- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #3.441
Kacıncı haftadasınız ?Benimde agrısı geçti asırı hassas değil artık ama büyüdüler yaa
Canım maalesef çok fazla yan etkisi var ve herkeste farklı tepkiler veriyor. Bazı arkadaşlara uyku yapıyor, kiminin başını döndürüyor benimde migren başlangıcım vardı acayip baş ağrısı yapıyorKızlar progestan kullanan arkdşlar az önce içtim ama acayip derecede başım dönüyor ayakta duramaz hale geldim sizde de oluyor mu
Çok teşekkür ederim canımYaaa çok güzel. Maşallah. Gözünüz Aydın
Amiiiiiiiiiiin cümlemizin inşallah canımMasallah cnm Çok şükür Rabbim kucaginada almayi nasip eder insallah hepimizin
Eşim video çekti. O kadar heyecanlı duruyorum ki videoda. Çok güzel bir andı ya. Rabbim herkese yaşatsınay ağlayacağım şimdi görüntünün güzelliğine bak
Teşekkür ederim canım, inşallah sen de görürsün müthiş bir duyguÇok tatlı görünüyorMasallah Salı gunu ben de görürüm inşallah bu görüntüyü ❤
İnşallah sen de görürsün canım. Çok güzel bir duygu şükür kiCok guzel bi görüntü cok sevindimben de cok sabirsizlaniyorum pazartesi gidecegim insallah bakalim bizlerde böyle goruruz insallah hayırlısı ile ❤
Şükür ya canım. İnsan korkuyor giderken. Dua ede ede girdim randevuya. Her şey iyi geçti rahatladımMaşallah canım ne güzel haberler çok şükür
İnşallah bu şekilde sağlıkla devam eder canımMaşallahsağlıkla büyüsün bebişlerimiz inşallah
Canim benim zor günler gecirmissin. Rabbim evladina saglikli hayirli ömürler versin inşallah. Kimi zaman oluyor dara düsüyorum. Üzülüyorum agliyorumİnşallah canım umut herzaman var bu olmazsa bidahaki bidahaki pes etmek yok :) biliyormusun ben oğlumdan önce tedaviler onlar bunlar bide düşük yaptım bebeğin kalbi durdu tmm dedim çocuk sahibi olamıcam ve tedavidir aşılamadır herseyi bıraktım tatil yapacam bundan sonraki hayatımı çocuksuz geçirecem dedim oğluma kısa sürede hamile olduğumu öğrendim ve inanırmısın doğuma kadar ya ters birşey olursa ya oğlumu kaybedersem diye strese girdim. Çok şükür oğlum tutundu bana ve ellerinden öper teyzesi şuan 18 aylık. İyiki var mucizem ona sarılıyorum hayırlısını dileyip eskisi gibi depresyonlara sokmuyorum kendimi. Sende üzülme pes etme zamanı geldiğinde ne olursa olsun kucağına alırsın sağlıklı bir mucize. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Annelik çokkk güzel birşey. Benim yavrum bana baba desede o bile güzel :)
Ilk defa mi içmiştin? Ilk ictigimde ben de cok kotu olmuştum, bir iki haptan sonra biraz alıştım, su anda uyku hali dışında yan etki yapmıyor bende, o da ilk ictigim gunku gibi değil, gunde 3 defa 100 mg iciyorumBilsem yatmadan önce içerdim doktor eczacı kimse de uyarmadı resmen olduğum yerde düşecektim şuan azaldı bu ders olsun bana gece içeceğim bundan snra
Evet ilk defa içtim bana günde 1 defa iç sadece 10 gün dedi.Ilk defa mi içmiştin? Ilk ictigimde ben de cok kotu olmuştum, bir iki haptan sonra biraz alıştım, su anda uyku hali dışında yan etki yapmıyor bende, o da ilk ictigim gunku gibi değil, gunde 3 defa 100 mg iciyorum
Ben 3 kez alıyorum. Hep sersem gibiyimEvet ilk defa içtim bana günde 1 defa iç sadece 10 gün dedi.
bende de oluyor canm.Kızlar progestan kullanan arkdşlar az önce içtim ama acayip derecede başım dönüyor ayakta duramaz hale geldim sizde de oluyor mu
Canım merhaba ben günde iki 200 mg içiyordum dün 3 e çıkardı doktorum. Aynı belirtiler oluyor sürekli uyuyorum ama maalesef lekelenmeler devam ettiği için mecburum. Pazartesi randevum var bakalım hayırlısıEvet ilk defa içtim bana günde 1 defa iç sadece 10 gün dedi.
Benim de günde üçe çıktıBen 3 kez alıyorum. Hep sersem gibiyim
Amin canım seni çok iyi anlıyorum. Artık sağlıklı değildiki tutunamadı diyorum dr ların dediği gibi. Çok zor günler geçirdim şimdi çok şükür oğlum var. Gelecek aya hemen olur. Benim oğlum öyle gelmişti. Hadi biran önce toparlanmaya bak müjdeli haberle gel.Canim benim zor günler gecirmissin. Rabbim evladina saglikli hayirli ömürler versin inşallah. Kimi zaman oluyor dara düsüyorum. Üzülüyorum agliyorumher ne kadar onu hissetmesemde görmesemde o benim canimdi canimin parcasiydi. Bunda da vardir bir hayir diyerek teselli ediyorum kendimi. Beni en iyi sen anlarsin su an yasadiklarimi yasamissin. Rabbim tekrarini yasatmasin insallah. Saglikli bebislerimiz olur insallah
Inşallah canimAmin canım seni çok iyi anlıyorum. Artık sağlıklı değildiki tutunamadı diyorum dr ların dediği gibi. Çok zor günler geçirdim şimdi çok şükür oğlum var. Gelecek aya hemen olur. Benim oğlum öyle gelmişti. Hadi biran önce toparlanmaya bak müjdeli haberle gel.
Bende lekelenme yok ama niye verdi anlamadım söylemedi de alınca farkettim ne olduğunu kesede mi sıkıntı var acaba diğer gidişimde soracağım, kızımda kullanmadım ben bundan fazlası zarar vermez inşallajBenim de günde üçe çıktıbugün beş saat uyumuşum şimdi içtim yine uykun geldi
Kuzucumm bende bugün 8+1 deyim hemen hemen aynıyız maşallahh
Ben mide bulandım falan yok ama uyku yorgunluk var bi de öğretmenim yarında okul var ne yapacam bilemiyorumGünaydın kızlar.benm gibi sürekli yatıp dinlenen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?