- 26 Ağustos 2018
- 1.548
- 1.121
- 33
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #38.281
36 aydan küçük almıyolar burda bende 2 saat gönderecektim dr kreş önerdi ama yok burdaBen oğlumu kreşe gönderiyorum.kreşte arkadaşlarıyla kutlandı doğum günü.eşim evde yapılması taraftarıydı ama onun annesinin lanet suratını görmeye hevesli değilim.açık açık söyledim.ananı bu evde görmek istemiyorum ne o gelsin ne de beni zorla oraya gitmek için dedim.zaten doğum gününden anlamıyor çocuk.2 canlı halimle o kötü kalpli ananın gönlünü eğleştiremem kusura bakma dedim.
Canım tebrik ederim . Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinOğlumu kreşe gönderme sebebim de artık hiç başedemiyorduk.2 yaş sendromu da var ama daha çok önceki oturduğumuz apartmanda o kötü kalpli kadının bana uyguladığı mobbinglerden dolayı daha fazla stres olmayayım diye oğlum ağlar ağlamaz hatta daha ağlayacağını hissettiğim anda kucağıma alırdım yine susmazsa sokaklara taşardım arabasında gezdirirdim.halbuki olması gereken öyle bir durumda çocuk durduk yere ağlıyorsa en normal hareket çocuğu kendi haline bırakıp onunla hiç ilgilenmemektir.bir müddet sonra ağlaması işe yaramayınca o ağlama huyunu terk edecektir ama Allah razı olmasın o kadından.bana ne travmalar yaşattı.tabii çocuk alıştı.buraya taşındık çocuk hiç susmuyor.sitede birsürü çocuk var ama bizimkinden fazla ağlayan çocuk yok.ne yaparsak yapalım çocuk asla susmuyor.kendini kendi kendine yerlere fırlatıp ağlıyor.en son artık eşime dedim ki tek çare var.kreş.orda öğrenecek arkadaşlarıyla uyum içinde yaşamayı.kreşe ilk götürdüğüm hafta kreş sahibi ve kreş psikoloğu benimle özel görüştüler oğlumun neden bu kadar asi olduğu durumu hakkında.ben de en son artık böyle böyle dedim.bu çocukla onun için başedilemiyor dediler ve benim oğlum bu hafta sonu tam bir aydır kreş çocuğu olmuş olacak ama daha geçen perşembe günü kreşe bıraktığımızda kendini yere atıp ağlamaları bıraktı.hala konuşamamasını da bu duruma bağladılar.istediği şeyleri ifade etmesine gerek kalmadan önüne altın tepside sunmuşsunuz dediler.velhasıl kelam durum bundan ibaret.evet düzeliyorlar ama bizim psikolojimizi delip öyle düzeliyorlar
Sanırım bizim burda da tuvalet eğitimi olması gerekiyor. Benimki hiç oralı değil. Hem rahatsız bezden, hem hala beze yapmak istiyor36 aydan küçük almıyolar burda bende 2 saat gönderecektim dr kreş önerdi ama yok burda
Ben de ilçede oturuyorum ama bizim ilçemiz aslında bir il kadar gelişmiş bir yer olduğu için yeni doğan bebek bile kabul ediyor kreşler.36 aydan küçük almıyolar burda bende 2 saat gönderecektim dr kreş önerdi ama yok burda
Saolasın canımCanım tebrik ederim . Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Komut almıyor ne demek anlayamadım.konusmak derken anne baba aba(abla)diyo bizimki bir de karnı agrimis karniii dedi böyle basit kelimeler kullanıyor.sizinkinde o da mi yokBizimde en fazla o kadar oluyor zaten pasta balonlar iyi ki doğdun yazısı o kadar. Akrabalarımız az 2 kuzeni var çok mutlu oldu hediyelerine çok sevindi. Kalabalık ortamlar bizim için çok önemli Alparslan hala konuşmuyor komut almıyor çünkü
Gel dediğim de gelmiyor, al dediğim de almıyor, hadi oğlum kedini getir dediğim de getirmiyor gibi gibi.. Sadece baba diyor başka kelimesi yok. Bi ara kuzenine arya, abla diyodu demez olduKomut almıyor ne demek anlayamadım.konusmak derken anne baba aba(abla)diyo bizimki bir de karnı agrimis karniii dedi böyle basit kelimeler kullanıyor.sizinkinde o da mi yok
