2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Oğluma elmayı rendeleyip suyunu sıkıp içiriyordum.önlüklerine bir de çok sevdiğim bir pijama takımının üstüne de dökülmüş.normalde lekerin üzerine fairy damlatıp makinaya attığımda lekeden eser kalmazdı ama elma suyunda işe yaramamış önerisi olan var mı?

Bı sürü şey döküp duruyor üstüne ve çoğu kıyafeti çöp oodu resmen tafsiye varsa bende alırım

Annemde almış kızçeme bir sürü şey. Yarında bim'e gelcek
Evet gidebilirsem onada gidicem bı sürü oyuncag var ama gözüm a101 deki peluş tirtilda kaldı ya alsam mı diyorum ama oyuncaklara çok harcıyorum coook bir civciv annesi gibi almamın sınırı yok

Evet gidebilirsem onada gidicem bı sürü oyuncag var ama gözüm a101 deki peluş tirtilda kaldı ya alsam mı diyorum ama oyuncaklara çok harcıyorum coook bir civciv annesi gibi almamın sınırı yok

Gördüm tırtılı renkleri güzel ve büyük Dikkatlerini çekebilir. Küçük kitapçıklardan aldım ben de. Sevimli hayvanlar var

O çıkmaz asla

Bugün dra gittik. Ek gıda kötü gidiyor dedim. Adı üzerinde ek gıda. Öğün olmayacak. 2-3 çay kaşığı alsın yeter dedi. Soğuk şeyler yiyor anlattım. Elma, yoğurt , muz vs. Damaklarını rahatlatıyor hasta olmaz merak etme dedi.:) Biz blw yapıyoruz genelde

Arkadaşlar hepinize merhaba. Forma çok sık giremedim. Diş süreci felaket. Başımıza gelen bir olayı anlatmak istiyorum. Diş ağrısı olduğunda 4 saatte bir calpol verdim . Ertesi gün yüzü şişti. Diş ağrısından diye düşündüm geçmedi. Bugün dra gittik. Anjio ödem gibi bir allerji olduğunu söyledi. Calpolü çöpe atın dedi. Allerji için bir ilaç başldık. Şişme oldukça ver dedi. Calpol yerine de parola geçtik. Allah'tan soluk borusunda şişlik olmamış allerji ilacı da ağır bir ilaç

Çok geçmiş olsun cok üzüldüm çok şükür dediğin gibi soluk borusu şişmedi

Biraz yakınında başka bir tane yok mu Her sokağa açıyorlar artık
bim çok ama başka a101 yok maalesef
bugün kahvaltısı için blw denedim. ağzına götürmek yerine saçları boynu elbisesi ve ben komple muz olduk
calpolun alerji yaptığını ilk kez duydum. sık görülen bir yan etki değil sanırım. neden olmuş olabilirmiş bir şey söyledi mi?

Çok geçmiş olsun canım umarım tez elden iyileşir minnoşşş

Geçen ben de blw yöntemini deneyeyim dedim.oğlumun ağzı dışında heryer doydu çok şükür

Allerji yapabilirimiş. İçindeki erken maddelerden biri dedi ama ayrıntılı test yapmadı. Tatlandırıcı olabilir, çilek olabilir hepsi olabilir dedi. Yüzü şiş diye atarax verdi. 1 doz verdim. İlk kez 3 saat uyanmadan uyudu. Sersem gibi çok üzüldüm. İnşallah şişliği sabaha geçer de bir daha atarax vermek zorunda kalmayız. Ha bu arada benim kızımın bünyesinin allerijik olduğu kanıtlandı. Geçen hafta kimse bana inanmadı. Dedim ilaç yüzünü şişirdi yok uykusuzluk , yok diş bilmem ne ... Anne iç güdülerine güvenmeyi ne zaman öğrenecek bu insanlar. ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…