- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #37.061
Resmen sadece uğraşmak için laf söylüyor oğlunu kıskanıyor mu acabaKv günahımı bile bırakıp bir yere gitmem heralde.bugün gördüklerimden sonra hiç hiç bırakmam.tezgah bezi varya.hani tezgahı orayı burayı sildiğimiz.onun o bezi çok fonksiyonludur her şeyi siler ama ona rağmen hep temiz diye iddia eder.akşam oğluma meyve yediriyordu ve meyveyi o beze sarıp kestiğini gördümgördüğümde iş işten geçmişti çünkü oğlumun ağzına son lokmayı atıyordu.yarın hususi onu söylemek için çıkacam.benim oğlum zaten mikrop kaptığı ğçin şu anda hasta.kendi eliyle oğluma mikrop bulaştırıyor bir de bana ultimaton veriyor efendim gün içersinde sürekli yemek yedir diyor tövbe tövbe yaaa.tam ağzımı doldurdum bu çocuğu bıgünlere kadar ben getirdim senden mi öğrenecem bazı şeyleri dicem ama kafası saman dolu anlamaz diye cevap bile vermedim.haaa bi arada onu mort ettim.oğluma yine zayıf dedi ben de senin bu laflarına artık sadece hee heee diyip geçiyorum dedğm.ama zayıf dedi.yav hee heee dedim.ordan kaynım atladı valide çocuk nerdeyse obez grubuna girecek nesi zayıf Allah için dedi ama kadının kafa boşşşşşşşş.
Huzursuzluk konusunda haklısın benim eşimde şöyle diyor ama ufacık elestri kaynanama yapıyım kaynıma falan yüzü düşüyor modu düşüyor bişey demez pek ama anlıyor insan yinede. Fakat ben kendi aileme bile kendimi savunup laf demesine izin vermezken kaynanama hiç dedirtmem saygı çerçevesinde benim bir birey olduğumu her şeyi çekmek zorunda olmadığını tepkilerimle vermem gerek yoksa benim kaynanam ne surattan ne laf sokmasında anlar üstüme geldikçe gelirİnşallah canım bizde kalmayız die düşünüyorum
Ayy o mutfak bezini çok amaçlı kullanan grup kendini genelde çok temiz sanıyor sanırım birde o bezle çocukların ağzını silenler varben yere düşse bile hemen çamaşır suyuna sokuyorum kendime göre temizimdir titizim die Bi iddam asla yok ama mutfak bezini yere sürüp nası tekrar tezgahta kullanılabilir benim için almıyor
Bu arada canım kayınvalidene cevap vermene hayranım ben eşime dediğimde ilk sen söyle kurtul diyor ama dediğimde kaç gün evde huzursuz olunuyor bende eşime diyorum sadece oda dinliyor gibi yapıyor sadece
Sadece psikolojik manyak olduğunu düşünüyorum çünkü öyleResmen sadece uğraşmak için laf söylüyor oğlunu kıskanıyor mu acaba
Ah ahhh dengemiz şaştı.ben de emzirip yatıyorum sonra bi an uyanıp ne zaman emzirip geldim ?Acaba emzirdim mi yoksa rüyamda mı emzirdim diye kendi kendime soruyorum.sonra oğlumun başına gidiyorum ninnisinin dakikasına bakıyorum.her emzirmeden sonra ninnisini başa sarıp öyle yatıyorum çünkü.ordan anlıyorum bu tarz şeylerin rüya mı gerçek mi olduğunuGece Alparslanı emzirip beşiğine koymuş sonra yatmışım bi açtım gözümü eşimle burun burunayız tam da açamıyorum gözümü içimden dedim oğlanı ne zaman yatırdım yanıma ama bi gariplik var farkındayım diyorum nolmuş bu çocuğa görüntüyü netleyince oğlan değil eşim olduğunu anladım nası korktum anlatamam ama
Ayni beni anlatmissinNe güzel tarif etmişsin @shannon veRuzgaressedee ve diğer arkadaşlarım kendimle başbaşa kalmayı boş boş tavana bakarak saatlerce yataktan çıkmayı kahve alıp hiç bişey düşünmeden içmeyi çok ama çok özledim sürekli bir sorumluluk hâli beni de artık çok yıprattı. Evin temizliği düzeni, yemeği , bulaşığı, küçüğüm sürekli ilgilenilmesi gerekiyor ben artık kendimi çok bıraktım. Sitem etmek istemiyorum ama süslenip puslenip dışarda doya doya sorumsuzca gezmek istiyorum artık. Eşimle bazen dışarda yemek yiyoruz ama gel gör ki yemek burnumuzdan getiriyor Eylül her yeri batırıyor çalışmalar kesin küfrediyor bize