Her çocuğun gelişimi farklı ama kafama takildi işitme problemi vs olabilir miGel dediğim de gelmiyor, al dediğim de almıyor, hadi oğlum kedini getir dediğim de getirmiyor gibi gibi.. Sadece baba diyor başka kelimesi yok. Bi ara kuzenine arya, abla diyodu demez oldu
Seslere tepki veriyor. Dr komutlu oyun oynamamı söyledi ama almıyor ne yapsam daHer çocuğun gelişimi farklı ama kafama takildi işitme problemi vs olabilir mi
Seslere tepki veriyor. Dr komutlu oyun oynamamı söyledi ama almıyor ne yapsam da
Ah olsa oturduğum yerde götürcem de yok maalesefBelki kreş oyun grubu çözebilir sorununuzu
Sürekli parka çıkarabilirsin ya da akranlarıyla görüşebilirsiniz sık sık. Çok şey oğreniyorlar gözlemleyerek. Diğer becerileri artıyor hem.Ah olsa oturduğum yerde götürcem de yok maalesef
Benimki de kucak manyağıydı.inatla almadık kucağımıza.çok ağladı ama duymamazlıktan,görmemezlikten geldik.hatta kayınvalidem beni hiçe sayıp kucağına alınca ona çok sert çıkıştım.görümcemin kızlarına da..çünkü benle babasının kesin tavrını bildiğinden onları tavlayıp o şekilde kucağa çıkmaya çalışıyordu.resmen terör estirdim hiçkimse hiçbir şekilde kucağına almayacak,biz terbiye etmeye çalışırken siz arkadan köstek olmayın dedim.sonra bizimki baktı ki borusu artık ötmüyor.biraz daha direndikten sonra o kucak krizleri yavaş yavaş söndü gitti.tabii kreşe de verdik.1 ayımızı yeni bitirdik.çocukta inanılmaz değişiklikler mevcut.mesela gece 12den sonra uyuyan çocuk saat 21:00 de yatak odasına gidip uyumak için çıldırıyor.kararlılık en önemli nokta.Sürekli parka çıkarabilirsin ya da akranlarıyla görüşebilirsiniz sık sık. Çok şey oğreniyorlar gözlemleyerek. Diğer becerileri artıyor hem.
Hepsinin gelişimi farklı ilerliyor işte. Bizim derdimiz de hala düzene girmeyen gece uykuları ve bitmeyen kucak muhabbeti
Yine bütün gece ayaktaydı. Ya salla diyor, ya kucağına al gezdir. Zombi gibi geziyorumGün içinde bitmeyen mızlaması da üstüne tuzu biberi
İyilik canım sen nasılsınKızlar nasılsınız?
Bebişler nasıl?
Ballilokumm ve B Bebekannesiii karınlar çıktı mı kızlar cinsiyetler belli oldu mu?
Tebrik ederim çok sevindim, çok az kalmış sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallahİyilik canım sen nasılsın
Aa hamile mi kızlar tebrik ederim yalnız değilmişim demek kison düzlüğe geldim ben de şükür 36dayız bakalım 2 bebişle nasıl olsa hayat
Merhaba canım.iyiyim çok şükür.10+5 im.ilk gebeliğimde karnım 5.ayımdan sonra belirmişti.bunda hafif belirginlik oluştu bileKızlar nasılsınız?
Bebişler nasıl?
Ballilokumm ve B Bebekannesiii karınlar çıktı mı kızlar cinsiyetler belli oldu mu?
Ah canım benim hayırlı olsun.sağlıkla kucağına alırsın inşAllahhİyilik canım sen nasılsın
Aa hamile mi kızlar tebrik ederim yalnız değilmişim demek kison düzlüğe geldim ben de şükür 36dayız bakalım 2 bebişle nasıl olsa hayat
İyilik canım sen nasılsın
Kızlar nasılsınız?
Bebişler nasıl?
Nedense bana da kiz gibi geldi hayirli olsun tabiMerhaba canım.iyiyim çok şükür.10+5 im.ilk gebeliğimde karnım 5.ayımdan sonra belirmişti.bunda hafif belirginlik oluştu bileCinsiyet için doktor henüz bir tahminde bulunmadı.ben ve eşime göre kız gibi ama hayırlısı ve sağlıklısı olsun inşAllah.
Sizler de yorumlarınızı esirgemezsiniz inşAllah