- 21 Nisan 2020
- 1.875
- 1.686
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #38.401
Gaz damlası önerini bir kenara not ettim canım sağ olasın.ben nurse harveys şurup formunu veriyorum.o çok iyi geliyor.çınar’a da onu kullanmıştım 6ay.benim evim de 3+1.aslında benim de eşyam çok hiç misafirlik değil ama Hatay depremden çok fazla etkilenince herkes birbirine sığındı.ablam akşama kadar uyuyor oruç diye.doruk da erken kalkıyor sürekli emiyor.çınar da gece çok geç yatınca sabah 11:00 gibi uyanmış oluyor.çınar oldu bitti yemek konusunda beni yordu.valla kahvaltısını yaptırırken sinir harbi.bir yerden doruk ağlıuor bir yerden çınar evin içinde dört dönüyor yememek için.eşim evde değilse çıldırıyorum valla.çınarın bu huyu yüzğnden bile psikolojim bozuldu.Gaz ilaci olarak bunu oneririm canim. Benim evim kucuk 2+1 o yuzden yatili misafir cok rahat olmuyor fakat yinede ailem gelsin bir destek istiyorum ne yapan soyliyim de onlarda haca gidecek o yuzden gelemiyorlar doruk ismini cok istedim ben eşim istemedi kadin dizisindeyken aşık olmuştum o isme iki kucuk bebekle tek olmak gercekten zor sabah eylul acim diyor batuahn yapisti birakmiyor uyanikken zaten hic durmuyor resmen ben aksam terlemisim acil dus almam lazim yoksa gergin oluyorum ozaman yetemeyince hersey ustume geliyor o yuzden kimi bulursan yapis yardim etsin bacim
Ablamlar da ayın 16sında annemlere geçecekler.kırkım çıkacak da kocamla beni başbaşa bırakacakmış