Dışarda yemek olayına gelinceye kadar ben evde bile doya doya keyifle yemek yemeyi özledim.oturup yemek istediğim her öğünüm burnumdan geliyor.ağlaması,huysuzluğu,bir şeyleri beğenmemesi vs gerçekten de sinirlerim yıprandı artık.sabah ona çok bağırdım.öyle bağırdım ki resmen çığlığımın volümü son aşamaya kadar geldi.kendime geldiğimde tir tir titriyordum sinirden.öğleden sonra da kv lafını da çakmadan durmadı.gerçekten de bu kadının ölümü benim elimden olacak!!Ne güzel tarif etmişsin @shannon veRuzgaressedee ve diğer arkadaşlarım kendimle başbaşa kalmayı boş boş tavana bakarak saatlerce yataktan çıkmayı kahve alıp hiç bişey düşünmeden içmeyi çok ama çok özledim sürekli bir sorumluluk hâli beni de artık çok yıprattı. Evin temizliği düzeni, yemeği , bulaşığı, küçüğüm sürekli ilgilenilmesi gerekiyor ben artık kendimi çok bıraktım. Sitem etmek istemiyorum ama süslenip puslenip dışarda doya doya sorumsuzca gezmek istiyorum artık. Eşimle bazen dışarda yemek yiyoruz ama gel gör ki yemek burnumuzdan getiriyor Eylül her yeri batırıyor çalışmalar kesin küfrediyor bize
Ayy keşke anlatmayaydın canım valla tamamen haklısın yememekte.Aaaa tabiki de canım kendisi dünyanın en temiz kadınıymış.gece gündüz temizlik yapar.hatta aç-susuz günlerce temizlik yaptığını bilirim ki koca iki katlı evde tek yaşamasına rağmen durmadan hunharca temizlik yapar.ama o bezi 3 yıldır hiç değişmedi ona göre hep çok temizdir.her yeri onla siler .diyelim ki yere su döküldü onla siler sonra yıkar tezgahı siler sonra yıkar ocağı siler sonra yıkar dolap içini siler haaa bir de pazardan aldığı sebzeleri yıkar o bezin üstünde kurutup o şekilde sebzeleri dolaba dizer falan fistan.onun için onun evinde yemek yemem midem almaz.
Cevap vermeye de gelince okadar canıma tak etti ki onun o yüzsüzlüğü ve durmadan beni sinir etmesinden dolayı kendime böyle bir yol buldum.söylüyorum ve rahatlıyorum terapi gibi oh be
Aynen huzursuzluktan kastım o benimde noluyor dediğimde birşey yok ama asla yüzü gülmüyor buda beni geriyor benim kayınvalide eskisi gibi değil ama görümceden nefret ediyorum inşallah en yakın zaman da evlensin de ozmn çat çat dicem illaki söyleyecek ozmn Bi şeyler (kayınvalide arkamızdan oğlan karısının ağzına bakıyor hanım köylü o diyormuş ki ben hep derim ailene ii davran şöyle ii ol gidelim edelim ama nası oluyorsa sürekli görüşürüz benim istediğim Bi şeyleri yapınca hanım köylü oluyor sanırım kendi kocası sanki ne ozmnHuzursuzluk konusunda haklısın benim eşimde şöyle diyor ama ufacık elestri kaynanama yapıyım kaynıma falan yüzü düşüyor modu düşüyor bişey demez pek ama anlıyor insan yinede. Fakat ben kendi aileme bile kendimi savunup laf demesine izin vermezken kaynanama hiç dedirtmem saygı çerçevesinde benim bir birey olduğumu her şeyi çekmek zorunda olmadığını tepkilerimle vermem gerek yoksa benim kaynanam ne surattan ne laf sokmasında anlar üstüme geldikçe gelir
Sefan olsun gez canım.o da çatlasın patlasınAyy keşke anlatmayaydın canım valla tamamen haklısın yememekte.
