2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Normal zamanda bile insan yanında manevi bir destek istiyor. Bebekle senin her türlü desteğe ihtiyacın vardı.Çok şükür atlattın.Gelmiş geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.
valla kuyruğu hiç dik tutamayacağım gerçekten yanımda aradım eşimi. çünkü bayağı bayağı öleceğimi düşündüm ağırlaştığım gece. allaha şükür geldi geçti şu an karantinam devam ediyor ama hiç hasta değilim gibi çok çok şükür.
Pazartesi kızımın aşılarından sonra kendimde aşı olacağım. Hala kararsızım Siz hangini oldunuz? Biontech yan etkilerinden korkuyorum. Sinovac etkisi tartışılıyor
benim ilk dozum biontech. 2. dozu da biontech olacağım hatta 3. dozu da düşünüyorum. kız kardeşimle aynı gün yaptırdık aşılarımızı ilk dozları bende ağrı dahil hiçbi şey olmadı ama onda uyku yaptı. 2. dozda etki gösterir mi bilmiyorum

Kızlar sizin de bebekleriniz bulduğu herşeyi yere atıyor mu?tüm çekmeceleri boşaltıyor mama sandalyesi altı hep dolu.Eğilip kalkmaktan bel fıtığı olmaktan korkuyorum Allah korusun,evim hep dağınık,hep pis ben hep bakımsızımki eskiden çok bakımlıydım.kuaföre bile gidemiyorum,çamaşır zaten hiç bitmiyor önlük takmadığı için minik kızım.çok yorgunum,uykusuzum,halsizim ve kısaca mutsuzum

Biraz devrik oldu,çok doluyum,kendime ayıracak bir dakikam bile yok.olan o sürede büyük kızıma yemek yapıyorum,annemler uzakta,eşimden başka bırakacak kimsem yok,o da belini sakatlamış eğilip kalkmaktan,o benden beter anlayacağınız.Büyük kızım sınava hazırlanıyor,onun her daim ilgiye ihtiyacı var.Bugünümüze şükür yine de,içimi dökmek istemiştim.Allah hepimize yardımcı olsun inşallah

Ben mi yazdım bian dedim

Ç
canım benim ki de öyle.. herşeyin içini boşaltıyor. çekmecelerin, kutuların... Happy Kids diye bir uygulama var, ayına ve gününe göre gelişim basamaklarını yazıyor. sende de yüklüdür muhtemelen. Orada yazıyordu, bu aylarda bunları yapmaları çok normalmiş, Sebep-sonuç ilişkisi kurmaya bu şekilde başlıyorlarmış . Bunu okuduktan sonra geçici bir dönem deyip takmamaya başladım. Zaten taksamda değişen birşey yok, oyuncak sepetini bile tek tek boşaltıyor ama oynamak için değil, azimle boşaltıyor. Bez paketini önünüe koyuyorum, tek tek çıkartıyor bezleri. Bizler için çok yorucu çok haklısın... ben de çoğu zaman yakınırken buluyorum kendimi, saçıma günlerce tarak süremiyorum. Kuaföre en son doğumdan önce gittim. Şöyle rahat rahat alışveriş yapmak, kabinde kıyafet denemek, sonrasında bir yorgunluk kahvesi içmek istiyorum. Eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar misali. Sık sık buraya giriyorum, sizlerle sohbet ediyorum. Bana iyi geliyor

Pazartesi kızımın aşılarından sonra kendimde aşı olacağım. Hala kararsızım Siz hangini oldunuz? Biontech yan etkilerinden korkuyorum. Sinovac etkisi tartışılıyor
Ben de iki doz Biontech oldum canım, ikinci dozda yoğun bir şekilde kol ağrısı hissettim. Halsizlik ve baş ağrısı da yapmıştı. Eşimde biontech oldu ama o benim kadar etkilenmedi. Kişiden kişiye göre değişiyor canım

+1
Benim oğlum ben odadan çıkmadan ağlamaya başlıyor.o ağladıktan bi beş dakika sonra falan babaannesi tacize başlıyor.defalarca kez hanımefendiye bağırdım kavga ettim ama sanki kurban olduğum Allah ona beyin vermemiş de orayı samanla doldurmuş gibi anlamıyor.sana ne! Çocuk benim çocuğum neden gelip neden ağlıyor diye soruyorsun? Dün akşam oğluma buhar yapıyoruz ve oğlum da avaz avaz ağlıyor merdivenin pencerinden seslenşyor neden ağlıyor diye.neyse eşim çıktı çınarın ağlamasu için sebebe gerek yok,o annesi odadan çıkınca bile ağlıyor dedi.kv hemen dikkafalı bir şekilde “çocuğun bir şeyi olmadan ağlamaz”diyo.az kaldı gerçekten de bu kadın yüzünden katil olacam.tatilden geldiğimden beri evine bile çıkmadım araya duvarlar setler çekiyorum halaa ve halaa müdahale ediyor.sanki çınar onun oğlu ben de onun bakcısıymışım gibi düşünüyor galiba.

