- 26 Ağustos 2018
- 1.548
- 1.121
- 133
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #37.001
Erkek için klasik safari. Ama bizim ismimizde aslan var diye bideKızlar doğum günü için konsept neler yapıyorsunuz ben unicorna taktım biraz ama sizleri merak ettimkonsept dediğime bakmayın pasta mum bir iki balon sadece öyle kutlama yapicak halim yok
Deniz temalıydı bizimkiKızlar doğum günü için konsept neler yapıyorsunuz ben unicorna taktım biraz ama sizleri merak ettimkonsept dediğime bakmayın pasta mum bir iki balon sadece öyle kutlama yapicak halim yok
Yaptirdigin özel bir yer var mıDeniz temalıydı bizimkiRenkli balıklar, deniz kızı falan. Pastasıda öyleydi. Kırmızı balık istedim ayrıca. Şarkısını çok seviyor kitaplardan biliyor. Ayy ayy diye bir sevinmesi var
Ayrıca afiş bastırmıştım onun fotosu ve deniz temalı. Hele ona bayıldı. Çok canlı çıkmış rengarenk. Odasına asmayı düşünüyorum
Hatıralık magnet foto, acacak, anahtarlık gibi şeyler yaptırdım aile üyelerine.
Acaba yine kötü bir dönemde miyiz bizimde hiçbir şey yolunda gitmiyor herşey zorluyorEcmel nida grip ve öksürük oldu çok aşırı huysuz bende geçen hafta aşı olmuştum ondan beri bir halsizlik var kendimi tam toparlayamadım Ecmel grip olunca tamamen halsizleştim evi bişiler götürüyor evi kaç gündür süpürmüyorum hatırlamıyorum Bi yandan oğlum ortaokula başlıcak istemediği sınıfa düşmüş kaç gündür ona ağlıyor okul müdürüyle konuştum pazartesi giden olursa başka sınıflardan alalım dedi o ayrı Bi dert ortanca desen sınıfı çok kalabalıkmış ondan ağlıyor eşimin işinin en yoğun olduğu dönem bu son bir ay onada ses çıkaramıyorum sabah 7de çıkıyor akşam 9-10u buluyor eve gelmesi ki gelincede teli asla durmuyor sanırım buara çok yıprandım önümüzdeki hafta kendime söz veriyorum daha dinç olucam
Valla canım bilmiyorum ama geçen hafta daha yoğun olmama rağmen mutlu hissettim bu hafta ama ev çok dağıldı çocuklar hastalandı falan derken bide halsizlik çöktü bana bitkin hissediyorum dün kardeşim aradı abla ecmele pasta aldık gelirmisiniz akşama diye oraya gittik 1saat bile oturamadık annem siz ii değilsiniz hadi gidin yatın die eve yolladı bizi geri mutfağı bile gece uyanıp topladım dökülüyorum resmenAcaba yine kötü bir dönemde miyiz bizimde hiçbir şey yolunda gitmiyor herşey zorluyordolunay hareketleri etkiliyor diyor uzmanlar biranonce pozitif enerji gelsin artık
Geçmiş olsun canımBugün oğlumu hastaneye götürdüm çünkü 3gündür gece-gündüz ağladığı yetmezmiş gibi gece burnu tıkandı ve hep parmağını kulağına sokup kaşıyordu.boğazında kızarıklıklar varmış.buhar verdi.oğlumun hiç uykusu yok hep uyAnıp ağlıyor dedim.bazı şeyler aileden gelir dedi.iyi de bıraksa biz ondan daha fazla uyuyacaz dedim.neyse doğal bir şurup verdi bu şurupla belki biraz düzene girer dedi.yalnız oğlumun boyu bi hayli uzın çıktı ya da bana mı öylr geldi bilmiyorum.79 cm olması normal mi?gerçi babası ,babaannesi,amcası hepsinin maşallahı var.