Valla helal olsun
Aynen huzursuzluktan kastım o benimde noluyor dediğimde birşey yok ama asla yüzü gülmüyor buda beni geriyor benim kayınvalide eskisi gibi değil ama görümceden nefret ediyorum inşallah en yakın zaman da evlensin de ozmn çat çat dicem illaki söyleyecek ozmn Bi şeyler (kayınvalide arkamızdan oğlan karısının ağzına bakıyor hanım köylü o diyormuş ki ben hep derim ailene ii davran şöyle ii ol gidelim edelim ama nası oluyorsa sürekli görüşürüz benim istediğim Bi şeyleri yapınca hanım köylü oluyor sanırım kendi kocası sanki ne ozmn) sanırım bide ben aşırı gezerdim ki benim k.valideyide pandemi durdurdu o da kendi çevresinde gezer neymiş çocuklarla çok geziomuşum onu çok takıyordu
Vallah gezmiyom pandemi den beriSefan olsun gez canım.o da çatlasın patlasıneşinin de hanımköylü olması ona nasıl batmışsa artık okurken ohhhh ohhhh diyip rahatladım valla
Kızlar ben gerçekten güzel neye niyetlendiysem içimde patlıyor. Doğum gününü erkenden kutlamak istiyordum çünkü malum okullar açıldı, Sonraki haftalara bırakırsam , büyüğümün okul süreci ile ilgilenemem 10 gün önce yada sonra farketmez nasılsa diye düşündüm. Davet edeceğim kişilere haber verdim bu haftasonu bekliyoruz diye. Kızımda iki gündür mızmızdı , bugün baktım ki dişi patlamış. Bizde dişin patlaması ayrı olay, dişin uzaması ayrı olaydır. Kesin doğumgününde de mızmız geçereşime ertelesek mi diye sordum, o da ertelediğimiz tarihte başka bir dişinin çıkmayacağının garantisi var mı ki diyor haklı olarak. Ama nasıl ikramlık hazırlayacağım, nasıl hazırlanacağım kızım böyleyken bilmiyorum. Tek başına inanın öyle zor ki.. sadece doğum gününe hazırlanmak değil, bu süreçte evde de düzen devam ediyor yemek pişiyor çamaşır çıkıyor. Üstüme biraz motivasyon atın, bir kek çırpacak kadar bile bebeğim durmuyor
Bende hep eylülü yatagimizda buluyorum sabah uyanınca ne ara getiriyorum odasından sol almıyor bazen emzirirken buluyorum kendimi ne ara kalktim diyorumGece Alparslanı emzirip beşiğine koymuş sonra yatmışım bi açtım gözümü eşimle burun burunayız tam da açamıyorum gözümü içimden dedim oğlanı ne zaman yatırdım yanıma ama bi gariplik var farkındayım diyorum nolmuş bu çocuğa görüntüyü netleyince oğlan değil eşim olduğunu anladım nası korktum anlatamam ama
Canım sana tek tavsiyem bu kadar hayat koşturmacan varken bir de doğu günü ikramlarıyla uğraşmaman.pastaneden pasta börek çörek hooop pratik bir şekilde geçiştirsen iyi olmaz mı ? Tabii yine senin bileceğin iş ama açıkçası ben olsaydım öyle yapardım.Kızlar ben gerçekten güzel neye niyetlendiysem içimde patlıyor. Doğum gününü erkenden kutlamak istiyordum çünkü malum okullar açıldı, Sonraki haftalara