2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bilsem yatmadan önce içerdim doktor eczacı kimse de uyarmadı resmen olduğum yerde düşecektim şuan azaldı bu ders olsun bana gece içeceğim bundan snra

Kızlar progestan kullanan arkdşlar az önce içtim ama acayip derecede başım dönüyor ayakta duramaz hale geldim sizde de oluyor mu
Canım maalesef çok fazla yan etkisi var ve herkeste farklı tepkiler veriyor. Bazı arkadaşlara uyku yapıyor, kiminin başını döndürüyor benimde migren başlangıcım vardı acayip baş ağrısı yapıyor

Kızlar ben bugün kontrole gittim yine ,kalp atışını tekrar dinletti öyle güzel ki pıtır pıtır atıyor ❤ultrasona göre 8+1 olmuşuz 16.5mm olmuş miniğim maşallah herşey yolunda B BUSR4 canım sen ne yaptın uzun süredir göremedim seni

Yaaa çok güzel. Maşallah. Gözünüz Aydın
Çok teşekkür ederim canım
Masallah cnm Çok şükür Rabbim kucaginada almayi nasip eder insallah hepimizin
Amiiiiiiiiiiin cümlemizin inşallah canım
ay ağlayacağım şimdi görüntünün güzelliğine bak
Eşim video çekti. O kadar heyecanlı duruyorum ki videoda. Çok güzel bir andı ya. Rabbim herkese yaşatsın
Çok tatlı görünüyor Masallah Salı gunu ben de görürüm inşallah bu görüntüyü ❤
Teşekkür ederim canım, inşallah sen de görürsün müthiş bir duygu
Cok guzel bi görüntü cok sevindim ben de cok sabirsizlaniyorum pazartesi gidecegim insallah bakalim bizlerde böyle goruruz insallah hayırlısı ile ❤
İnşallah sen de görürsün canım. Çok güzel bir duygu şükür ki
Maşallah canım ne güzel haberler çok şükür
Şükür ya canım. İnsan korkuyor giderken. Dua ede ede girdim randevuya. Her şey iyi geçti rahatladım

Maşallah sağlıkla büyüsün bebişlerimiz inşallah

Canim benim zor günler gecirmissin. Rabbim evladina saglikli hayirli ömürler versin inşallah. Kimi zaman oluyor dara düsüyorum. Üzülüyorum agliyorum her ne kadar onu hissetmesemde görmesemde o benim canimdi canimin parcasiydi. Bunda da vardir bir hayir diyerek teselli ediyorum kendimi. Beni en iyi sen anlarsin su an yasadiklarimi yasamissin. Rabbim tekrarini yasatmasin insallah. Saglikli bebislerimiz olur insallah

Bilsem yatmadan önce içerdim doktor eczacı kimse de uyarmadı resmen olduğum yerde düşecektim şuan azaldı bu ders olsun bana gece içeceğim bundan snra
Ilk defa mi içmiştin? Ilk ictigimde ben de cok kotu olmuştum, bir iki haptan sonra biraz alıştım, su anda uyku hali dışında yan etki yapmıyor bende, o da ilk ictigim gunku gibi değil, gunde 3 defa 100 mg iciyorum

Ilk defa mi içmiştin? Ilk ictigimde ben de cok kotu olmuştum, bir iki haptan sonra biraz alıştım, su anda uyku hali dışında yan etki yapmıyor bende, o da ilk ictigim gunku gibi değil, gunde 3 defa 100 mg iciyorum
Evet ilk defa içtim bana günde 1 defa iç sadece 10 gün dedi.

Evet ilk defa içtim bana günde 1 defa iç sadece 10 gün dedi.
Canım merhaba ben günde iki 200 mg içiyordum dün 3 e çıkardı doktorum. Aynı belirtiler oluyor sürekli uyuyorum ama maalesef lekelenmeler devam ettiği için mecburum. Pazartesi randevum var bakalım hayırlısı

Amin canım seni çok iyi anlıyorum. Artık sağlıklı değildiki tutunamadı diyorum dr ların dediği gibi. Çok zor günler geçirdim şimdi çok şükür oğlum var. Gelecek aya hemen olur. Benim oğlum öyle gelmişti. Hadi biran önce toparlanmaya bak müjdeli haberle gel.

Inşallah canim

Benim de günde üçe çıktı bugün beş saat uyumuşum şimdi içtim yine uykun geldi
Bende lekelenme yok ama niye verdi anlamadım söylemedi de alınca farkettim ne olduğunu kesede mi sıkıntı var acaba diğer gidişimde soracağım, kızımda kullanmadım ben bundan fazlası zarar vermez inşallaj

Kuzucumm bende bugün 8+1 deyim hemen hemen aynıyız maşallahh valla iyiyim kuzum ya artık bulantılara alıştım baya kilo verdim, lekelenmeleri takmıyorum kırmızı olmadığı için ilacı içmeye devam ediyorum 14 şubatta bir sonraki randevumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…