Ben mi yazdım bian dedim
Sağolun kızlar yanlız olmadığımı duymak bile iyi geldi.Geçici bir süre olduğunu elbet biliyorum ama ne zaman geçecek diye kendi kendimi düşünürken buluyorum.Kendimi bir çıkmazın içinde hissediyorum umarım çabuk geçer.Benimki de ben odadan çıktığım anda ağlıyor,tuvalete gitmek bile benim için bir lüks.Sana çok hak veriyorum canım bu dönemde insana bir de anneliğini sorgulatmak ekstra sinir bozucu olabilir.Anlayacağınız depresyona girmem an meselesi.

Yarın okullar başlıyor.. hayatımıza bir tempo daha ekleniyor. Nasıl yetebilicem inan hiç bilmiyorum. Küçüğüm çok geç yatıyor, büyüğüm okul dolayısıyla çok erken kalkacak.. dersleri, temiz üst-baş hazırlamayı hiç söylemiyorum

Ben Biontech oldum.ilk dozda sadece kolum ağrıdı,ikinci dozda ilk gün biras halsizlik ve bikaçgün de kol ağrısı oldu.kişiden kişiye değişiyor ama herkes farklı şeylersöylüyor çünkü
Bende olmakta çok tereddütlüydüm canım ama okulda pcr zorunlu koşucak deyince eşim vurulalı dedi ki hala içime sinmiyor bide okulda çocuklar öğretmenleri ve arkadaşları tarafından dışlanır diye oldum bana 5gün aşırı halsizlik yaptı bide iki gün üstüne yatamadım canım
Aynı beni tarif ettin canım valla bende aşırı bunaldım evim berbat durum da iki berjer dolusu ütüm birikti halilar çikolata bulaşığı yerler kırıntı eşime diyorum bugün avm avm gezesim var çarşıya inip elbise denemek istiyorum dedim gözüme baktı şu 3üyle mi dedi ve bu hafta çok masrafımız oldu o yüzden vaz geçtim sırf oğlumun okul kıyafeti 350 lira tuttu küçüğün kırtasiyesi 200 e yakın tuttuki geçen yıldan kalan malzemesi olduğu halde büyüğüm ortaokula başladı antinkuntin şeyler istemişler geçen yıllarda inşallah fazla Bi kırtasiye masrafı olmaz daha ekstra ekstralar olucak benim elbiseler puff hayal oldu mutlu olmak çok zor artık bu zamanda buna şükür yine eşimiz ve çocuklarımızla sağlıklı Bi şekilde yaşıyoruz

Ahh o koşturma canım inşallah bu yıl rahat olucam umudum var oğlum kendi gidip gelebiliyor onla Ecmel evde durup ben Reyhana gidip gelicem ecmeli evden mecbur kalmadıkça çıkarmayacağım inşallah düşündüğüm gibi olur

Canım zaten annelik hep fedakarlık ve masraflarımız hiç bitmiyor,hep kendimizi ikinci plana atıyoruz.Neyse sağlık olsun diyelim inşallah tez vakitte yoluna girer herşey.

Kızlar iyi akşamlar size bir sorum var dün bir yerden hediye mama geldi ama normal aptamil değil aptamil prosyneo 2. Bir şey olmaz içirebilirim diye düşünüyorum sonuçta probiyotik desteği var ama emin olamıyorum yorumunuz nedir

Ne güzel tarif etmişsin shannon ve Ruzgaressedee ve diğer arkadaşlarım kendimle başbaşa kalmayı boş boş tavana bakarak saatlerce yataktan çıkmayı kahve alıp hiç bişey düşünmeden içmeyi çok ama çok özledim sürekli bir sorumluluk hâli beni de artık çok yıprattı. Evin temizliği düzeni, yemeği , bulaşığı, küçüğüm sürekli ilgilenilmesi gerekiyor ben artık kendimi çok bıraktım. Sitem etmek istemiyorum ama süslenip puslenip dışarda doya doya sorumsuzca gezmek istiyorum artık. Eşimle bazen dışarda yemek yiyoruz ama gel gör ki yemek burnumuzdan getiriyor Eylül her yeri batırıyor çalışmalar kesin küfrediyor bize

Kaynanam + kaynanamı boğmak istiyorum. Ben kendimden geçmişim bide hanfemdilerin afra tafrasi sistemlerini çekiyoruz

