2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Aynen öyle canım zaman zaman sus artık annecim diyesim geliyorSizinkiler de yakındır yani. Normal şekilde konuşuyor olsa da hala derdini ağlayarak anlatma peşinde. Beynim yanıyor bazen mızlamasından. Dibine kadar yaşıyoruz 2 yaş krizlerini

Çok korktuğum memeden kesmeyi az hasarlı atlattık. Ama halen gece uykuları kesintili. Arada ağlayarak uyandığı oluyor.

Tuvalet eğitimi verip başarılı olan var mı bilmiyorum ama benimki pek oralı değil. Lazımlıklarını falan aldım ama hala bezi tercih ediyor. Bu yaz bitmeden öğreteyim istiyordum ama hazır değil galiba. Aslında kaka yaptığını söylüyor gizli saklı bir yere geçerek. Bakalım alışacak mı?

Yaz sonu bir hedefimde odasını ayırmak. Kendi yanımda park beşikte yatıyor. Arada mızıldandığında sallıyorum. Bunu bırakmamız lazım yavaştan. Kendi başına kesintisiz uyuduğu dönemleri görürüz inşallah.

Benimki 1 ekim doğdu canım. Anne bak, baba gel, abba bak, mama, miyav, aciyo, kaka, su cok fazla bir sey söylemiyor.ama soyledigini net söylüyor. Endiselenmene gerek yok bence bayagi bir sey söylüyormus seninki :)
Kızlar selam, beşikten yatağa geçen var mı aranızda? Ben karyola aldım yan korumalı, şuanda da beşik zaten 70 130 ölçüde ama sanki vakti geldi yatağa geçmesinin. Off bilmiyorum sizler ne kullanıyorsunuz
Canım ben 9.ayda yataga geçtim alıştı. Park yatkta rahat edemedi bayagi büyük park yatagimiz ama, konforlu olmuyor bence.

Sütten kesmem lazim kizlar cok korkuyorum azaltmıyor ancak birden kesecegim ve cok üzülüyorum.
Sizler nasil yaptınız ? Psikolojik olarak cok etkileniyorum ben

Evet haklısın.az önce eşime söyledim.konuşmaya başlayınca ne zaman susacak da beynimiz dinlenecek diye düşüneceğimiz günlere geçmeden önce şu günlerin tadını çıkaralım bence dedim
Ah canım hiç sorma önden göbek arkadan popo yandan bakınca çok komik geçen gün doktor bile maşAllah boyu bayaa uzunmuş dedi babasına baktı abi sen özel harekatçımıydın diye sordu oğlun da seninle aynı yoldan gidiyor dedi.aralarında kaybolacam az kaldı

Hahahah çok tatlısın ya çok güldüm

Ah aynısı biz de de var . Çok konuşuyorum uğraşıyorum kitap okumaya çok seviyor kreşe vereceğiz umarım iyi gelir
Kreşe başlamak için erken mi?Ben de bazen düşünüyorum.Tam gün mü vereceksiniz,yarım gün mü?2 yaş sendromunun dibindeyiz.ve biz de konuşamıyoruz.Yaklaşık 10-15 kelime söylüyor ve bizi anlıyor.Acaba kreşe vermek yararlı olur mu?

Herkese merhaba, uzun süredir yazamadım . Nasılsınız? Bebek ergenleriniz nasıl?:) Biz bomba gibiyiz. 2yaş sendromunu dibine kadar yaşıyoruz. Hiç oturmuyor. Konuşması bu ara arttı . Çünkü akranlarıyla bir araya çok geldi.

İştah sorununu çook yaşadık. Bu ara karadut özüne başladık galiba onun etkisiyle yemesi maşallah diyeyim bayağı arttı. Bu bilgiyi sizlerle de paylaşmak istedim :)

2 yaş sendromu beni hastanelik edecek az kaldı.huniyle gezecem yakında.durduk yere kendini yere atıp ağlıyor.hep bir memnuniyetsizlik.her yemeği yemez,her şeyi içmez huysuz mu huysuz tıpkı babaannesi gibi.eşimin yüzüne yüzüne söyledim aynı anan gibi durduk yere huzursuzluk çıkarıyor senin bu oğlun dedim.pişman değilim

Merhaba benim oğlumda aynı durumda . Biz De konuşamıyoruz. Ben öğretmenim mecburen yazdırdık. Ama iyi geleceğini düşünüyoruz

Merhaba benim oğlumda aynı durumda . Biz De konuşamıyoruz. Ben öğretmenim mecburen yazdırdık. Ama iyi geleceğini düşünüyoruz
Merhaba,tam gün mü verdiniz?yarım gün mü?Ben de öğretmenim ama bazen düşünüyorum bazen de erken mi diye vazgeçiyorum.

Benimki de sadece baba,yavrum,iyi bazen anne diyor.ama çenesi hiç susmuyor .süreki ağzında belli belirsiz laflar.ve aşırı hareketli.hiç durmuyor.nerdeyse tavanda koşacak.
Veeeeeeeeee benim ikinci yolda
Çok sevindim canım hayırlı olsun benimki hep kucağımda ben bi daha çocuk istemiyorum Rabbim dileyene versin yetti bitane

Çok sevindim canım hayırlı olsun benimki hep kucağımda ben bi daha çocuk istemiyorum Rabbim dileyene versin yetti bitane
Saol canım.aslında bir tane bana da yetmişti hatta artımıştı ama duygusal açıdan düşününce onu tek başına bırakmamam gerektiğini,bir kardeşi olsa iyi olacağını düşündüm.tamamen şahsi fikrim.biz kardeşler olarak toplandığımızda gırgır şamata,bir şeye ihtiyacımız olduğunda illa ki bir kardeşimizi yanımda buluyorum diye yazık yalnız kalmasın dedim tezeği avuçla yediğimin farkındayım ama ne yapabilirim insanoğlunun doğasında varmış arsızlık

Yaaaaa çok sevindim canım, istiyordun çünkü o yüzden çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Yeni hamileliğin bilmiyorum ama hangi ayda doğacak? İkinci olunca buraları unutma, ben senin mesajlarına çok gülüyorum ya
Ballilokumm canım sende ikinciye hamileydin değil mi? Nasıl gidiyor nerelerdesin?

Saol canım çok teşekkür ederim.burası benim ilk gözağrım.bu sayfayı hiç unutmam.nasipse Mayıs ayında doğacak yeni velet

B Bebekannesiii cok sevindim hayirla Allah kucagina almayi nasip etsin dedigin gibi bir halt ettik bakalim begonvil1985 cok teşekkür ederim aklina geldigim icin hamilelik ve eylul beni fena sarsti yorgun hissediyorum genelde o yuzden cok telefonla ilgilenmiyorum 4. Aya girdik bir oglum olucakmis ve asiri hareketli 3.5 aylikken disardan hareketleri göründü

Mesajlara biraz bakma şansım oldu herkes iki yas sendromuni yasiyor benimkide malesef ergenler gibi ama hayatimda tatmadigim guzel duygularida yasatiyor evde bir arkadaşım var resmen tepkileri bana eslik etmeleri cok hosuma gidiyor bu arada bezi biraktik sutten kestim hamilelikte olunca biraz daha erken davrandım vee bezi biraktiricak kisilere en buyuk onerim kesinlikle sabirli olun eninde sonunda ogreniyor hep oyle zor devam etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…