2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Geçmiş olsun canım inşallah toparlar uykusunuda
Eğer erken kalktıysa sabah 11-13 arası uyuyor sonrasında 17-19arası uyuyorsa uyuyor akşamda 21-22arası çoğunlukta yatıyor ama şuan enerji içeceği içti sanırım evde koşuyor

Tuzu biraz ocağın üstüne koy yansın dua oku ama özellikle Ayetel Kürsi Nas Felak yada bir tavada az köy öyle yansın tava yanmadan tabi ben genellikle uzerlikle yakıyorum bugün mesela öğlen yaktım enerjimi yükseltti inandığım içinde olabilir

Deniycem canım ama yarın sabah eşim işe gidince o inanmaz üzerlikte çarşıya çıkınca alayım aktaran

Hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.zor günlerden geçiyoruz ailece.bugün annemin testi de pozitif çıktı maalesef annem evde ağırlaşırsa hastaneye alacaklarmış ama ilaçlar kalbimde çarpıntı yaptı hiç iyi değilim dedi az önce

Geçmiş olsun canım ilaçların yan etkisinde varmış sanırım 3gün çarpıntı felan olup sonra toparlanıyorlarmış ama ilaçlarda içmeyin diyen kesim çok fazla kozalak macunu çok iyi geliyormuş bugün instada denk geldim bide kekik çayını aşırı öneriyorlar ballı zencefil ılık suda onu içsin annen Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah

ben verilen ilaçları içmedim. kuzenim ve hasta olan bi iki arkadaşım da içmemişti. çarpıntı meselesini duymuştum.

ben bol bol kestane balı ve çam kozalağı pekmezi tükettim sabahları. kekik kaynattım bol bol içtim. öksürüğümü ve nefes darlığımı bunlar kesti büyük ölçüde.

Canım sen benim hep aklımda kaldın ya... nası üstesinden geldin bebekle, bir de kekik vs kaynatmışsın. Burada bizlere yazarken bile soğukkanlıydın. Ben olsam var ya panikten bir o kadar daha kendimi hasta ederim. Çon takdir ettim seni

Canım tekrardan geçmiş olsun, benim yakın bir arkadaşımında nefes darlığı ve çarpıntısı başlayınca ilk gün verdikleri ilaçları değiştirdiler. İlaçları değiştikten sonra daha hızlı toparladı. İlaçları kullanma konusunda ne düşünüyor bilmiyorum, eğer kullanıyorsa sıkıntısını muhakkak dile getirsin. Ona göre ilaç versinler

öyle olmak zorundaydım maalesef. bebeğime bakacak kimse yoktu mecbur ölsem de kalktım. eşimin hala hasta olduğumdan haberi bile yok mesela

Çok geçmiş olsun ben bu mesajı yeni görüyorum gözümden kaçmış çok üzüldüm hiç üzme kendini geç yaparsınız tüm aile birlikte en kısa sürede iyilesirler inşallah

Hepinize çok teşekkür ederim.söylediklerinizi anneme aktardan alacağım.ablam korona servisinde hemşire.babam ve annem onun yakın takibindeler.tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar inşAllahhh.şu illetten de dünya olarak kurtulsak ne kadar iyi olacak artık bu arada annemle babamın aşılarının olup olmadığı sorulmuş kimin sorduğunu hatırlamıyorum da evet ikisinin de aşıları tamam.aşı olmasaydı zaten Allah korusun

öyle olmak zorundaydım maalesef. bebeğime bakacak kimse yoktu mecbur ölsem de kalktım. eşimin hala hasta olduğumdan haberi bile yok mesela
Maşallah diyim çok güçlü birisin başkasi olsa ortalığı ayağa kaldırıldı örnek ben şimdi iyisin umarım ve eşine bilerek mi soylemedin

Pazartesi kızımın aşılarından sonra kendimde aşı olacağım. Hala kararsızım Siz hangini oldunuz? Biontech yan etkilerinden korkuyorum. Sinovac etkisi tartışılıyor

Pazartesi kızımın aşılarından sonra kendimde aşı olacağım. Hala kararsızım Siz hangini oldunuz? Biontech yan etkilerinden korkuyorum. Sinovac etkisi tartışılıyor
Ben Biontech oldum.ilk dozda sadece kolum ağrıdı,ikinci dozda ilk gün biras halsizlik ve bikaçgün de kol ağrısı oldu.kişiden kişiye değişiyor ama herkes farklı şeylersöylüyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…