- 26 Nisan 2019
- 4.500
- 6.678
- 158
- 39
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #37.601
kıyamam sana ya, üzülme lütfen. canım inan bizimkilerde çok sık hasta oluyor, ama mesela benim büyüğüm artık 11 yaşında , eskiye göre daha seyrek hastalanıyor. Bence seni yıpratan aynı anda hastalanmaları. Hasta olan bir çocuğa bile bakmak yeterince zorken, ikisi aynı anda olunca daha yıpratıcı ve yorucu.. Bir de anlattıklarına bakılırsa bu kadar terlemeleri normal mi? doktor birşey diyor mu? benim çocuklarda çok terler ama geceleri uyurken, sırt üstü yatıyorlarsa sırtları çok terler. birde burunları tıkalıyken nefes almakta zorlandıkları zamanlarda çok terlerler. Eğer antibiyotik kullanıyorlarsa o da çok terletir.Kızlar ben cok üzgünüm. Bebegim daha tam iyilesmeden yeniden hasta oluyor. Bu gece yine ayaktaydik. Neden benim çocuklarım bu kadar sık hasta oluyor? Siz nasil bakıyosunuz bebeklerinize? Su anda sadece zibinla ama yine de terliyor.. sacları az,sirilsiklam. Hep bez koyuyorum sirtina. Sacini kurutmaya çalışıyorum emzirirken. Gunduz cok kalin giydirmiyorum kısakollu zibinsa üzrine penyeden bluz. Ev 24derecelerde. Uzun kolluysa, bir de yelek. Patikleri her zaman ayağında. Camlari acip cereyan yapmam. Tek tek azar azar odaları havalandırırim. Uzerleri islanirsa ya da terlerse değiştiririm.. napicam bilmiyorum artık cok kötüyüm.. buyugunde 2 kere degistirdim üzerini surekli ter atıyor. Gunduz Iki oyun oynasa hemen terliyor yapisi böyle. Yani sizinkiler nasıl bundan dolayi mi hastalaniyorlar bilmiyorum.
Gercekten cok üzülüyorum..
surekli toplan hastaneye git.. ilac ilac ilac. Napicam ben? Pskolojikman kaldıramıyorum artik. Eşim de yıllardır bana kızdı kendimi cok suçlu hissediyorum. Ama napicagimi gercekten bilmiyorum. Cunku elimden geleni yapıyorum. Korkuma banyolarini bile seyrek yaptırıyorum.. geceleri hep ayaktayım. Nerde yanlis yapıyorum bana yardim edebilecek olan var mi? ...
.
ben sık hastalanmalarını pandemiye bağlıyorum. Bebeğim doğduğunda pandemi sürecindeydik, doktor kontrollerii dışında nerdeyse hiç dışarı çıkarmadım. Yaşına girdikten sonra parkla tanıştı. mikroplarla yeni tanışıyor yani..bana sık hastalanmalarının sebebi buymuş gibi geliyor.
.
birde büyüğün kreş vs gidiyor mu? oradan da mikrop yalıyabilir.
.
kendini suçlama canım benim, hangi anne çocuğunun hasta olmasını ister, Eşinde seni suçlamasın, ondan destek görürsen emin ol süreci daha rahat yönetirsin