- 17 Eylül 2020
- 744
- 474
- 40
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #38.261
erkeklere güzel valla hayat. ne yaparlarsa yapsınlar anneler kadar asla yorulmuyolar.Selamün aleyküm uzun zamandır yoktum sırf sikintidan bakayım dedim.ayni benim bebeğim de sürekli agliyo hatta dün gece uyandı ağlayarak geziyo evde gündüz hızını alamadı galiba.disari cikiyrz orda da sürekli ustimde ya meme istiyo ya TLF.disari bakiyim bı şeye daliyim yok.bebek sürekli agliyo baktı yapacak bişey yok hadi ışıkları kapatalim yatalım diyo eşim.oh valla ben de sabah evden çıkıp aksam 7.30da eve gelip 9.30da hadi yatalim demek istiyrm diye ona isyan ettim.tmm bı daha ki izninde ben evde duruyum sen sabah çık aksam 7ye kadar gez diyo.gwrcwkten dayanilcak gibi değil kendimi çok yıpranmış hissediyorum yalnız çocuk büyütmek herşeyi. Üstünden tek başına gelmeye çalışmak aşırı aşırı zor
Aynen.ben de çalışmak istiyorum ama onun gibi çalışmakerkeklere güzel valla hayat. ne yaparlarsa yapsınlar anneler kadar asla yorulmuyolar.
ama çalışan oAynen.ben de çalışmak istiyorum ama onun gibi çalışmakgüya calisiyrm cocuklari hazırlıyorum kursa gidiyrz eve donuyrz 7/24beraberz ben ne anladım bu işten
Ve aleyküm selam.Selamün aleyküm uzun zamandır yoktum sırf sikintidan bakayım dedim.ayni benim bebeğim de sürekli agliyo hatta dün gece uyandı ağlayarak geziyo evde gündüz hızını alamadı galiba.disari cikiyrz orda da sürekli ustimde ya meme istiyo ya TLF.disari bakiyim bı şeye daliyim yok.bebek sürekli agliyo baktı yapacak bişey yok hadi ışıkları kapatalim yatalım diyo eşim.oh valla ben de sabah evden çıkıp aksam 7.30da eve gelip 9.30da hadi yatalim demek istiyrm diye ona isyan ettim.tmm bı daha ki izninde ben evde duruyum sen sabah çık aksam 7ye kadar gez diyo.gwrcwkten dayanilcak gibi değil kendimi çok yıpranmış hissediyorum yalnız çocuk büyütmek herşeyi. Üstünden tek başına gelmeye çalışmak aşırı aşırı zor
2 yaş sendromu içimizden geçti o kadar diyorum.Merhaba , ben de öğretmenim çok şükür ilçeden işe geldim . Benimki 10 gündür kreşe de gidiyor alıştı gibi . Ama artık her şeyi kendisi yapmak istiyor. İstediği olmazsa yere atıyor kendini ağlıyorah sizinkiler nasıl bunlar 2 yaş sendromu mu
ben yaz ortasında ve ağustos başında denedim 2 kere. 2 sinde de kabız oldu isteyerek gitmesine rağmen ben de yeniden zorlamadım. belki ilkbaharda yeniden denerim.Selam kızlar uzmanlar tuvalet eğitimini 24 36 ay arası olması gerektiğini söylüyor sizler kesmeyi düşünüyor musunuz benim oğlan da çok az kelime var konusmuyor daha ben kesememki
Göbeğim büyümeden kesmek istiyorum ama şuan imkansız görünüyor2 yaş sendromu içimizden geçti o kadar diyorum.
ben yaz ortasında ve ağustos başında denedim 2 kere. 2 sinde de kabız oldu isteyerek gitmesine rağmen ben de yeniden zorlamadım. belki ilkbaharda yeniden denerim.
hazır değilse zorlama. ben neler aldım yapsın bıraksın bezi diye ama olmadı hazır değil demek kiGöbeğim büyümeden kesmek istiyorum ama şuan imkansız görünüyor
Saat kaçtan kaça duruyor?Merhaba , ben de öğretmenim çok şükür ilçeden işe geldim . Benimki 10 gündür kreşe de gidiyor alıştı gibi . Ama artık her şeyi kendisi yapmak istiyor. İstediği olmazsa yere atıyor kendini ağlıyorah sizinkiler nasıl bunlar 2 yaş sendromu mu
canım selam ben de 32. haftadayım ve senin gibi düşünüyordum ama şimdi kessem yeni bebekle yeniden bez isteyebilir diye seneye erteledim 2.5 yaştan sonra hem dili de iyice çözülür rahatça söyler çişini diye umuyorum bakalımGöbeğim büyümeden kesmek istiyorum ama şuan imkansız görünüyor
daha doğum gününden anlayacak yaşta değiller ki anlayana kadar da abartılı bişey yapmayı düşünmüyoruz. geçen sene minik bi pasta alıp evde kutlamıştık üçümüz. bu sene ikimiz olacağız kızımla yine evde kutlarız büyük ihtimalleDoğum gününde naptınız, geçen sene bu ara her şeyi planlayıp almıştım ben bu sene hiçbir şey düşünemiyorum
Bu sene kalabalıkla kutlamadık biz de. Kutlama yapmak için çok hevesli olduğundan (bütün gün evde iyi ki doğdun ece diyerek geziyorduDoğum gününde naptınız, geçen sene bu ara her şeyi planlayıp almıştım ben bu sene hiçbir şey düşünemiyorum
Aynen katılıyorum. Geçen sene şehir dışına gezmeye gittik anı olsun diye, bu sene de eşim ben ve kızım evde kutladık. Zaten seneyeden itibaren kreş faslı başlıyor artık okulda falan kutlanırdaha doğum gününden anlayacak yaşta değiller ki anlayana kadar da abartılı bişey yapmayı düşünmüyoruz. geçen sene minik bi pasta alıp evde kutlamıştık üçümüz. bu sene ikimiz olacağız kızımla yine evde kutlarız büyük ihtimalle
Ben oğlumu kreşe gönderiyorum.kreşte arkadaşlarıyla kutlandı doğum günü.eşim evde yapılması taraftarıydı ama onun annesinin lanet suratını görmeye hevesli değilim.açık açık söyledim.ananı bu evde görmek istemiyorum ne o gelsin ne de beni zorla oraya gitmek için dedim.zaten doğum gününden anlamıyor çocuk.2 canlı halimle o kötü kalpli ananın gönlünü eğleştiremem kusura bakma dedim.Doğum gününde naptınız, geçen sene bu ara her şeyi planlayıp almıştım ben bu sene hiçbir şey düşünemiyorum