Biz tek uyuyoruz artık.ikinciyi asla uyumuyor zaten sallamaya karşıydı sadece memede uyuyor.Bebekleriniz gündüz kaç kez uyuyor? Zorla günde 2 kez uyutmaya çalışıyordum ama 2 gündür öğleden sonraki uykuya yatıramıyorumUykusu var gözlerini kaşıyor ama yok. Sallamak istedikçe ayaklanıp kalkıyor. Uyusa yarım saati geçmiyor o da ayrı
canım ben kelebek ya da melek'li birşeyler düşünüyorum. trendyolda hazır kelebek kanatları var pasta süslemesi için kullanılan.. kelebek kanatlı elbiselerde var. Şimdilik aklımda bu var. Unicorn'u sonraki yaşları için düşünüyorum. 3-4 yaşlarında çok düşkün oluyorlar pony ve unicorn'a diye düşündüm.Kızlar doğum günü için konsept neler yapıyorsunuz ben unicorna taktım biraz ama sizleri merak ettimkonsept dediğime bakmayın pasta mum bir iki balon sadece öyle kutlama yapicak halim yok
çok üzüldüm canım, baban aşılarını olmuşmuydu? inşallah hafifçe atlatır. sende üzülme, doğum günğ ne ki en önemlisi sağlık. 1 ay sonra yapsan keder, yeter ki herkes iyi ve yanında olsunBenim babam korona ve şu anda hastanede yatıyor.aslında iyi çünkü rahatsızlığından dolayı hastaneye götürüldüğünde test yapılmamış ve adamcağız günlerce öksüre öksüre bir hal olmuş.ateş de cabası.alt tarafı bir test yapılması gerek ve yapılmamış.korona değil denmiş.günlerce babam kimlerle kimlerle temaslı oldu.işte bu hastalık böyle böyle yayılıyor.doktor da demiş babanız 4/5 gündür koronaymış diye.hastaneye tekrar götürüldüğünde de ilk test negatif ikinci test pozitif çıkıyor.annem,ablam,kardeşim temaslı ve karantinadalar babam da hastanede.ben oğluşuma zaten büyük bir doğum günü düşünmüyoedum.ben eşim ve oğlum olarak kutlayacaktık ama bu durumda ertelemek durumundayım çünkü ailem bu durumdayken eğlenmek bile hiç içimden gelmiyor
Canim çıplak ayak daha iyi olur, daha saglam basar evdeYaşını Tebrik ederim canım, upuzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin Rabbim.
Ben ilk yaş günlerini çok önemsiyorum. Hem çok zor bu bir yılın geride kalması hemde artık bebeklerimizin bir yaşı olduğu için. Çok güzel fotoğraflar çektiğinize eminim.
Benim büyüğüm 10 aylıkken yürümüştü. Ama küçüğüm daha ayakta bile duramıyoraynı anne babadan iki kardeş bile ne kadar farkediyor. Doktorlar bir sağlık sorunu yoksa hiç bir bebek yerde kalmıyor, elbet ayaklanıyor dediği içinde bekliyorum bakalım hevesle... acaba ilk adım ayakkabı alsam, yürümesine destekleyebilir miyim diye düşünüyorum .
Insallah cabuk atlatir cok geçmiş olsun.. Önemli olan saglikli olmak bi fotograf, samimi bi kutlama, Allaha şükür olsa önemlisi buBenim babam korona ve şu anda hastanede yatıyor.aslında iyi çünkü rahatsızlığından dolayı hastaneye götürüldüğünde test yapılmamış ve adamcağız günlerce öksüre öksüre bir hal olmuş.ateş de cabası.alt tarafı bir test yapılması gerek ve yapılmamış.korona değil denmiş.günlerce babam kimlerle kimlerle temaslı oldu.işte bu hastalık böyle böyle yayılıyor.doktor da demiş babanız 4/5 gündür koronaymış diye.hastaneye tekrar götürüldüğünde de ilk test negatif ikinci test pozitif çıkıyor.annem,ablam,kardeşim temaslı ve karantinadalar babam da hastanede.ben oğluşuma zaten büyük bir doğum günü düşünmüyoedum.ben eşim ve oğlum olarak kutlayacaktık ama bu durumda ertelemek durumundayım çünkü ailem bu durumdayken eğlenmek bile hiç içimden gelmiyor
Kova dolunayiymis herkes taşmışAcaba yine kötü bir dönemde miyiz bizimde hiçbir şey yolunda gitmiyor herşey zorluyordolunay hareketleri etkiliyor diyor uzmanlar biranonce pozitif enerji gelsin artık
Benim de ne zamandir günde 1 oldu. Uykusu var ama uyumuyor. Gece de saatte1 veya 2 kez kalkiyo bu ara..Bebekleriniz gündüz kaç kez uyuyor? Zorla günde 2 kez uyutmaya çalışıyordum ama 2 gündür öğleden sonraki uykuya yatıramıyorumUykusu var gözlerini kaşıyor ama yok. Sallamak istedikçe ayaklanıp kalkıyor. Uyusa yarım saati geçmiyor o da ayrı
Mantıklı aslında çok güzel düşünmüşsüncanım ben kelebek ya da melek'li birşeyler düşünüyorum. trendyolda hazır kelebek kanatları var pasta süslemesi için kullanılan.. kelebek kanatlı elbiselerde var. Şimdilik aklımda bu var. Unicorn'u sonraki yaşları için düşünüyorum. 3-4 yaşlarında çok düşkün oluyorlar pony ve unicorn'a diye düşündüm.
