- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #34.621
hemen gidiyorumKızlar a101 e çok güzel bebek eşyaları gelmiş kısa kol zibina bayıldım ve disligede kızım bayıldı
Annemde almış kızçeme bir sürü şey. Yarında bim'e gelcekKızlar a101 e çok güzel bebek eşyaları gelmiş kısa kol zibina bayıldım ve disligede kızım bayıldı
Bı sürü şey döküp duruyor üstüne ve çoğu kıyafeti çöp oodu resmen tafsiye varsa bende alırımOğluma elmayı rendeleyip suyunu sıkıp içiriyordum.önlüklerine bir de çok sevdiğim bir pijama takımının üstüne de dökülmüş.normalde lekerin üzerine fairy damlatıp makinaya attığımda lekeden eser kalmazdı ama elma suyunda işe yaramamışönerisi olan var mı?
Evet gidebilirsem onada gidicemAnnemde almış kızçeme bir sürü şey. Yarında bim'e gelcek
Gördüm tırtılı renkleri güzel ve büyükEvet gidebilirsem onada gidicembı sürü oyuncag var ama gözüm a101 deki peluş tirtilda kaldı ya alsam mı diyorum ama oyuncaklara çok harcıyorum coook bir civciv annesi gibi almamın sınırı yok
Oğluma elmayı rendeleyip suyunu sıkıp içiriyordum.önlüklerine bir de çok sevdiğim bir pijama takımının üstüne de dökülmüş.normalde lekerin üzerine fairy damlatıp makinaya attığımda lekeden eser kalmazdı ama elma suyunda işe yaramamışönerisi olan var mı?
Bende aldım çok sevdi kitabı sayfalarını değiştiriyor meraklaGördüm tırtılı renkleri güzel ve büyükDikkatlerini çekebilir. Küçük kitapçıklardan aldım ben de. Sevimli hayvanlar var
Biraz yakınında başka bir tane yok mua101 i sömürmüşler burda ☹
Bugün dra gittik. Ek gıda kötü gidiyor dedim. Adı üzerinde ek gıda. Öğün olmayacak. 2-3 çay kaşığı alsın yeter dedi. Soğuk şeyler yiyor anlattım. Elma, yoğurt , muz vs. Damaklarını rahatlatıyor hasta olmaz merak etme dedi.:) Biz blw yapıyoruz geneldediş eti yarıp patlamaya yakın oldukları dönem en kötüsü. büyümeye devam ederken diş o kadar huysuz olmuyorlar.
evet soğuk şeyleri kızım da seviyor ama sık vermiyorum hasta olur diye korkumdan. ben daha blw ye de cesaret edemiyorum. katı gıdaya geçiş korkutuyor biraz beni.
oyuncak dendi mi akla ben geliyorum
Çok geçmiş olsun cok üzüldüm çok şükür dediğin gibi soluk borusu şişmediArkadaşlar hepinize merhaba. Forma çok sık giremedim. Diş süreci felaket. Başımıza gelen bir olayı anlatmak istiyorum. Diş ağrısı olduğunda 4 saatte bir calpol verdim . Ertesi gün yüzü şişti. Diş ağrısından diye düşündüm geçmedi. Bugün dra gittik. Anjio ödem gibi bir allerji olduğunu söyledi. Calpolü çöpe atın dedi. Allerji için bir ilaç başldık. Şişme oldukça ver dedi. Calpol yerine de parola geçtik. Allah'tan soluk borusunda şişlik olmamışallerji ilacı da ağır bir ilaç
Çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun cok üzüldüm çok şükür dediğin gibi soluk borusu şişmedi
bim çok ama başka a101 yok maalesefBiraz yakınında başka bir tane yok muHer sokağa açıyorlar artık
bugün kahvaltısı için blw denedim. ağzına götürmek yerine saçları boynu elbisesi ve ben komple muz oldukBugün dra gittik. Ek gıda kötü gidiyor dedim. Adı üzerinde ek gıda. Öğün olmayacak. 2-3 çay kaşığı alsın yeter dedi. Soğuk şeyler yiyor anlattım. Elma, yoğurt , muz vs. Damaklarını rahatlatıyor hasta olmaz merak etme dedi.:) Biz blw yapıyoruz genelde
calpolun alerji yaptığını ilk kez duydum. sık görülen bir yan etki değil sanırım. neden olmuş olabilirmiş bir şey söyledi mi?Arkadaşlar hepinize merhaba. Forma çok sık giremedim. Diş süreci felaket. Başımıza gelen bir olayı anlatmak istiyorum. Diş ağrısı olduğunda 4 saatte bir calpol verdim . Ertesi gün yüzü şişti. Diş ağrısından diye düşündüm geçmedi. Bugün dra gittik. Anjio ödem gibi bir allerji olduğunu söyledi. Calpolü çöpe atın dedi. Allerji için bir ilaç başldık. Şişme oldukça ver dedi. Calpol yerine de parola geçtik. Allah'tan soluk borusunda şişlik olmamışallerji ilacı da ağır bir ilaç
Çok geçmiş olsun canım umarım tez elden iyileşir minnoşşşArkadaşlar hepinize merhaba. Forma çok sık giremedim. Diş süreci felaket. Başımıza gelen bir olayı anlatmak istiyorum. Diş ağrısı olduğunda 4 saatte bir calpol verdim . Ertesi gün yüzü şişti. Diş ağrısından diye düşündüm geçmedi. Bugün dra gittik. Anjio ödem gibi bir allerji olduğunu söyledi. Calpolü çöpe atın dedi. Allerji için bir ilaç başldık. Şişme oldukça ver dedi. Calpol yerine de parola geçtik. Allah'tan soluk borusunda şişlik olmamışallerji ilacı da ağır bir ilaç
Geçen ben de blw yöntemini deneyeyim dedim.oğlumun ağzı dışında heryer doydu çok şükürbim çok ama başka a101 yok maalesef
bugün kahvaltısı için blw denedim. ağzına götürmek yerine saçları boynu elbisesi ve ben komple muz olduk
calpolun alerji yaptığını ilk kez duydum. sık görülen bir yan etki değil sanırım. neden olmuş olabilirmiş bir şey söyledi mi?
Allerji yapabilirimiş. İçindeki erken maddelerden biri dedi ama ayrıntılı test yapmadı. Tatlandırıcı olabilir, çilek olabilir hepsi olabilir dedi. Yüzü şiş diye atarax verdi. 1 doz verdim. İlk kez 3 saat uyanmadan uyudu. Sersem gibi çok üzüldüm. İnşallah şişliği sabaha geçer de bir daha atarax vermek zorunda kalmayız. Ha bu arada benim kızımın bünyesinin allerijik olduğu kanıtlandı. Geçen hafta kimse bana inanmadı. Dedim ilaç yüzünü şişirdi yok uykusuzluk , yok diş bilmem ne ... Anne iç güdülerine güvenmeyi ne zaman öğrenecek bu insanlar. ??bim çok ama başka a101 yok maalesef
bugün kahvaltısı için blw denedim. ağzına götürmek yerine saçları boynu elbisesi ve ben komple muz olduk
calpolun alerji yaptığını ilk kez duydum. sık görülen bir yan etki değil sanırım. neden olmuş olabilirmiş bir şey söyledi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?