bırakırsam , büyüğümün okul süreci ile ilgilenemem 10 gün önce yada sonra farketmez nasılsa diye düşündüm. Davet edeceğim kişilere haber verdim bu haftasonu bekliyoruz diye. Kızımda iki gündür mızmızdı , bugün baktım ki dişi patlamış. Bizde dişin patlaması ayrı olay, dişin uzaması ayrı olaydır. Kesin doğumgününde de mızmız geçereşime ertelesek mi diye sordum, o da ertelediğimiz tarihte başka bir dişinin çıkmayacağının garantisi var mı ki diyor haklı olarak. Ama nasıl ikramlık hazırlayacağım, nasıl hazırlanacağım kızım böyleyken bilmiyorum. Tek başına inanın öyle zor ki.. sadece doğum gününe hazırlanmak değil, bu süreçte evde de düzen devam ediyor yemek pişiyor çamaşır çıkıyor. Üstüme biraz motivasyon atın, bir kek çırpacak kadar bile bebeğim durmuyor
Boşver onlar hanımköylü olarak görüp kıskançlıktan çatlamaya devam etsinler ozamanVallah gezmiyom pandemi den beri
Valla eşimin hanım köylülüğüde yok işe gidiyor gece geç geliyor Bi pazar günü Bi yerlere gidersek gidioz oda iki haftada Bi mutlaka onlara gidiyor pazarımız hanım köylüymüş
Ama kimseye kin beslemem hayatımdan direk çıkarırım yada yok sayarım görümceme aşırı kinliyim avına yatmış aslan gibi fırsatı bekliycem lafları söylemek için
Sabrımız kalmadı senin o evden uzaklasman lazım artık varlığı bile seni rahatsız ediyor kayinvalidenin ona olan sinirine bebeğinin yorgunluğu yipratmasida eklendiğinden daha kötü oluyorsunDışarda yemek olayına gelinceye kadar ben evde bile doya doya keyifle yemek yemeyi özledim.oturup yemek istediğim her öğünüm burnumdan geliyor.ağlaması,huysuzluğu,bir şeyleri beğenmemesi vs gerçekten de sinirlerim yıprandı artık.sabah ona çok bağırdım.öyle bağırdım ki resmen çığlığımın volümü son aşamaya kadar geldi.kendime geldiğimde tir tir titriyordum sinirden.öğleden sonra da kv lafını da çakmadan durmadı.gerçekten de bu kadının ölümü benim elimden olacak!!
Gece uykumu da alamıyorum zaten.tam 12 aydan beri gecede en az ama en az 5 kez uyanıyorum.düzen uyku denen bir şey kalmadı.benim ailem komple oğlumun gerçekten de çok zor bir çocuk olduğu konusunda hemfikirken,eşimin ailesi oğlumun çok sessiz ,sakin olduğunu iddia edip benimle iddilaşma yoluna gidiyorlar.sinirlerim kaldırmıyor artık.evimiz de güyaaa eylülde teslimdi.üç gün önce gidip baktık aralıkta bile teslim etseler öpüp başıma koyarım o derece yanii.daha okadar ay bu kadının dengesizliklerini çekmek ızdırap gibi.arada bir ailemin yanına gidip stres atıyordum ama şimdi de ailem yaşam mücadelesi veriyor
Onun istediği herşeyi yap yine kulp bulirlar galibaaa oğullarını ellerinden aldık gözüyle belki bakiyorlarAyy keşke anlatmayaydın canım valla tamamen haklısın yememekte.
