yaptırmanda fayda var gibi tekrar gebelik olduğunda nedenine göre hemen tedavi başlanır falan insallah en hayırlı zamanda tekrar güzel haberler alırsın dualarımız seninle

Eğer değerlerin çok düşük değilse sadece folik asit veriyorlar canım ilk 3 ay

Çok üzüldüm canım. Duam seninle. Rabbim kısa sürede sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah.

Ben hala sağlık ocağına da gitmedim. İnşallah bir sorun oluşturmaz geç kalmamışımdır vitamin açısından
Multivitaminler 12. Haftadan sonra baslaniyor folik asit birakiliyor. 14. Haftaya kadar saglik ocağına kayit olmaniz gerekiyor . Bu arada kalp atisi duymussunuz gozunuz aydin ❤

Benimde drum biraz soğuk ama gerekli bilgiyi veriyo saolsun..daha nosunu almadim gerek gormedim..saglik ocagindaki ebe verdi nosunu bi sikintin olursa ara sor diye..

Geçmis olsun cnm rabbim sabır versin..
2015te bende yaşadım aynısını..
Zor cok zor insanin elinden bisey gelmeyişi..
Kesinlikle testlerini yaptır en azından icin rahat etmis olur..

Aynısını yaşadım ve çözümü surekli burnumu yıkayıp nemli tutmakta buldum. Daha geçen gece oldu kalkıp burnumu yıkadım geri yattım iyi geldi yani
zaten başka yapabileceğimiz birşey yok ki. mecbur kalkıp müdahale ediyorsun. dedim bir sprey falan varsa hani. kalitesiz uyudukça işyerinde uyukluyorum. gece 5 defa idrara çıkıyorum. burnum aynı. bu yaramazlar bizi yoracak:) arkadaşın biri okyanus suyu spreyi dedi. inşallah onu alacağım
teşekkürler selamlar alakanıza

çok üzüldüm. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. çokgeçmiş olsun. 2 düşük yaptım kan pıhtılaşması yüzünden. genetik testler sonrası histeroskopi sonrası spontane gebelik gelişti ve şimdi kan sebebi ile kaybetmemek için sürekli kan sulandırıcı iğneler ve ilaçlarla mücadelemizi sürdürüyoruz. ama hepsi rabbimin takdiri. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin. kaybına yürekten üzüldüm. selamlar

6.haftadayım
folidece yi bırakmamı
delovit vitamine başlamamı söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…