Canım zaten annelik hep fedakarlık ve masraflarımız hiç bitmiyor,hep kendimizi ikinci plana atıyoruz.Neyse sağlık olsun diyelim inşallah tez vakitte yoluna girer herşey.
Aynen canım hakkını yiyemem eşim bu aya kadar hep ne dediysem aldı ama hem kışlık hazırlıkları hem okul az kemerleri sıkmak gerek dedim bugün ne yiycez dedi mesela pazar yemeklere karışmıyorum biliyorsun dedim dışarıdaydık oğlanı ara aşağı insin yemeğe gidelim dedi o an hiç kıyamadım birsürü masraf dolapta et kıyma var kavurup yeriz haftaya sakla onu dedim o anki bana bakışı beni sanki en lüks restorana götürmüş gibi yetti
Ahh canım eşimle hep hayal eder olduk Bi gece başbaşa kalsak diye ayarlayabilirsem evlilik yıl dönümüne kapadokya ya kaçalım dedi çocukları anneme bırakıp Bi gece kafa dinlemek çok ii gelecek inşallah

Aynen bende bide bende 3tane düşün ne istekleri Bitiyor ne çişleri ne bişileri masamıza aşırı hareketli oluyor adamlar arkamdan ne diolarsa diyorum eşim yapacak bişi yok onada kafa yorma diyor

Bizde yıldönümünde kaynanama bırakıp kutlamayı düşünüyoruz ama inşallah düşünmekle kalmayız

Bizde yıldönümünde kaynanama bırakıp kutlamayı düşünüyoruz ama inşallah düşünmekle kalmayız
Kv günahımı bile bırakıp bir yere gitmem heralde.bugün gördüklerimden sonra hiç hiç bırakmam.tezgah bezi varya.hani tezgahı orayı burayı sildiğimiz.onun o bezi çok fonksiyonludur her şeyi siler ama ona rağmen hep temiz diye iddia eder.akşam oğluma meyve yediriyordu ve meyveyi o beze sarıp kestiğini gördüm gördüğümde iş işten geçmişti çünkü oğlumun ağzına son lokmayı atıyordu.yarın hususi onu söylemek için çıkacam.benim oğlum zaten mikrop kaptığı ğçin şu anda hasta.kendi eliyle oğluma mikrop bulaştırıyor bir de bana ultimaton veriyor efendim gün içersinde sürekli yemek yedir diyor tövbe tövbe yaaa.tam ağzımı doldurdum bu çocuğu bıgünlere kadar ben getirdim senden mi öğrenecem bazı şeyleri dicem ama kafası saman dolu anlamaz diye cevap bile vermedim.haaa bi arada onu mort ettim.oğluma yine zayıf dedi ben de senin bu laflarına artık sadece hee heee diyip geçiyorum dedğm.ama zayıf dedi.yav hee heee dedim.ordan kaynım atladı valide çocuk nerdeyse obez grubuna girecek nesi zayıf Allah için dedi ama kadının kafa boşşşşşşşş.

İnşallah canım bizde kalmayız die düşünüyorum
Ayy o mutfak bezini çok amaçlı kullanan grup kendini genelde çok temiz sanıyor sanırım birde o bezle çocukların ağzını silenler var ben yere düşse bile hemen çamaşır suyuna sokuyorum kendime göre temizimdir titizim die Bi iddam asla yok ama mutfak bezini yere sürüp nası tekrar tezgahta kullanılabilir benim için almıyor
Bu arada canım kayınvalidene cevap vermene hayranım ben eşime dediğimde ilk sen söyle kurtul diyor ama dediğimde kaç gün evde huzursuz olunuyor bende eşime diyorum sadece oda dinliyor gibi yapıyor sadece

Aaaa tabiki de canım kendisi dünyanın en temiz kadınıymış.gece gündüz temizlik yapar.hatta aç-susuz günlerce temizlik yaptığını bilirim ki koca iki katlı evde tek yaşamasına rağmen durmadan hunharca temizlik yapar.ama o bezi 3 yıldır hiç değişmedi ona göre hep çok temizdir.her yeri onla siler .diyelim ki yere su döküldü onla siler sonra yıkar tezgahı siler sonra yıkar ocağı siler sonra yıkar dolap içini siler haaa bir de pazardan aldığı sebzeleri yıkar o bezin üstünde kurutup o şekilde sebzeleri dolaba dizer falan fistan.onun için onun evinde yemek yemem midem almaz.
Cevap vermeye de gelince okadar canıma tak etti ki onun o yüzsüzlüğü ve durmadan beni sinir etmesinden dolayı kendime böyle bir yol buldum.söylüyorum ve rahatlıyorum terapi gibi oh be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…