• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benim kızımds aynı. Kuru fasulyeyi bile tek tek eliyle yiyor . Çorbayı sadece rv karşısında içinde eklemekle yedirebiliyorum
Aynı şekilde herşeyi eliyle yicek o yüzden ne çorba ne yoğurt yediremiyorum,sadece ekmeğe batırıp önüne koyuyorum.Diğer şeyleri eliyle yiyor
Tabi canı isterse.Nolacak bakalım ilerde 😵‍💫

kızlar; lc waikiki'den uyku tukumu kullananız var mı? terletme yapıyor mu?
Ben aldım ama henüz kullanmadım. Havalar iyi gidiyordu. Bundan sonra ince giydirip denerim herhalde. Üstünü örtmekten fenalık geldi🤨 Hemen uyanıp tekmeleniyor.

1.6 olanı aldım ben 2.5 kalın bizim burası için. Geçen sene ilk aldığımda öyle almışım ev yerine dışarı çıkarken kullanmıştım. Çok işime yaramıştı o zaman

Ben aldım ama henüz kullanmadım. Havalar iyi gidiyordu. Bundan sonra ince giydirip denerim herhalde. Üstünü örtmekten fenalık geldi🤨 Hemen uyanıp tekmeleniyor.

1.6 olanı aldım ben 2.5 kalın bizim burası için. Geçen sene ilk aldığımda öyle almışım ev yerine dışarı çıkarken kullanmıştım. Çok işime yaramıştı o zaman
Memnun olmana sevindim canım, bende yakın zamanda mağazaya uğrayıp almak istiyorum. Benimki de kesinlikle üstünü örtmüyor. Kumaşı türü terletmiyorsa harika. Başka markalara yaklaşamıyoruz, uçmuş gitmiş herşey

Memnun olmana sevindim canım, bende yakın zamanda mağazaya uğrayıp almak istiyorum. Benimki de kesinlikle üstünü örtmüyor. Kumaşı türü terletmiyorsa harika. Başka markalara yaklaşamıyoruz, uçmuş gitmiş herşey
Lcwde ne kadar e bebekten baktım bende 100tlydi. Aybaşına kalmıştı kaldı gitti daha alamadım

Mağazada 0.5 olanlarda vardı. Elim onlarada gitti karar veremedim. Onları kalın tulum gibi düşün. Terletmezdi ama ısıtır mı bilemedim🤔 Şu sıra indirim var bir bak istersen canım.
Emerek uyuduğundan giydiremiyorum terleyecek diye ama denemem lazım yakında. Yazarım sonrasında bakalım memnun olursam.

Ben ebebekten aldım canım.geçen sene de ebebekten almıştım.benim oğlum hararetli bir çocuk olmasına rağmen hiç terletmemişti

Mağazada 0.5 olanlarda vardı. Elim onlarada gitti karar veremedim. Onları kalın tulum gibi düşün. Terletmezdi ama ısıtır mı bilemedim🤔 Şu sıra indirim var bir bak istersen canım.
Emerek uyuduğundan giydiremiyorum terleyecek diye ama denemem lazım yakında. Yazarım sonrasında bakalım memnun olursam.
bu tog işini pek anlamıyorum zaten canım, o yüzden internetten almak istemedim. mağazadan bakıyım, kumaşınıda incelerim diye düşündüm. gece çorap bile tutmuyor benimki, bir arkadaşım külotlu çorap giydirde yatır onu çıkartamaz dedi ama ne mümkün, hiç sıkıntıya gelemiyor. külotlu çorapla uyumayı geçtim, giydirtmez bile.🙈 tek ümidim uyku tulumu bakalım

Sürekli emmesinden, uyanmasından, iş yaparken ayağıma dolanmasından, yemek yememesinden, konuşmamasından, uykusuzluktan o kadar bezdim çocuğumu sevmek kitap okumak şarkı söylemek görev gibi artık. 2. Çocuk mu asla
Öyle demeyin . Yalnız yapmayın her şeyi destek alın 1 saat de olsa eş arkadaş boş zaman ayırın 🙏🏻

Düşüyor,çıkıyor. Çok öksürüyor burnuda tıkandı. Şuan ateşli dolven verdim ıslak besle alnını kollarını siliyorum. O da emmeye uğraşıyor gözünü açamıyor ama uyuyamıyorda.. sizinki nasıl oldu daha iyi mi
bizimkinin ateşi 3. günün sabahı bitti canım. Enfeksiyon kapmıştı. Henüz tam toparlanmadı ama ateşi düştü en azından. inşallah Alpaslanında 1-2 güne birşeyi kalmaz. Emiyorsa zaten çok şanslısın, en güzel ilaç

Back