Çok guzel duruyor bende bale poster düşünüyorum odasinada koyarım hem. Uzak olunca malesef bu sorunu çok yaşıyoruz çok şükür benim ailem geliyor ilk defa biseyde yanımda olabilicekler ayarlayabildik bu seferEki Görüntüle 2910899 bitane şundan yapılcak masa üstüne arkada Alparslan 1 yaşında balonlar o kadar. Herkes bana doğum günü soruyor sanki düğün yapcaz aile içinde yapcam ben öyle bile kalabalık. Kendi ailem gelemiyor çok üzülüyorum
Çok geçmiş olsun ben bu mesajı yeni görüyorum gözümden kaçmış çok üzüldümBenim babam korona ve şu anda hastanede yatıyor.aslında iyi çünkü rahatsızlığından dolayı hastaneye götürüldüğünde test yapılmamış ve adamcağız günlerce öksüre öksüre bir hal olmuş.ateş de cabası.alt tarafı bir test yapılması gerek ve yapılmamış.korona değil denmiş.günlerce babam kimlerle kimlerle temaslı oldu.işte bu hastalık böyle böyle yayılıyor.doktor da demiş babanız 4/5 gündür koronaymış diye.hastaneye tekrar götürüldüğünde de ilk test negatif ikinci test pozitif çıkıyor.annem,ablam,kardeşim temaslı ve karantinadalar babam da hastanede.ben oğluşuma zaten büyük bir doğum günü düşünmüyoedum.ben eşim ve oğlum olarak kutlayacaktık ama bu durumda ertelemek durumundayım çünkü ailem bu durumdayken eğlenmek bile hiç içimden gelmiyor
Evinde güzel kokulu bir ot ve tuz yak inanıyorsun bilmem ama kötü emerjiyi uzaklaştırır nazar içinde iyi olur defne adaçayı yada üzerlik gibi bişey yapabilirsin öneri olsun benden iyi geliyorValla canım bilmiyorum ama geçen hafta daha yoğun olmama rağmen mutlu hissettim bu hafta ama ev çok dağıldı çocuklar hastalandı falan derken bide halsizlik çöktü bana bitkin hissediyorum dün kardeşim aradı abla ecmele pasta aldık gelirmisiniz akşama diye oraya gittik 1saat bile oturamadık annem siz ii değilsiniz hadi gidin yatın die eve yolladı bizi geri mutfağı bile gece uyanıp topladım dökülüyorum resmen
Ben artık ona bıraktım bazen iki uyuyor bazen 3 ama genelde 1 uyuyorBebekleriniz gündüz kaç kez uyuyor? Zorla günde 2 kez uyutmaya çalışıyordum ama 2 gündür öğleden sonraki uykuya yatıramıyorumUykusu var gözlerini kaşıyor ama yok. Sallamak istedikçe ayaklanıp kalkıyor. Uyusa yarım saati geçmiyor o da ayrı
Sağolasın canımEvinde güzel kokulu bir ot ve tuz yak inanıyorsun bilmem ama kötü emerjiyi uzaklaştırır nazar içinde iyi olur defne adaçayı yada üzerlik gibi bişey yapabilirsin öneri olsun benden iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?