Valla helal olsun
Aynen huzursuzluktan kastım o benimde noluyor dediğimde birşey yok ama asla yüzü gülmüyor buda beni geriyor benim kayınvalide eskisi gibi değil ama görümceden nefret ediyorum inşallah en yakın zaman da evlensin de ozmn çat çat dicem illaki söyleyecek ozmn Bi şeyler (kayınvalide arkamızdan oğlan karısının ağzına bakıyor hanım köylü o diyormuş ki ben hep derim ailene ii davran şöyle ii ol gidelim edelim ama nası oluyorsa sürekli görüşürüz benim istediğim Bi şeyleri yapınca hanım köylü oluyor sanırım kendi kocası sanki ne ozmn) sanırım bide ben aşırı gezerdim ki benim k.valideyide pandemi durdurdu o da kendi çevresinde gezer neymiş çocuklarla çok geziomuşum onu çok takıyordu
Ahh ve kuzum çok üzüldüm senniyiyi çağır iyi düşün iyi olsun belki rahatsızlık vermez bu hafta çok sakin olur. Yardım edecek kimse yok mu malzemeleri versen yapsaKızlar ben gerçekten güzel neye niyetlendiysem içimde patlıyor. Doğum gününü erkenden kutlamak istiyordum çünkü malum okullar açıldı, Sonraki haftalara bırakırsam , büyüğümün okul süreci ile ilgilenemem 10 gün önce yada sonra farketmez nasılsa diye düşündüm. Davet edeceğim kişilere haber verdim bu haftasonu bekliyoruz diye. Kızımda iki gündür mızmızdı , bugün baktım ki dişi patlamış. Bizde dişin patlaması ayrı olay, dişin uzaması ayrı olaydır. Kesin doğumgününde de mızmız geçereşime ertelesek mi diye sordum, o da ertelediğimiz tarihte başka bir dişinin çıkmayacağının garantisi var mı ki diyor haklı olarak. Ama nasıl ikramlık hazırlayacağım, nasıl hazırlanacağım kızım böyleyken bilmiyorum. Tek başına inanın öyle zor ki.. sadece doğum gününe hazırlanmak değil, bu süreçte evde de düzen devam ediyor yemek pişiyor çamaşır çıkıyor. Üstüme biraz motivasyon atın, bir kek çırpacak kadar bile bebeğim durmuyor
Aynen nefes alıp vermesi bile beni rahatsız ediyor.evimiz de benim gördüğüm kadarıyla aralık-ocak gibi teslim edilirSabrımız kalmadı senin o evden uzaklasman lazım artık varlığı bile seni rahatsız ediyor kayinvalidenin ona olan sinirine bebeğinin yorgunluğu yipratmasida eklendiğinden daha kötü oluyorsun
Demi ama ben o boşluğu zamanı gelince doldurcam fevri olup haksız duruma düşmek istemiyorumBoşver onlar hanımköylü olarak görüp kıskançlıktan çatlamaya devam etsinler ozamangörümcen için de şunu söyleyeyim: atalarımız çok güzel bir söz söylemişler bak deveye diken ………. boşlukları içinden tamamlayıver işte
Aynenn benim kayınvalide de eşime Bi kozaklıya bile gidemedik herkes gidiyor bizi götürsen diyip duruyor eşimde babamla gitsenize diyor kayınbabamda hiç gitmez evden işe işten eve Bi insandır ama k. Validem yapmış onuda öyle şimdi biz Bi yere gidelim hemen Kozaklı ya gideydik bacaklarıma iyi gelirdi diye başlıyor maşallahOnun istediği herşeyi yap yine kulp bulirlar galibaaa oğullarını ellerinden aldık gözüyle belki bakiyorlareşimle gezsek hiç beni goturmedin der eşime , bişey alsın bana almadı der yada banada yapıyor banada alıyor der afedersin ama resmen yarışa girmiş gibi bende 6 gelin gorumcesiyim hiç sorun yasamyiz abla kardeş gibiyiz hepsiyle asla etliye sütlüye karışmam yeterli abimlerle iyi olsunlar derim hatta abim kirsin yada annem bana anlatırlar hemen gönüllerini alsınlar diye uğraşırım o yüzden gorumce olup ortalığı karistirani anlamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?